Washington State ansetter “Strike Team” for sikker isolasjon/karantene

TEMA:ArbeidPatrick WoodKaranteneTeknokratiWashington

20. SEPTEMBER 2021

Venstre -guvernør Jay Inslee etablerte et isolasjons- og karanteneanlegg i Centralia og søker nå å ansette et “streiketeam” for å tilby tjenester, og ledelse til anlegget. Pasientinnsjekking sies å være frivillig, men du kan ikke gå uten å varsle personalet. Staten gir sikkerhet døgnet rundt.

Selv om dette høres uskyldig ut for noen, er det en glatt skråning i en mørkeblå stat som som allerede har uttrykt tyrannisk politikk på andre områder. Dette anlegget er ikke et sykehus eller helsesenter, men snarere et motell som har blitt overtatt for oppgaven.

Følgende er hentet direkte fra State of Washington Job Opportunities -nettstedet . – Teknokratisk nyheter og trender -redaktør Patrick Wood

Av: State of Washington Job Opportunities

[Stillingsbeskrivelse

Viktig merknad: Som det fremgår av guvernørproklamasjon 21-14, må alle ansatte som jobber i helsedepartementet være fullstendig vaksinert mot før eller 18. oktober 2021. Bevis på vaksinasjon vil bli verifisert av kontoret for Personalressurser etter at et tilbud om arbeid er forlenget og godtatt. Se for vaksinekrav. Ta kontakt med Office of Human Resources på [email protected] hvis du trenger informasjon om medisinsk eller religiøs innkvartering.

Søk tidlig! Gjennomgang av søknaden vil pågå. Første gjennomgang begynner 21. september 2021. Denne rekrutteringen er åpen og kontinuerlig. Ansettelsesmyndigheten forbeholder seg retten til å ta en ansettelsesbeslutning og/eller å stenge rekrutteringen når som helst.

Misjonen til Department of Health (DOH) er å beskytte og forbedre helsen til mennesker i Washington. Inndelingen av beredskap og respons (EPR) sørger for at byrået og dets lokale helse-, stammepartnere og medisinske partnere er bedre forberedt på å reagere på og komme seg etter nødstilfeller, store katastrofer og terroraktiviteter som påvirker helsen til folket i Washington State.

Seksjonen Isolasjon og karantene (I & Q) jobber med å dekomprimere sykehus ved å lokal og statlig isolasjon og karantene (I&Q), Alternate Care Facility (ACF) og pasienttransport (EMS) ved å samarbeide med lokale myndigheter (stammer, fylker, byer) ) og lokalsamfunn, statlige etater og andre enheter i nødstilfeller.

Erklær din uavhengighet!

Fortjeneste utenfor det riggede systemet! Beskytt deg selv mot tyranni og økonomisk . Lær å leve fritt og spre fred!

Counter Markets Newsletter – Trender og strategier for maksimal frihet

Gjør krav på din GRATIS utgave i dag!Klikk her for å laste ned nå

Disse I & Q Strike Team Member Program Specialist 2s (PS2) er ansvarlige for å delta i programplanlegging og evaluering av helsetjenesteprodukter og identifisere behov for personell, forsyninger og aktiviteter for å støtte samfunns- og statlige innsatsaktiviteter. Disse stillingene vil bemanne statens isolasjon og karantene, og dekke behovene til reisende som bor på anlegget. I & Q Strike Team -medlemmer har ansvaret for I & Q -anlegget under skiftet sitt, og har som oppgave å svare på nødssituasjoner, trene entreprenører og nytt personale, og gi gjestestøtte etter behov. Når vi lykkes, vil denne innsatsen direkte støtte oppdraget til DOH, som er å beskytte og forbedre helsen til mennesker i Washington.

Denne rekrutteringen vil bli brukt til å fylle tre (3) ikke-permanente heltids programspesialist 2-stillinger som ligger innenfor Division of Emergency Preparedness & Response. Disse programspesialist 2 -stillingene forventes å vare tolv (12) måneder fra ansettelsesdatoen.

Vaktstasjonen for denne stillingen er i Centralia, WA ved vår State Isolation and Quarantine Facility. Anlegget er bemannet 24 timer i døgnet og 7 dager i uken. Personalet kan arbeide på noen av eller alle de tre skiftene og kan arbeide overtid etter behov for å sikre tilstrekkelig bemanning av anlegget.

Plikter inkluderer

  • Opprettholde beredskapen til teamet, anlegg og utstyr for isolasjon og karantene.
  • Tilby direkte tjenester til publikum ved I & Q-anlegget for å inkludere: innsjekking, teknisk assistanse, kjøp av dagligvarer og forsyninger til nettstedet og gjester, distribusjon av mat og ressurser, bistand med inventar av ressurser og å sikre at alle gjester får utmerket kundeservice.
  • Hjelpe sykepleiere med å utføre runder,
  • Opprettholde anlegget renslighet og behandling av gjestevaskeri.
  • Tilby gjestetransport til og fra I & Q -anlegget.
  • Forbereder I & Q -anlegget for å ta imot gjester, og sørger for at rommene er store og har blitt rengjort ordentlig.
  • Tilbyr oppsøkende, utdannelse og teknisk bistand til interne og eksterne interessenter.

Les hele historien her…

Hentet fra Technocracy News & Trends

Patrick Wood er en ledende og kritisk ekspert på bærekraftig utvikling, grønn økonomi, Agenda 21, 2030 Agenda og historisk teknokrati. Han er forfatter av Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation (2015) og medforfatter av Trilaterals Over Washington, bind I og II (1978-1980) med avdøde Antony C. Sutton.

Bli en skytshelgen!
Eller støtt oss på SubscribeStar
Doner kryptovaluta HER

Abonner på Activist Post for nyheter om sannhet, fred og frihet. Følg oss på Telegram , HIVE , Flote , Minds , MeWe , Twitter , Gab , Ruqqus og What Really Happened .

Gi, beskytt og vinn fra det som kommer! Få en gratis utgave av Counter Markets i dag .

Gratis ebok Hvordan overleve jobbautomatiseringsapokalypsen

Gratis ebok Hvordan komme i gang med Bitcoin: Rask og enkel nybegynnerguide

ACTIVIST POST DAILY NEWSLETTER

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.