Jordan Peterson: Regjeringsrådgiver Fortalte Meg Covid-Regler Basert På Meningsmålinger, Ikke Vitenskap

19. November 2021

Jordan Peterson sier at han snakket med en senior rådgiver i regjeringen som fortalte ham at Canadas COVID-restriksjonspolitikk er fullstendig drevet av meningsmålinger og ikke vitenskap.

av Paul Joseph Watsonjordan peterson regjeringsrådgiver fortalte meg covid-regler basert på meningsmålinger, ikke vitenskap

Video skjermbilde

“I forhold til COVID-restriksjonene snakket jeg med en seniorrådgiver for en av provinsregjeringene for et par uker siden,” sa Peterson.

“Han fortalte meg rett ut at covid-politikken her ikke er drevet av annet enn meningsmålinger relatert til regjeringens popularitet,” la han til.

“Ingen vitenskap, ingen sluttspill i sikte, ingen reell plan, og så det betyr at den delen av befolkningen som er mest redd for COVID,” driver politikken.

Peterson pekte på tall som beviser at folk i stor grad overdriver risikoen for å bli innlagt på sykehus av COVID på grunn av ubøyelige regjeringens fryktkampanjer.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NwYWNlX2NhcmQiOnsiYnVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1461246958258032640&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F11%2Fgovernment-adviser-told-me-covid-rules-based-on-opinion-polls-not-science.html&sessionId=580588f6572650f7851352291d178e38286dff00&theme=light&widgetsVersion=f001879%3A1634581029404&width=550px

Forfatteren sa at han fant samtalen “ekstremt nedslående” fordi han hadde håpet nedstengningspolitikken var “i det minste drevet av noe som eksternt liknet en vitenskapelig informert plan.”

Peterson sa at regjeringsrådgiveren var “opprørt over det som hadde skjedd, nok til å vurdere å trekke seg.”

Som vi tidligere har fremhevet, tror befolkningen i praktisk talt alle større land at COVID er en eksponentielt større trussel enn den faktisk er.

En meningsmåling i Frankrike viste at gjennomsnittspersonen tror infeksjonen i forhold til er over 16 prosent, når den faktisk er 0,1-0,3 prosent.

Som vi tidligere har fremhevet , fant en meningsmåling utført sommeren 2020 at gjennomsnittsamerikaneren trodde 9 prosent av befolkningen, rundt 30 millioner mennesker, hadde dødd av når det faktiske tallet på den tiden var mindre enn 155 000.

Folk i USA trodde også at 20 % av amerikanerne hadde fått koronavirus, 20 ganger høyere enn antallet bekreftede tilfeller.

Spesielt i og Storbritannia overvurderte folk også sterkt antallet liv som hadde krevd, med en gjennomsnittlig brite som trodde at koronaviruset hadde drept 100 ganger flere mennesker enn det faktiske tallet.

Regjeringer skremmer helvete ut av innbyggerne for å fremkalle en fryktreaksjon, og peker deretter på meningsmålingstall som krever flere nedstengningstiltak for å rettferdiggjøre flere nedstengningstiltak.

Det ville vært morsomt om det ikke var så uhyggelig machiavellisk .Dager Etter Å Ha Låst De Uvaksinerte, Treffer Østerrike COVID-SaksrekordForrige InnleggVerdensomspennende Søketrend For ‘Died Suddenly'-Topper Til RekordhøyeNeste Innlegg

Relaterte Artikler

østerriksk politi og hær som angivelig nekter å håndheve "helsediktatur" - vil marsjere i protest mot det

KORONAVIRUSINSPIRASJONTYRANNIVAKSINER

Østerriksk Politi Og Hær Skal Angivelig Nekte Å Håndheve “Helsediktatur” – Vil Marsjere I Protest Mot Det

HAF19. November 2021

dr.  david martin avslører navnene og ansiktene til menneskene som dreper menneskeheten

KORONAVIRUSAVFOLKING

Dr. David Martin Avslører Navnene Og Ansiktene Til Menneskene Som Dreper Menneskeheten

HAF19. November 2021

verdensomspennende søketrend for 'død plutselig' topper til rekordhøye nivåer

KORONAVIRUSAVFOLKINGVAKSINER

Verdensomspennende Søketrend For ‘Died Suddenly'-Topper Til Rekordhøye

HAF19. November 2021

dager etter å ha låst de uvaksinerte, slår Østerrike rekord for covid-tilfelle

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Dager Etter Å Ha Låst De Uvaksinerte, Treffer Østerrike COVID-Saksrekord

HAF18. November 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.