Falske Medier Lanserer En Annen COVID ‘Scariant’ For Å Dekke Over Bølgen Av Vaksinedødsfall

27. November 2021

Viktig å vite før du fortsetter:  De aller fleste nye tilfeller av COVID forekommer hos fullvaksinerte over hele verden .

av Mike Adams

falske medier lanserer en annen covid-"skummel" for å dekke over bølgen av vaksinedødsfall

Som du har lagt merke til de siste to dagene, har de globale bedriftsmediene psyop-trollveverne kastet opp en annen “skumling” kalt “Nu”, og de hyperventilerer nå over den og hevder at den har over “30 grufulle mutasjoner” og kan spre seg raskere enn noe annet i historien.

Det underliggende budskapet er selvfølgelig at alle bør slutte å gjøre motstand og umiddelbart adlyde kravene fra (korrupte) myndigheter.

Det som sprer seg raskest, er selvfølgelig mediehysteriet. Et passasjerfly som dro fra Sør-Afrika og landet i Amsterdam ble forhindret fra å gå av, og strandet sørafrikanske passasjerer på flyet , alt på grunn av massemediehysteri over den nye covid-“scarienten”.

Folk Får Panikk Når De Innser At Alle Vaksinene Og Boosterne De Allerede Har Tatt Nå Er Verdiløse

En del av budskapet som blir levert i denne skumle massemediepanikken er at alle vaksinene og boosterne som folk allerede tok, tilsynelatende er verdiløse mot denne nye varianten . Dette betyr at alles vaksineoverholdelse “vaksinepass”-status i hovedsak tilbakestilles til null.

Associated Press rapporterer at israelere allerede er i ferd med å miste vettet over denne nye covid-scarianen, og at statsminister Naftali Bennett er på nippet til å erklære en «nødsituasjon». Ifølge AP blir den nye varianten oppdaget hos fullvaksinerte personer som reiser til Israel. Bennett fyrer allerede opp flammene og advarer om at reiser og grenser vil bli låst mens det israelske militæret jakter på folk som nylig har reist fra disse landene og kaster dem inn i covid-karanteneleirer:

Regjeringen sa senere at alle land i Afrika sør for Sahara vil bli ansett som «røde land» som utenlandske statsborgere er utestengt fra å reise til Israel. Israelere har forbud mot å besøke disse landene, og de som kommer tilbake fra dem må gjennomgå en periode med isolasjon.

Det israelske militæret vil jobbe for å lokalisere alle individer som har vært i røde land i løpet av den siste uken og instruere dem om å gå i isolasjon mens testing utføres, heter det.

Ettersom det australske militæret nå jakter på og tvangsvaksinerer urbefolkningen (aboriginere), øker verdens terrorregjeringer sitt endelige angrep på menneskeheten, og denne koordinerte «Nu-varianten» mediehysterikampanjen er utformet for å skape mye frykt i hodet på verdensborgere at de vil gå sammen med fullt ut tyranni og folkemord.

Vil Du Etterkomme Det Hvis Media Terroriserer Deg Nok?

Som jeg forklarer i dagens korte Situasjonsoppdatering-podcast, er alt dette en kampanje for å prøve å oppnå global etterlevelse av regjeringstyranni. Mediene opptrer alle som journalist-terrorister og driver massehysteri for å drive folk til å overholde regler (og flere vaksiner). Big Pharma sikler over den potensielle nye fortjenesten fra en helt ny bølge av vaksiner , som selvfølgelig vil sette i gang flere mutasjoner og føre til enda flere varianter i 2022 og utover.

Hele greia er en rigget kriminell svindel med røtter i svindel og ondskap. Dette vil aldri ende ved å overholde det . Verdens folk må fredelig reise seg og stå sterkt mot fryktkampanjene, bioterrorismen og det statlige folkemordet.

Grunnen til at denne “skumle” nettopp ble sluppet i en koordinert medieskrekkkampanje, er selvfølgelig fordi menneskeheten våkner og lærer å motstå covid-tyranni . Så globalistene dobler ned på angrepene sine mot menneskeheten, avrimer flere biovåpen fra Faucis frysesamling mens de banker psyken til befolkningen med nådeløse fryktkampanjer i media.

Den gode nyheten i alt dette? Hvis du har naturlig immunitet mot covid, er du også naturlig immun mot alle variantene .

Men de uvitende massene som allerede tok de tidlige covid-stikkene har ødelagt mye av immunfunksjonen deres , noe som betyr at de nå er ekstremt sårbare for enhver ny ekte variant som kan dukke opp, forutsatt at de virkelig eksisterer i det hele tatt.

Legg også merke til hvor praktisk timingen er med alt dette, der media nå har en unnskyldning for hvorfor så mange vaksinerte mennesker dør og har kompromittert immunforsvar . Det er variantens feil!

Bunnlinjen? Hvis du overholder, dør du.

Ikke overhold.

Alle detaljer i dagens podcast her:

https://www.brighteon.com/embed/f13adc33-72bf-47ca-99bd-f3f85523592fHvordan Amish-Samfunnene Oppnådde ‘Flokkimmunitet’ Uten Høyere Dødstall, Nedstengninger, Masker Eller VaksinerForrige InnleggFalskt Flagg Angrep? Israel På Randen Av “Nødtilstand” Over Ny Variant, Bare To Uker Etter Å Ha Hatt Krigsspill For “Omega Strain”Neste Innlegg

https://www.brighteon.com/f13adc33-72bf-47ca-99bd-f3f85523592f

Relaterte Artikler

gårsdagens konspirasjon er dagens medisinske tidsskriftsoverskrift nejm forklarer hvordan covid-vaksiner kan produsere piggproteiner som fører til myokarditt

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSVAKSINER

Gårsdagens Konspirasjon Er Dagens Medisinske Tidsskriftsoverskrift: NEJM Forklarer Hvordan COVID-Vaksiner Kan Produsere Piggproteiner Som Fører Til Myokarditt

HAF27. November 2021

falsk flagg angrep?  Israel på randen av "unntakstilstand" over ny variant, bare to uker etter å ha hatt krigsspill for "omega-stamme"

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Falskt Flagg Angrep? Israel På Randen Av “Nødtilstand” Over Ny Variant, Bare To Uker Etter Å Ha Hatt Krigsspill For “Omega Strain”

HAF27. November 2021

hvordan amish-samfunn oppnådde 'flokkimmunitet' uten høyere dødstall, nedstengninger, masker eller vaksiner

KORONAVIRUSINSPIRASJONNYHETER

Hvordan Amish-Samfunnene Oppnådde ‘Flokkimmunitet’ Uten Høyere Dødstall, Nedstengninger, Masker Eller Vaksiner

HAF27. November 2021

Adama Traore er den siste profesjonelle fotballstjernen som kollapset på banen under kampen

KORONAVIRUSAVFOLKINGVAKSINER

Adama Traore Er Den Siste Høyprofilerte Fotballstjernen Som Kollapser På Banen Under Kamp

HAF26. November 2021

Legg igjen en kommentar