Stopp Den Tyranniske FN -Våpenkontrollavtalen!

17. September 2021

Den følgende videoen diskuterer en FN -traktat som Biden -administrasjonen har som mål å inngå. Denne traktaten vil kreve at amerikanerne plasseres i et internasjonalt våpenregister som vil være offentlig for alle nasjoner og for alle i verden.

stopp tyrannisk og våpenkontrollavtale!

Signer Begjæringen Nå!

Kjære medamerikaner,

FNs “Småvåpen -traktat” har vært Gun Control Lobby’s kronjuvel i flere tiår. De har ventet på at en anti-pistolpresident, som Joe Biden, skal ta Det hvite hus, slik at de kan sette i gang en fullstendig innsats for å ratifisere det i det amerikanske senatet.

Nå tror de at de endelig ser muligheten til å ramme det gjennom ! Men du og jeg har en sjanse til å stoppe dem kalde – så lenge vi tar UMIDDELIG tiltak for å hjelpe til med å drepe denne farlige traktaten ved å signere skytevåpenens suverenitetsundersøkelse . Takk for at du støtter National Association for Gun Rights ‘innsats!

For frihet,

Rand Paul,
amerikanske senator (R-KY)

Biden aksepterer internasjonal våpenkontroll og registrering gjennom FN -traktaten !!!

Send Melding Til Dine Senatorer Og Representanter Nå!

rand -begjæring

Stop Tyrannical UN Gun Control Treaty påpeker:

“Biden -administrasjonen ønsker å slutte seg til og ratifisere FNs våpenhandelstraktat, som ville være alvorlig i strid med den andre endringen. I mars 2013 ble teksten og tyranniske bestemmelser fra våpenhandelsavtalen (ATT)   frigitt, og FNs generalforsamling  vedtok  den måneden etter – med USA som stemte for. Den gang statssekretær John Kerry  signerte  traktaten på vegne av USA 25. september 2013.

Hvis ratifisert, ville ATT desimere beskyttelsen til den andre endringen. Blant de andre  bestemmelsene ville den nekte enkeltpersoner den grunnleggende retten til å beholde og bære våpen, og bestemmelsene ville regulere alle skytevåpen, skytevåpenkomponenter og ammunisjon. Videre krever det at land etablerer invasive  skytevåpenregistre  som lar regjeringen vite nøyaktig hvem som eier et skytevåpen og modellen de eier. For å håndheve traktaten har land lov til å delta i sivil nedrustning , og FN har lov til å bistå land i deres nedrustningsordninger. 

ATT  trådte i kraft  24. desember 2014. Ettersom det amerikanske senatet ikke hadde ratifisert traktaten, hadde det imidlertid ingen juridisk betydning i USA. Ikke desto mindre tok  Obama -administrasjonen til orde for ratifisering og  kalte det  “et verktøy som vi kan bruke, energisk og effektivt.” Venstres mål om å bruke ATT til å avvæpne det amerikanske folket ble midlertidig tømt da president Donald Trump  trakk  USA fra traktaten. ”

Men  det Biden administrasjonen ønsker å vende tilbake til den Arms Trade Treaty.  Biden -administrasjonen sendte utenriksdepartementets visedirektør for reduksjon av konvensjonelle våpentrusler, William Malzahn, til den syvende konferansen mellom statspartene i våpenhandelsavtalen. På konferansen kunngjorde Malzahn   administrasjonens støtte til traktaten. Videre  listet det subversive  Council on Foreign Relations traktaten som en som Biden potensielt kan slutte seg til .   

Joe Biden og hans administrasjon har allerede tydeliggjort målene for våpenkontroll. Blant andre anti-Second Amendment handlinger, signert Biden  utøvende ordre  å forby pistolbukseseler og såkalte “spøkelses våpen,” kalt for  banning  AR-15 rifler, og nominert  anti-Second Amendment  aktivisten  David Chipman  å lede Bureau of Alcohol, Tobacco , Skytevåpen og eksplosiver (ATF).

Det er avgjørende at denne grunnlovsforfatningen blir avvist. ”

Den området har et skjema her for å sende en melding til dine senatorer og representanter.

Artikkelen fra 2013 The Constitution vs FNs våpentraktat forklarer hvorfor den amerikanske grunnloven ikke kan endres eller overstyres av en traktat.

“Forrige uke  signerte statssekretær John Kerry en FN -våpenavtale som motstanderne sier vil implementere en bred skytevåpenregistrering og til slutt føre til at globale byråkrater pålegger våpenkontroll på det amerikanske folket til tross for det andre endringsforslaget. Til tross for Obama -administrasjonens støtte til traktaten, gjenstår det å se om senatet vil ratifisere den.

