Jens varslet ikke eieren da Jens Steklov rygget sin Arbeiderparti-eide Saab 9.3 rett inn i en parkert Volvo

. Etter å ha sjekket om det var skader på den parkerte bilen, kjørte Stoltenberg fra parkeringsplassen, uten å legge igjen verken navn, telefonnummer eller en forklaring. Det kostet 8000 kroner å utbedre skaden på Volvoen.

GUNNAR HULTGREENPublisert lørdag 08. desember 2001 – 08:51
Sist oppdatert fredag 09. desember 2016 – 15:11

Bare noen dager etter at Jens Stoltenberg hadde gått av som statsminister, var han tidlig om morgenen 31. oktober på Diakonhjemmet sykehus på Vinderen i .

Ved 8.30-tida – etter å ha vært inne på sykehuset – setter Stoltenberg seg inn i bilen, en Saab 9.3, registrert på Det norske Arbeiderparti – og rygger ut fra parkeringsplassen.

– Jeg kom kjørende og skulle svinge inn på parkeringsplassen, da jeg oppdaget at en bil hadde rygget inn i en parkert Volvo, sier Roar Berg Nielsen, som selv skulle til undersøkelse på sykehuset.

Krasjet

Roar Berg Nielsen ble først sittende i bilen og se på episoden.Skader for 8000 kroner

Informasjonssekretær Roar Thun i Det norske Arbeiderparti bekrefter overfor Dagbladet at skadene på Volvoen Jens Stoltenberg kjørte på, beløp seg til 8000 kroner.

Ifølge Thun har nå betalt skadeoppgjøret.

– Fakturaen fra bilverkstedet Isbergs var på cirka 8000 kroner, bekrefter Roar Thun.

– Jeg mente det var noe kjent med sjåføren. Kunne det virkelig være Jens Stoltenberg? I stedet for å gå rett ut og sjekke skadene, ble sjåføren i Saaben sittende lenge i bilen, forteller 51-åringen, som er ansatt i en betrodd stilling ved Forsvarets overkommando.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.