Project Camelot:

…Beskjed: Bare mottatt fra høykvalitets kilde Dette kan være den viktigste meldingen du noen gang kommer til å lese. Bekreftet: Militær i opplæring for implementering av nødkringkastingssystemet Utløseren for E B S vil være Vaksinasjonsmandater over hele verden med lockdowns. Når dette faktisk skjer, vil du vite at vi er rett rundt hjørnet fra en ny verden folkens, ikke bli sint og ikke få panikk overhodet. Dette er nødvendig. Ja, det må virkelig skje slik at vi kan gå over til en lys fremtid. Det er en del av manuset og siste fase av filmen som faktisk var gut -wrenking, som var nødvendig for å vekke massene. Dette vil sikre at alle er trygt plassert i hjemmet sitt og i stand til å være vitne til det historiske øyeblikket som avslører alle sannheter, tildekkinger etc. gjennom E B S som er nært forestående. Alt er planlagt å skje i august måned. Øvelsestesten kommer til å skje onsdag 11. august 2021, så vær forberedt. Kryss av datoen i kalenderen din, og vær oppmerksom. Det må være en test og deretter en gjennomgang av alle hendelser og aktiviteter. De mulige implikasjonene på nasjonalt og globalt nivå kan være ganske kompliserte, så ting må være inne tilpasning til protokollene. Ja, det er mange konsekvenser hvis ting ikke gjøres med presisjon og perfeksjon. Dette er øv løp før den virkelige folk for å se svar og nøyaktighet på det som kommer som forandrer menneskeheten. Vi hører at timeplanen nå endelig er fast, men igjen er jeg bare budbringeren. Vær klar til å justere om nødvendig med hensyn til mulige tidsendringer. Bare noen få utvalgte vet tidspunktet for den nøyaktige og presise timingen av hendelsene. Av sikkerhetshensyn og andre åpenbare årsaker må den holdes forsvarlig privat. Igjen kommer E B S til å spille en 8 timers video. Det blir avspilt 3 ganger om dagen i 10 dager Communication Darkness I løpet av de 10 dagene med kommunikasjonsmørke vil følgende ting skje. Vi vil motta 7 “Trumpets” alias E B S tekstmeldinger på telefonene våre som varsler oss om å stille inn på TV -en vår nå. Telefonene våre fungerer bare for 911, og vi blir informert om at Signal -appen, som er militærkryptert, vil være tilgjengelig. TV -ene våre vil bare vise tre forklarende filmer på en kontinuerlig sløyfe i de 10 dagene. Det vil dekke temaer for arrestasjoner, domstoler, bedragerikorrupsjon, pedofili osv Internett vårt vil ikke fungere i løpet av den tiden. Min minibanker vil ikke fungere. Etter de 10 dagene med Communication Darkness, vil vi koble til et nytt kvante -internett. Folk oppfordres til å fylle på minst tre uker med mat og vann. Vi er lovet det nye Star-link Internett-systemet innen utgangen av måneden. Igjen gjentar jeg meg forberedt på mat, vann, toalettpapir, generatorer osv. For denne store oppvåkningen. Når vi snakker, oppdaterer teamene som koordinerer denne viktige historiske hendelsen EBS for å sikre størst mulig sikkerhet for alle involverte, så vær tålmodig når ting blir avsluttet. De vil sørge for at det ikke er noen form for forstyrrelser i det hele tatt. De som legger planen, vil at ingen skal få panikk overhodet fordi det bare er frigjøring av sannheten. Etter at EBS og vi har gått gjennom de 10 dagene mainstream media blackout og satt gjennom alle 24/7, (åtte timer lange filmer), går vi tilbake til det normale som vanlig som vanlig? Svaret er: Etter E B S og de 8 timene lange 24 7, vil alle filmene endres. Livsstøtten, knyttet til de gamle og onde systemene vil bli trukket. Menneskeheten og planeten Jorden beveger seg samtidig til kvantevirkelighetsbevissthetssystemet (fred og velstand). Slutt på slaveri av økonomisk og menneskelig bevissthet. Gamle systemer for regjering, utdanning, finans, helse, handel og handel etc., vil alle bli demontert og erstattet. Vi vil ha ny valuta kalt USN US NOTE og gullrygget. Tiden er nå til å varsle så mange som vil lytte. Ikke ha for mye stolthet. Advarsel de du elsker selv om de tror du er gal. Målet ditt for andre er virkelig å hjelpe til med å absorbere sjokket over det som kommer .— KILDE Ukjent

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.