Den Okkulte Betydningen Bak Tallet 3

27. November 2021

Gjennom menneskets historie har tallet tre alltid hatt en unik betydning, men hvorfor?

Hvis vi ser tilbake i historien på den gamle menneskeheten, uansett hvilken kultur vi observerer, har tallet tre alltid vært til stede, og av ekstrem betydning.

nummer 3 okkult

Hva er det med tallet tre som gjør det så viktig at det er tilstede i religion, arkitektur, matematikk og mange andre deler av menneskeheten.

I følge myten er skjebnen til guder og mennesker kontrollert av allmektige vesener kjent som de tre skjebnene. Ulike kulturer over hele verden har lenge delt en tro på at tallet tre representerer noe hellig, mystisk, universelt og guddommelig.

I det sjette århundre f.Kr. introduserte den greske matematikeren og filosofen Pythagoras sitt berømte teorem: A i annen + B i annen = C i annen.

Pythagoras-formelen forklarer det matematiske forholdet mellom de tre sidene av rettvinklede trekanter, og forskere over hele verden tror den opprinnelig var basert på utformingen av de egyptiske pyramidene.

Ifølge forskning studerte Pythagoras med de “store lærerne i Egypt”, og det var han som brakte kunnskapen og visdommen fra Egypt til Hellas, og fødte gresk filosofi.

Teoremet til Pythagoras refererer til en rettvinklet trekant som vist i figur 1. Siden motsatt den rette vinkelen er den lengste siden og kalles hypotenusen.

hypotenusen

Det teoremet sier er at arealet av kvadratet på hypotenusen er lik summen av arealene til kvadratene på de to kortere sidene. Figur 2 viser firkanter tegnet på hypotenusen og på de to kortere sidene. Teoremet forteller oss at areal A + areal B = areal C.

torget

Hvis vi betegner lengdene på sidene i trekanten som a, b og c, som vist, så er areal A = a², areal B = b² og areal C = c². Så ved å bruke Pythagoras’ teorem får vi følgende:

pythagoras

For Pythagoras, og for mange eldgamle filosofer, var matematikk måten noe overnaturlig kunne forklares på. Mange forskere og oppfinnere, inkludert Nikola Tesla , ga tallet tre ekstrem betydning.

Absolutt må-lese artikkel: The Secret Behind The Nikola Tesla Code: 3, 6, 9 .

nikola tesla 3 6 9

Pythagoras lærte at alt i universet har en tredelt struktur, han uttalte også at hvert problem i universet kunne reduseres skjematisk til en trekant og tallet tre.

For Pythagoras og hans tilhengere representerte trekanten oppstigning, og trekanten og nummer tre er ifølge dem nøkkelen til alle skjulte mysterier i universet. Men Pythagoras var ikke den første som oppdaget viktigheten av tallet tre.

Pythagoras mottok kunnskapen fra egypterne, og de hevdet at kunnskapen deres kom direkte fra “gudene”, vesener som ikke kom fra jorden, så i dette tilfellet mottok egypterne denne informasjonen av utenomjordiske vesener – “guder” .

Pythagoras er virkelig den første til å spre denne kunnskapen utenfor Egypt, og i utgangspunktet begynner å snakke til verden om hva det er, en hellig eller guddommelig kunnskap som kom fra “gudene”.

Det er et faktum at den pytagoreiske trekanten kan inneholde visdom som vi fortsatt ikke har forstått når det gjelder hvordan fysisk – terrestrisk geometri kan kobles til andre verdensdomener som muligens eksisterer side om side med våre egne.

DNA-Koden

Alle levende organismer er avhengige av tre typer veldig store molekyler for i hovedsak alle deres biologiske funksjoner. Disse molekylene er DNA, RNA og proteiner, og er klassifisert som biologiske makromolekyler. Uten DNA, RNA og proteiner kunne ingen kjente former for liv eksistere. Den enkle oppsummeringen er at DNA lager RNA, og så lager RNA proteiner.

I 1966 kunngjorde forskere det største gjennombruddet innen vitenskap. de dechiffrerte den genetiske koden. Etter år med forskning, oppdaget forskere at strukturen til DNA består av en serie på tre molekylkombinasjoner kjent som trillinger.

