Å henvise sekretæren for innenrikssikkerhet til å sikre at enhver person som reiser på et fly som går fra eller ankommer en flyplass i USA eller et territorium i USA er fullstendig vaksinert mot COVID-19 og for andre formål.117. kongress (2021-2022).

Før denne pandemien hadde det vært utenkelig for kongressen å vurdere et lovforslag som ville forby titalls millioner amerikanere å fly. Men nå har alt endret seg.

regningen forbyr amerikanere å fly

Et nytt lovforslag er innført som spesifikt vil forby alle uvaksinerte personer å fly igjen. Da jeg først hørte om dette, tenkte jeg at det umulig kunne være sant. Men det er sant. Følgende kommer fra beskrivelsen av HR 4980 som har blitt lagt ut på Congress.gov :

“Å be sekretæren for innenrikssikkerhet om å sikre at enhver person som reiser på et fly som går fra eller ankommer en flyplass i USA eller et territorium i USA, er fullstendig vaksinert mot COVID-19 og for andre formål.”

Den fulle teksten til lovforslaget har ikke blitt mottatt av Congress.gov ennå, og derfor vet vi ikke detaljene i den foreslåtte loven.

Men det vi vet er at det ville forby deg fra alle flyreiser “som går fra eller ankommer en flyplass i USA” hvis du ikke har blitt “fullstendig vaksinert”.

Så hvis du bare har fått én injeksjon, vil du også bli utestengt.

Dette kommer i en tid hvor mange i de liberale mediene også ber om at uvaksinerte personer skal utestenges fra flyreiser. For eksempel kommer følgende utdrag fra en artikkel med tittelen ” Uvaksinerte mennesker tilhører listen over flyvninger “:

“Men på dette stadiet av pandemien er ikke tøffere universelle begrensninger løsningen på å fortsette virusspredning. Mens de flyr, bør ikke vaksinerte mennesker lenger bære byrden for uvaksinerte mennesker. Det hvite hus har avvist et landsomfattende vaksinatmandat-et omfattende forslag som Biden-administrasjonen ikke lett kunne vedta hvis den ønsket det-men en flyforbudsliste for uvaksinerte voksne er et åpenbart skritt den føderale regjeringen bør ta.

“Det vil bidra til å begrense smittefaren på destinasjoner der uvaksinerte mennesker reiser – og ved å sette normer som begrenser visse privilegier til vaksinerte mennesker, vil det også bidra til å øke de stagnerende vaksinasjonshastighetene som hindrer både økonomien og samfunnet i å komme seg fullstendig.”

Dette nivået av ekstremisme skremmer meg dypt.

Vi setter terrorister på “no-fly-listen”.

Nå vil de behandle uvaksinerte mennesker på samme måte?

Det bør slappe av oss alle til kjernen.

Hvis de kommer til å bli så ekstreme over COVID, hva kommer til å skje når en mye mer alvorlig pandemi kommer ?

Bare denne uken fikk vi vite at noen har dødd av Marburg -viruset i Afrika:

“En pasient med den sjeldne, men svært smittsomme Marburg -virussykdommen har dødd i Guinea, ifølge en uttalelse fra Verdens helseorganisasjon (WHO) mandag. Det er det første tilfellet av det ebolalignende viruset i Vest-Afrika. ”

Marburg -viruset er langt, langt mer dødelig enn COVID.

Under tidligere utbrudd har dødeligheten for Marburg -viruset variert mellom 24 prosent og 88 prosent :

“Dødeligheten av tilfeller har variert fra 24% til 88% i tidligere utbrudd, avhengig av virusstamme og saksbehandling,” heter det i uttalelsen. “I Afrika har tidligere utbrudd og sporadiske tilfeller blitt rapportert i Angola, Den demokratiske republikken Kongo, Kenya, Sør -Afrika og Uganda.”

Så hvis du fanger Marburg -viruset, er det en veldig, veldig god sjanse for at du kommer til å dø.

Det er ingen vaksine mot Marburg -viruset, og det finnes ingen kur.