Obama -administrasjonen og andre tilhengere av våpenavtalen vil sannsynligvis hevde at Supremacy Clause i den amerikanske grunnloven plasserer traktater over grunnloven og andre amerikanske lover som landets øverste lov. Under denne tolkningen tror de at de kan komme seg rundt den andre endringsbeskyttelsen om retten til å beholde og bære våpen.

Hva Sa Grunnleggerne?

Grunnleggerne uttalte veldig tydelig under hvilke betingelser den amerikanske grunnloven kan endres eller endres i artikkel V. Det er ganske ulogisk å konkludere med at de ville skrive et så strålende dokument bare for å skape en gigantisk bakdør for utenlandske regjeringer å komme inn og ødelegge friheten de jobbet så hardt for å oppnå. Faktisk sa grunnleggerne selv noe annet.

“Det eneste konstitusjonelle unntaket fra makt til å inngå traktater er at den ikke skal endre grunnloven …” – Alexander Hamilton

“Jeg forstår ikke at presidenten eller senatet får makt til å splitte imperiet, eller fremmedgjøre noen stor, vesentlig rettighet. Jeg tror ikke hele den lovgivende myndigheten til å ha denne makten. ” – James Madison

“Jeg sier det samme som meningene til de som anser tildeling av traktatgivende makt som grenseløs. Hvis det er det, så har vi ingen grunnlov. ” – Thomas Jefferson

Tatt i betraktning at tre av de mest fremtredende stiftelsesfedrene eksplisitt sa at grunnloven ikke tillater demontering av seg selv via traktat, må det være en annen mening med overherredesklausulen. Ved å lese klausulen riktig blir det klart at ikke bare grunnleggerne ikke forlot en bakdør, de forbød faktisk uttrykkelig denne typen manøvrer i artikkel VI. Svaret på gåten som forvirrer mange mennesker, finnes ikke i en ubeskrivelig bok om konstitusjonell lov, men i stedet i enkel engelsk grammatikk og litt oppmerksomhet på detaljer….

Det er klart med en liten analyse av detaljene i språket og grammatikken som ble brukt for å konstruere denne klausulen at våre grunnleggere plasserte traktatloven på sitt rettmessige sted – under landets øverste lov i form av vår amerikanske grunnlov, men over staters lover og konstitusjoner. Det er ikke noe smutthull som kan tillate internasjonale interesser å trumfe den amerikanske grunnloven, men traktaten må inngås i henhold til vår grunnlov, akkurat som alle lover som kongressen gjør må være i henhold til grunnloven.

Mens Barack Obama og John Kerry kan hevde at de kan lovfeste via traktat, var dette tydeligvis ikke intensjonen til våre grunnleggere. Vil denne kunnskapen stoppe dem fra å prøve å makulere grunnloven og den andre endringen ved å skrive under på våpenkontrollavtaler? Sannsynligvis ikke. Men vi kan hvile fast i viten om at våre grunnleggere ikke ga forbundsregeringen makt til å forfølge grunnloven ved traktat, og at grunnloven er landets øverste lov, ikke traktatlov. “

Kilde: ActivistPost.com / Referanse: YouTube.comTilbake I 2019 Sa Fauci At Maskering Og Sosial Distansering Var ‘Paranoia’, Og Oppfordret Til Sunn Mat Og Trening I StedetForrige Innlegg24 526 Dødsfall 2317 495 Skader Etter COVID -Skudd Rapportert I EUs Database For BivirkningerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

rothschild -dynastiet søker å oppfylle kalergi -avfolksingsagenda

SAMMENSVERGELSEKONTROLLAVFOLKNINGROTHSCHILD

Rothschild -Dynastiet Søker Å Oppfylle Kalergis Avfolksingsagenda

HAF14. September 2021

anthony fauci, chris whitty, kerry chant onde demoner

SAMMENSVERGELSEKONTROLLKORONAVIRUSTYRANNI

‘Jeg Vil Aldri Stole På En Annen Lege’

HAF14. September 2021

tjenestemenn diskuterer endring av antall covid pasienter for å gjøre det 'mer skummelt for publikum'

KONTROLLKORONAVIRUSTYRANNI

Lekkasje: Tjenestemenn Diskuterer Endring Av COVID -Pasienttall For Å Gjøre Det Mer Skummelt For Publikum

HAF14. September 2021

covid 19 variant svindel avslørt

KORONAVIRUSTYRANNI

COVID-19-Variant Svindel Avslørt: Hvorfor Vil De Ikke Fortelle Deg Hvilken Variant Du Er Smittet Av

HAF13. September 2021

Legg igjen en kommentar