Den genetiske koden består av tre-bokstavs ‘ord’ kalt kodoner dannet av en sekvens av tre nukleotider (f.eks. ACT, CAG, TTT). Dette gjør tallet tre veldig viktig da man kan si at det representerer nøkkelen til vår eksistens, nøkkelen til å forstå det komplekse DNA-språket.

DNA er en nukleinsyre; sammen med proteiner og karbohydrater utgjør nukleinsyrer de tre hovedmakromolekylene som er essensielle for alle kjente livsformer.

De Tre Store Pyramidene – Giza-Platået

de tre store pyramidene – Giza-platået

Konstruert for mer enn 4000 år siden er disse monumentene uten tvil de mest gjenkjennelige i verden, og de bruker den mest fantastiske bruken av trekant i arkitekturen, den enkleste og mest “perfekte” geometriske formen.

Den gamle egyptiske sivilisasjonen er kanskje en av de første sivilisasjonene på jorden som har brukt geometri, matematikk og arkitektur og kombinert dem på en spesifikk og forseggjort måte. Denne kombinasjonen tillot dem å konstruere monumenter som arkeologi og vitenskap har problemer med å forklare.

Trekanten er en av de grunnleggende arketypiske formene som kanskje er koblet inn i den menneskelige bevisstheten, og dette kan komme til uttrykk i monumenter som pyramidene.

Den Hemmelige Koden Til Tallet Tre Og Alkymi

latinsk tekst av smaragdbrettet

Latinsk tekst av Emerald Tablet , fra De Alchimia, Chrysogonus Polydorus, Nürnberg 1541

En av de mest innflytelsesrike forskerne på 1600-tallet var Isaac Newton. Newton introduserte det som ble grunnlaget for all moderne fysikk: de tre bevegelseslovene, men det mange ikke vet er det faktum at Isaac Newton var en ekstremt mystisk person og ekstremt interessert i alkymi.

Fant blant dokumentene hans om filosofi, astronomi og matematikk en oversettelse av et eldgammelt dokument kalt “smaragdtavlen” også kjent som Smaragdine-bordet, eller Tabula Smaragdina som har fascinert alkymister i hundrevis av år.

Det antas at denne nettbrettet er en av de flere som inneholdt informasjon om alkymiutøvelsen og universets hemmeligheter.

Det sies at smaragdtavlene inneholder hele kunnskapen om universet. Transmutasjonens eldgamle visdom, kosmos hemmeligheter og lang levetid, og ifølge forskere ble disse tablettene oppdaget i de store pyramidene for tusenvis av år siden.

Men det er en setning skrevet i en av nettbrettene som har trukket min oppmerksomhet: “Tre er det store mysteriet, kommer fra den store”, så i bunn og grunn er det tallet tre som forbinder universet og kosmos.

Visdom, bevissthetsbevissthet og kraft kommer alle fra samspillet mellom tallet tre.

Hvis noen skulle få denne kunnskapen, ville den personen bli livets mester, en mester over døden, et slags overnaturlig vesen, et overmenneske som praktisk talt kunne gjøre hva som helst.

Newtons Oversettelse

En oversettelse av Isaac Newton finnes blant hans alkymistiske artikler som for tiden ligger i King’s College Library, Cambridge University.

 1. Det er sant uten å lyve, sikkert og mest sant.
 2. Det som er under, er som det som er over, og det som er ovenfor, er som det som er under, for å gjøre miraklene til en eneste ting
 3. Og som alle ting er blitt og er oppstått fra én ved formidling av én: slik har alle ting sin fødsel fra denne ene ting ved tilpasning.
 4. Solen er dens far, månen dens mor, vinden har båret den i magen, jorden er dens pleie.
 5. Faren til all perfeksjon i hele verden er her.
 6. Dens kraft eller kraft er fullstendig hvis den omdannes til jord.
 7. Skille du jorden fra ilden, den subtile fra den grove søtt med stor dugnad.
 8. Den stiger opp fra jorden til himmelen og igjen stiger den ned til jorden og mottar kraften til ting som er overlegne og mindreverdige.
 9. På denne måten skal du ha hele verdens herlighet
 10. & dermed skal all uklarhet fly fra deg.
 11. Dens kraft er fremfor alt kraft. For den overvinner hver subtil ting og trenger gjennom hver solid ting.
 12. Slik ble verden skapt.
 13. Fra dette kommer og kommer beundringsverdige tilpasninger hvor midlene (eller prosessen) er her i dette. Derfor kalles jeg Hermes Trismegistus, og har de tre delene av hele verdens filosofi
 14. Det som jeg har sagt om driften av solen er fullført og avsluttet.