Og ifølge CDC er stygge sår på brystet, ryggen og magen et av symptomene på sykdommen:

“Etter en inkubasjonstid på 5-10 dager er symptomdebut plutselig og preget av feber, frysninger, hodepine og myalgi. Rundt den femte dagen etter symptomdebut kan det oppstå et makulopapulært utslett, mest fremtredende på stammen (bryst, rygg, mage). Kvalme, oppkast, brystsmerter, ondt i halsen, magesmerter og diaré kan da vises. Symptomer blir stadig mer alvorlige og kan omfatte gulsott, betennelse i bukspyttkjertelen, alvorlig vekttap, delirium, sjokk, leversvikt, massiv blødning og dysfunksjon av flere organer.

Dette er den typen virus jeg er på vakt for, og derfor vil jeg følge utviklingen nøye.

I mellomtiden har en “dødelig bakteriesykdom” som også forårsaker sår på huden dukket opp her i USA.

På dette tidspunktet har bekreftede tilfeller av sykdommen allerede blitt identifisert i fire forskjellige stater :

“Fire mennesker i USA har på mystisk vis blitt syke med en sjelden og noen ganger dødelig bakteriesykdom som vanligvis bare sees i andre land med tropisk klima, ifølge helsemyndigheter. Likevel hadde ingen av disse pasientene reist utenfor landet.

“De fire tilfellene, som ble identifisert mellom mars og juli, skjedde i Georgia, Kansas, Texas og Minnesota, ifølge en uttalelse fra Centers for Disease Control and Prevention (CDC). To av pasientene døde og to ble innlagt på sykehus i lange perioder. Det første dødsfallet skjedde i Kansas i mars, og det andre dødsfallet skjedde forrige måned i Georgia. ”

Sykdommen er kjent som “Meliodosis”, og vanligvis finnes den bare i tropisk klima :

“Pasientene ble alle diagnostisert med melioidose, en sykdom forårsaket av bakterien Burkholderia pseudomallei. Bakteriene vokser i tropisk klima, og det er mest sett i Sørøst -Asia og Nord -Australia. De eneste stedene i USA der denne bakterien naturlig finnes er Puerto Rico og De amerikanske jomfruøyene,   ifølge CDC . ”

Ingen av de bekreftede tilfellene hadde nylig reist internasjonalt, og derfor vet ikke forskere hvordan denne dødelige bakterielle sykdommen kom hit.

Og det som virkelig fikk min oppmerksomhet var det faktum at CDC advarer om at det kan forårsake utslett “på bagasjerommet, magen og ansiktet” :

“Melioidose kan forårsake et bredt spekter av symptomer. I de nåværende tilfellene varierte symptomene fra hoste og kortpustethet til svakhet, tretthet, kvalme, oppkast, periodisk feber og utslett på bagasjerommet, magen og ansiktet, sa CDC i en  melding til legene  om tilfellene.

Så akkurat som Marburg -viruset, snakker vi om en sykdom med høy dødelighet som forårsaker sår på huden.

Disse utbruddene er ingenting å få panikk over ennå, men jeg vil nøye se på nyhetene for oppdateringer.

Dette er slike urolige tider, men når den neste store pandemien kommer, vil plagene våre plutselig bli mye verre.

Av Michael Snyder , forfatter av ” 7 Year Apocalypse “.University Of Pittsburgh Høstet Organer Av Levende Babyer Basert På RaseForrige Innlegg

Relaterte Artikler

lekket dokument avslører pfizer ikke mandat vaksiner for sine ansatte

CORONAVIRUSVAKSINER

Lekkede Dokumenter Avslører At Pfizer Ikke Pålegger Vaksiner For Sine Ansatte

SOMMER15. August 2021

Kina Wuhan som covid 19 felles studie pressekonferanse (cn)

CORONAVIRUSHVEM

BOOM! Leder For WHO Origin Investigation Team Innrømmer At Det Kommunistiske Kina Har Beordret Dem Hva De Skal Skrive I Rapporten

SOMMER14. August 2021

strålende!  hvordan russere knuste Moskvas dumme vaksinepass på bare 3 uker

CORONAVIRUSIMMUNITETSPASSINSPIRASJONVAKSINER

Strålende! Hvordan Russere Knuste Moskvas Vaksinepass På Bare 3 Uker

SOMMER14. August 2021

Hawaii advokater saksøker: COVID -vaksiner drept nesten 45 000

SAMMENSVERGELSECORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Hawaii Advokater Saksøker: COVID -Vaksiner Drept Nesten 45 000

SOMMER14. August 2021

Legg igjen en kommentar