Eksperter Innen Epidemiologi, Helse, Toksikologi, Fysikk Og Ingeniørfag Er Enige: 5G-Stråling Er Giftig For Mennesker

19. Januar 2021

av Ethan Huff

New Hampshire Commission to Study the Environmental and Health Effects of Evolving 5G Technology satte sammen en studie som fant at trådløse enheter og tårnene som driver dem er skadelige for mennesker, planter, dyr og insekter.

Denne skaden er betydelig, forresten, og endrer menneskekroppen, spesielt på måter som for mange mennesker resulterer i alvorlig kronisk sykdom og et helt liv med smerte og lidelse.

5 g giftig for mennesker

Fordi 5G-teknologi krever at antenner plasseres mye tettere sammen enn eksisterende 4G- og 3G-teknologier, blir allmennheten utsatt for stråling på nivåer som aldri tidligere er sett gjennom menneskehetens historie.

“Strukturen som kreves for å støtte 5G vil plassere celleantenneporter nær hjemmet og arbeidsplassen, noe som gjør det nesten umulig å unngå og øker risikoen for overdreven oksidativt stress som kan føre til angst, depresjon og Alzheimers,” advarer Dr. Joseph Mercola .

“Det er viktig å engasjere seg i å bidra til å forhindre implementering av 5G ved å kontakte lokale lovgivere og signere lokale underskriftskampanjer,” legger han til. “Vurder å ta skritt i hjemmet ditt for å redusere eksponeringen.”

Hvis 5G Egentlig Bare Handlet Om «Raskere Hastigheter», Ville Fiberoptikk Vært Tilstrekkelig

Studie: Streaming av video med 5G bruker MYE mer energi enn streaming med fiberoptikk

Som det viser seg, har den landsdekkende installasjonen og aktiveringen av 5G-tårn foregått med deformeringshastighet gjennom hele Wuhan-koronaviruset (COVID-19) ” pandemien .”

Nådeløse nedstengninger og “bli hjemme”-ordrer har gjort det enklere enn noen gang for 5G-leverandører å gi nasjonen nye tårn.

Med alle distrahert av “viruset”, sporer regulatorer godkjenning for 5G-installasjon akkurat som de er for president Donald Trumps ” Operasjon Warp Speed ” COVID-19-vaksiner .

Under dekke av å bringe “raskere” og mer “effektivt” internett til de millioner av mennesker som, takket være plandemien, nå jobber hjemme, dekker de som presser 5G landet vårt med en teknologisk dødsdom.

Ifølge Jonathon Adelstein, leder av Wireless Infrastructure Association, er 5G “4G på steroider.” I sannhet er det faktisk et helt nytt spekter som opererer ved millimeterbølgelengder , som ” pakker ut” menneskelig DNA og tillater ekstern tukling og manipulering av menneskekroppen.

“Det er ikke de høyere hastighetene til 5G som bekymrer forskerne, men snarere distribusjonen av trådløse data når de i de fleste tilfeller kan rutes enklere og rimeligere over fiberoptiske kabler ,” advarer Dr. Mercola.

Alle Unntatt Ett Kommisjonsmedlem Var Enige Om At 5G Truer Alt Liv

Etter at House Bill 522 ble vedtatt i New Hampshire, og etablerte en 5G-undersøkelsesgruppe, kom den dannede kommisjonen til den konklusjon at 5G er fundamentalt farlig for stort sett hele livet.

Dens 13 medlemmer, hvis ekspertise spenner fra epidemiologi og arbeidshelse til toksikologi, fysikk, ingeniørfag, elektromagnetikk og selve den trådløse industrien, fant ut at 5G-stråling er iboende usikker, ifølge tilgjengelig vitenskap.

“Det er økende bevis på at DNA-skade kan oppstå fra stråling utenfor den ioniserende delen av spekteret,” skrev kommisjonsmedlemmene i en rapport.

“Kommisjonen hørte argumenter på begge sider av denne saken, og mange sa nå at det er funn som viser biologiske effekter i dette området. Dette argumentet blir forsterket ettersom millimeterbølger innenfor mikrobølgeområdet begynner å bli utnyttet.”

Deres anbefaling er å lansere “en uavhengig gjennomgang av gjeldende RF-standarder for elektromagnetisk stråling i 300MHz til 300GHz mikrobølgespekteret,” formålet er å identifisere alle helserisikoer forbundet med mobilkommunikasjon.

Dr. Joel M. Moskowitz, PhD., fra University of California, Berkeley skrev i en artikkel for Scientific American at fordi 5G vil følge 4G i stedet for å erstatte det, kan det også være “synergistiske effekter” fra “samtidig eksponering” for begge .MD Om Pandemi: Vi Når Et Utenkelig “Nivå Av Totalitarisme”Forrige InnleggBiden Vil ‘Umiddelbart’ Sende Kongressforslag Som Vil Tilby Statsborgerskap Til 11 Millioner UlovligeNeste Innlegg

Relaterte Artikler

ozonbehandlinger reverserer blodpropp forårsaket av covid-skudd – her er visuelle bevis

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Gode ​​Nyheter: Ozonbehandlinger REVERSE Blodpropp Forårsaket Av Covid-Skudd – Her Er Visuelle Bevis

HAF6. November 2021

internasjonal ivermectin-rapport med 64 studier viser 86 % suksess som profylakse og 67 % suksess i tidlig behandling

KORONAVIRUSHELSEVESEN

Internasjonal Ivermectin-Rapport Med 64 Studier Viser 86 % Suksess Som Profylakse Og 67 % Suksess I Tidlig Behandling

HAF3. November 2021

lege og tidligere redaktør for medisinsk tidsskrift 8 måter covid-masker er skadelige på

KORONAVIRUSHELSEVESEN

Lege Og Tidligere Redaktør Av Medisinsk Tidsskrift: 8 Måter Covid-Masker Er SKADELIG På

HAF24. Oktober 2021

Det er 69 % større sannsynlighet for at barn i Storbritannias helsesikkerhetsbyrå blir innlagt på sykehus med covid 19 hvis de er fullt vaksinerte

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

UK Health Security Agency: Barn Har 69 % Større Sannsynlighet For Å Bli Innlagt På Sykehus Med Covid-19 Hvis De Er Fullt Vaksinerte

HAF23. Oktober 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.