Det Er Tre Store Guddommelige Energier I Den Hinduistiske Fantasien Involvert I Skapelseshistorien

shiva som husmann med kone parvati

Shiva som husmann med kona Parvati som avbildet i et Rajput-maleri fra 1820.

Den store Gud Brahma er den som skaper alle ting, Vishnu er den som opprettholder virkeligheten, og Shiva er ansvarlig for ødeleggelsen. Du kan ikke ha en fornyelse, du kan ikke ha fortsatt vekst uten den destruktive energien. Så i utgangspunktet opprettholder disse 3 “gudene” en viss balanse.

I hinduismen er Shiva ofte avbildet med en  trefork , tappene representerer hans tre grunnleggende krefter:  vilje , handling og kunnskap . Han blir også ofte illustrert som å ha et tredje øye midt i pannen. Med det øyet kan han se ting. Han har klarsyn.

Shiva er avbildet som å ha et tredje øye, rett i midten i pannen, mellom de to øynene.

Det sies at når det “tredje øyet” åpner seg, utstråler det enorme mengder energi, og alt blir klart, på en eller annen måte går han inn i harmoni med kosmos, blir på linje med den kosmiske frekvensen, perfekt harmoni.

Vi finner også at mange andre kulturer i det gamle India og Asia skildrer skapninger med et tredje øye, så dette er alt annet enn uvanlig i den delen av verden. Det sies å være sentrum for ens åndelige kraft.

Shiva har mange velvillige og fryktinngytende former. På høyeste nivå er Shiva grenseløs, transcendent, uforanderlig og formløs. I velvillige aspekter er han avbildet som en allvitende Yogi som lever et asketisk liv på Kailash-fjellet, samt en husmann med kona Parvati og hans to barn, Ganesha og Kartikeya, og i voldsomme aspekter blir han ofte avbildet som dreper demoner. Shiva blir også sett på som skytsguden for yoga og kunst.

I frimureriets praksis er det en tilbakevendende forestilling om at to sider bare kan finne balanse ved å legge til en tredje, en så å si sentral struktur og at sentral struktur ofte er avbildet som det “tredje øyet”.

Den Mest Spektakulære Samlingen Av Buddhistisk Hulekunst I Verden Og Nummer Tre

Den mest spektakulære samlingen av buddhistisk hulekunst i verden ligger ved bredden av Yi-elven, hvor vi kan finne over 1300 eldgamle huler kjent som Longmen-grottene som dateres tilbake til rundt 493 e.Kr. En av de største av de over 100 000 steinstatuerne på stedet er Amitabha Buddha eller Buddha of Infinite Light.

Han er flankert på hver side av sine to assistenter, og til sammen er de kjent som de tre hellige i Vesten. Disse ledefigurene som er representert er eksepsjonelle eksempler på kraften til tre som manifesterer seg på en hellig og likevel mystisk måte, underviser og hjelper en til et høyere nivå av bevissthet, balanse og harmoni.

I Mahayana-buddhismen er de tre guidene Amitabha, Buddha of Infinite Light , og hans to følgesvenner, en som representerer visdom og en medfølelse. Men det spiller ingen rolle hvor vi bestemmer oss for å se, for så vidt vi vet, hver gang vi ser inn i den gamle menneskehetens historie, ville guder ofte fremstå som en trekant der alle tre delene er nødvendige for å oppnå balanse og harmoni.

I et tidligere liv ble Amitabha Buddha antatt å ha vært en konge som ga avkall på sitt rike gjennom en rekke løfter. Og disse løftene skulle skape et rent Buddha-land, og ifølge forskning ble det vestlige rene landet antatt å eksistere utenfor de “normale” grensene for tid og rom.

