Modig Og Inspirerende: Piloter, Politi, Brannmenn Og Andre Arbeidere Nekter Jab En Masse

16. Oktober 2021

Etter å ha massevaksinert den uvitende sauen (de første 30%), og deretter oppmuntret eller truet de lett kontrollerte lydighetstjenestene (ytterligere 30%), har folkemordvaksinærene nådd de hardt motstandende 40%av landet som nekter å gå sammen med vaksintyranni .

modige og inspirerende piloter, politi, brannmenn og andre arbeidere nekter jabben masse

Over hele Amerika sier piloter, brannmenn, politifolk, lensmannens varamedlemmer, bygningsarbeidere, kontorarbeidere og mange andre mennesker: “Ta denne jabben og skyv den!”

Mot er smittsomt.

Når grupper av informerte amerikanere reiser seg og sier “Nei!” til folkemordvaksine -tyrannene, tyrantene blir til slutt tvunget til å trekke seg av den enkle grunnen at du ikke kan drive samfunnet uten arbeidere . Og hvis de arbeiderne bestemmer seg for at det å risikere helse og liv ikke er verdt en ond lønn i snart verdiløse dollar, kan samfunnet rett og slett ikke fungere.

Arbeidernes opprør blir best fanget i denne eksplisitte videoen av “Old Man Cruz” (ikke relatert til senator Ted Cruz), en bygningsarbeider som forklarer hva som skjer når arbeidere står opp mot vaksinatyranni (fargerik språkadvarsel):

https://www.brighteon.com/embed/074da154-8eff-449c-a452-0fc21f438891

“Hvis dere står sammen, kan de ikke ta din verdighet, din stolthet!”

Leder For Chicago Police Union Forteller Ordføreren Skapningen Lori Lightfoot Å Gå I Sand

Som The Epoch Times rapporterer , har Chicagos politiforbundspresident John Catanzara erklært at hvis Chicago prøver å tvinge vaksinmandater på politiet som jobber i byen, vil Chicago miste halvparten av politistyrken fra og med i morgen .

Fra TET:

“Ikke fyll ut portalinformasjonen,” sa Chicago Fraternal Order of Police President John Catanzara i en video til offiserer som ble lagt ut på YouTube. “Jeg har gjort statusen min veldig tydelig når det gjelder vaksinen, men jeg tror ikke byen har myndighet til å gi noen dette – enn si den informasjonen om din medisinske historie.”

Ifølge Catanzara forbereder politiforbundet et søksmål mot byen hvis ordfører Lori Lightfoot-administrasjonen prøver å håndheve mandatet, noe som krever at byarbeidere rapporterer vaksinestatus innen fredag ​​eller får status som “no-pay”.

“Det er trygt å si at byen Chicago vil ha en politistyrke på 50 prosent eller mindre for denne helgen som kommer,” sa Catanzara. “Jeg kan garantere deg at no-pay-status ikke vil vare mer enn 30 dager,” sa Catanzara tirsdag. “Det er ingen mulighet for at de kommer til å kunne opprettholde arbeidsstyrken til en politiavdeling med 50 prosent kapasitet eller mindre i mer enn syv dager uten at noe rykker.”

I podcasten Situasjonsoppdatering i dag beskriver jeg den kommende helgen i Chicago som “Chicago Purge”, der vold og lovløshet vil eksplodere på grunn av at Lightfoot prøver å tvinge politiet til å begå selvmord med vaksine med en dødelig, folkemordspike proteininjeksjon.

På samme måte er Seattle i ferd med å miste 40% av sin politistyrke på grunn av vaksinemandater. Som Zero Hedge rapporterer :

Det var uunngåelig-ettersom vaksinatmandater over hele landet nærmer seg tidsfristene, står store deler av amerikanske arbeidere, tjenestemedlemmer og idrettsutøvere overfor oppsigelse eller disiplinære tiltak for å nekte å ta Covid-19-jabben.

I Los Angeles er nesten 1000 brannmenn i ferd med å saksøke byen for mandatet. Southwest Airlines ‘pilotunion saksøkte selskapet i forrige uke, før personalmangel førte til kansellering av mer enn 2000 flyreiser i løpet av helgen (og flere på mandag). I mellomtiden har leger og sykepleiere over hele landet begynt å saksøke arbeidsgiverne sine.

Seattle … står til å miste 40% av sin 1000 personstyrke for ikke å bli vaksinert når fristen 18. oktober nærmer seg.

“Miljøet har vært ganske giftig og negativt,” sa en offiser anonymt til Fox 13. “Ikke bare fra hele dette mandatet, men også før det. Jeg er ikke sikker på at dette ville være et godt sted for meg å jobbe langsiktig for min psykiske helse. Det har vært veldig stressende. ”

Få Fullstendige Detaljer I Dagens Situasjonsoppdateringspodcast

Dagens situasjonsoppdatering dekker denne “smitte av mot”, pluss nyheter om væpnede “Terminator” robothunder som snart vil bli utplassert for å erstatte sparkede politifolk i byer som Chicago.

I tillegg avslører jeg hvorfor Homeland Security distribuerer det de hevder er “giftfri” gass i en simulert serie med kjemiske angrep i New York City, som begynner 18. oktober. Tror noen virkelig at det bare er en øvelse?

Få hele rapporten her:

https://www.brighteon.com/embed/93b4fe22-dad0-4835-b59f-663344342147

Kilde: NaturalNews.comFalske MSM Stort Sett Stille Når Millioner Protesterer Mot Vaksinemandater Verden OverForrige Innlegg

Relaterte Artikler

falsk msm stort sett taus da millioner protesterer mot vaksinermandater over hele verden

KORONAVIRUSMSMVAKSINER

Falske MSM Stort Sett Stille Når Millioner Protesterer Mot Vaksinemandater Verden Over

HAF16. Oktober 2021

florida covid -tilfeller har falt 88% de siste seks ukene uten mandat

KORONAVIRUSINSPIRASJONNYHETER

Florida COVID -Tilfeller Har Falt 88% De Siste Seks Ukene Uten Mandater

HAF15. Oktober 2021

pfizer varslervaksine 'lyser', inneholder giftig luciferase og grafenoksid

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Pfizer Whistleblower: Vaksine ‘Lyser’, Inneholder Giftig Luciferase Og Grafenoksid

HAF15. Oktober 2021

covid vaksine liv form 2

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSETS UFOERVAKSINER

Polsk Lege Hevder At Han Fant En LIVSFORM I Pfizer Comirnaty Shot

HAF14. Oktober 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.