Den Hemmelige Koden Til Tallet Tre Og De Bibelske Magiene Eller “De Tre Vise Menn”

Reisen til de tre vise menn er kanskje en av de mest populære og mest kjente historiene om Jesu Kristi fødsel, men lite er faktisk kjent om disse mystiske “tre vise menn”.

I følge evangeliene kom de tre kongene, eller de tre vise menn, fra øst, og på den tiden var det et område av verden som for vestlige mennesker ble ansett for å være kilden til all magi og mystikk, det var en “uklar” region.

Magiene var det eldgamle prestedømmet i Persia, og deres historie kan spores tilbake så langt som 2000-3000 f.Kr.

Disse individene, magiene, var ekstremt interessert i astronomi og himmelobjektenes bevegelser, de var astronomer og ifølge historien reiste den tre vise mannen tusenvis av mil for å nå «det hellige land» og de fant Betlehem uten kart, bare etter en stjerne.

Som vi diskuterte i tidligere innlegg der vi snakket om de tre vise menn, blir det fortalt at denne “stjernen” som førte dem til Betlehem faktisk beveget seg på en måte som vi vet at stjernen ikke beveger seg, med inkonsekvent bevegelse på himmelen.

De tre gavene som de “tre kongene” tilbød Jesus Kristus var gull, og representerte alle de materielle behovene barnet ville trenge gjennom hele livet, røkelse som er en eldgammel aromatisk harpiks som når den brennes, tilsynelatende er effektiv i tankeutvidelse og opplysning og myrra som er eldgammel olje assosiert med død og balsamering som representerer etterlivet. Men spørsmålet her er hvorfor bare disse tre gavene?

Det er en teori om at nøkkelen til å låse opp kraften til tallet tre ligger i mysteriet om den hellige treenighet, at forestillingen om tre guddommelige personer i én Gud refererer til de tre værenstilstandene.

 1. Gud Faderen det intellektuelle selvet.
 2. Gud Sønnen det fysiske selvet.
 3. Gud den Hellige Ånd, det ambisiøse selvet.

Hva gjør tallet tre så viktig at det er tilstede i matematikk, filosofi, religion, ingeniørfag og praktisk talt alt annet?

Nummer tre har fascinert blant andre matematikere, filosofer, byggere og alkymister. Er tallet tre et guddommelig tall? Er det virkelig en inngangsport til et høyere nivå av bevissthet? Fortell oss hva du synes!

Referanse: Ancient-Code.comEn Dommer Reiste Seg Til Et Sykehus: “Gå Til Side” Og Gi En Døende Mann Ivermectin – Som Reddet Livet HansForrige InnleggHvordan Beseire Den Nye Verdensordenen Gjennom Fredelig Ikke-OverholdelseNeste Innlegg

Relaterte Artikler

gårsdagens konspirasjon er dagens medisinske tidsskriftsoverskrift nejm forklarer hvordan covid-vaksiner kan produsere piggproteiner som fører til myokarditt

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSVAKSINER

Gårsdagens Konspirasjon Er Dagens Medisinske Tidsskriftsoverskrift: NEJM Forklarer Hvordan COVID-Vaksiner Kan Produsere Piggproteiner Som Fører Til Myokarditt

HAF27. November 2021

falsk flagg angrep? Israel på randen av "unntakstilstand" over ny variant, bare to uker etter å ha hatt krigsspill for "omega-stamme"

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Falskt Flagg Angrep? Israel På Randen Av “Nødtilstand” Over Ny Variant, Bare To Uker Etter Å Ha Hatt Krigsspill For “Omega Strain”

HAF27. November 2021

eugenicist bill gates signaliserer ankomsten av en neste plandemisk 'dødsengel' kopper

SAMMENSVERGELSEAVFOLKING

Eugeniker Bill Gates Signaliserer Ankomsten Av En Neste Plandemi: “Angel Of Death” Kopper

HAF25. November 2021

alle verdens ledere tjener den nye verdensordenen

SAMMENSVERGELSEKONTROLLNWO

Alle Verdensledere Tjener Den Nye Verdensordenen

HAF23. November 2021

Legg igjen en kommentar