Standard COVID -protokollbehandlinger dreper fortsatt pasienter på sykehus – Når stopper drapene?

Hvor mange pasienter behandles fortsatt med respiratorer for luftveisproblemer diagnostisert som “COVID”? Bildekilde .

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Politiet streifer rundt i gatene i Australia og håndhever medisinsk krigsrett, arresterer eldre for ikke å ha på seg masker, truer en ung mor i hjemmet hennes foran barna sine for å ha lagt ut noe på Facebook om en protest – dette er alle bilder som har kommet ut av Australia de siste dagene hvor noen sier at Australia nå har blitt en medisinsk politistat .

En veldig forstyrrende video postet av en kvinne på Instagram som påstår å være fra Sydney, Australia, rapporterer at en ung mann som ble kjørt til et navngitt sykehus i Sydney for lungebetennelse, og som hadde testet negativt for COVID-19, ble tvunget til å motta COVID standard protokollbehandlinger uansett mot hans vilje, noe som resulterte i at han gikk i et indusert koma der hjertet sluttet å slå i flere minutter og han ble erklært død, en “COVID -død”.

Kvinnen som legger ut videoen fra Australia, heter Maria Zeee på Instagram -kontoen sin .

Hun skal ha snakket med denne unge mannen som overlevde koma, og rapporterer følgende.

Denne unge mannen gikk nylig inn på sykehuset for lungebetennelse. Han fikk diagnosen lungebetennelse da han kom til sykehuset.

Men fordi han hadde så store problemer med å puste, ble han hastet videre til en av disse respiratorene. Og da han sa at det ikke hjalp, satte de ham faktisk i et koma.

Etter at han lå i koma i tre dager, våknet han på ICU etter det. Han ble deretter flyttet til COVID -avdelingen.

Han la merke til en veldig merkelig oppførsel fra sykepleierne. De var veldig “skiftende”. Han ble bedt om å ta noen medisiner han ikke forsto hvorfor han måtte ta. Han ble behandlet som en COVID -pasient da han ikke hadde det.

Etter noen dager følte han seg bedre og ønsket å gå ut av rommet sitt for å se hva som skjedde utenfor, fordi han hadde hørt rykter fra andre.

Han sa angivelig at da han åpnet døren, så det “som en film ut”. Han sa at det var mennesker på gulvet, folk ble holdt av sykepleiere og politi for å motta behandling for COVID-19, og folk skrek “Jeg har det ikke! Jeg testet negativt. “

Noen av personene ble angivelig fraktet til en psykeavdeling etter å ha kommet med disse påstandene.

Se videoen for å høre alt Maria rapporterte. Dette er fra vår Rumble -kanal , men bør også komme på Bitchute snart.

https://rumble.com/vkvrvh-forced-covid-treatments-in-sydney-hospital-with-police-holding-down-patient.html

Her i USA sendte en venn av meg som jeg har kjent i årevis meg følgende e -post for et par dager siden.

Jeg kan knapt tro at jeg skriver dette, men da jeg skal til [en annen stat] for å begrave min yngre bror, må jeg se det i ansiktet.

COVID -protokoller drepte broren min, og jeg har en slik blanding av følelser – for det meste sinne over systemet og hvordan de dreper mennesker – og tristhet, sjokk og vantro over at broren min egentlig er borte.

Han døde i forrige uke, men jeg har vært i for mye sjokk til å skrive til deg om det, men siden jeg er på vei dit nå, måtte jeg fortelle deg det.

Min bror fikk “COVID” for noen uker siden. Niesen min (som deler leilighet) hadde det først, men kom seg etter vitaminprotokollen og Ivermectin. Min bror hjalp til med å ta vare på henne.

Så ble han syk, men det traff virkelig GI -systemet hans, og han hadde dårlig diaré og oppkast og ble veldig dehydrert etter 2 dager.

Min storesøster (som også delte leiligheten) skyndte seg med ham til den lokale ER der de umiddelbart ga ham væske iv.

Deretter en oksygenbeholder. Så mange medisiner. Deretter en ventilator. Og flere medisiner … mange medisiner for å sette ham i koma og “lamme” ham slik at han ikke skulle kjempe mot respiratoren.

Jeg ba dem om ikke å sette ham på en ventilator, prøve HCQ, Ivermectin, VIT C IV … men “ingen av disse er FDA -godkjente eller protokoller.”

Jeg tryglet for døve og stumme ører.

De innrømmet til og med at ikke en pasient som gikk på respiratoren kom av den! De visste at de drepte ham!

Men de sa “han ville dø” uten å gå på det.

Jeg spurte … hva har du å tape ved å prøve noen av disse andre terapiene som har vist seg å fungere av mange leger her i USA og i utlandet?

Men de ville ikke rive seg. Deres forbannede protokoller drepte broren min!

Han gikk inn for IVC -væsker og havnet på respiratoren deres – som ingen kommer av – alt fordi protokollene deres dreper mennesker og de er for blinde til å se det – eller bare ikke bryr seg!

Jeg vet bare ikke! Alt jeg vet er at broren min visste at dette var en plandemi, han “maskerte seg ikke” og tok ikke vaksinen. Mange av menneskene som vil være i begravelsen hans vil si “hvis han bare hadde tatt vaksinen …”

Jeg sier, hvis bare sykehusene faktisk ville bry seg om å bruke metodene som helbreder mennesker og ikke holder seg til deres eugenikkprotokoller om å drepe mennesker!

Han døde noen dager etter sin 49 -årsdag. Han hadde ingen eksisterende helsemessige forhold, annet enn et sår.

Hvis jeg bare hadde vært der for å sørge for at han ble hydrert og tok de riktige vitaminene. Hvis bare FDA ikke var en ond narkotikapressende dødsorganisasjon. Hvis bare sykehus virkelig helbredet mennesker.

Mange “om bare”, men en “hvis bare” jeg ikke har, er å si “hvis han bare kjente Jesus” fordi han kjente Jesus, og det er den eneste trøsten jeg har akkurat nå. Jeg går ned for å møte barna hans, og jeg er sikker på at bølgen av dette vil slå meg.

Har du en historie om en venn eller et familiemedlem som ble drept av “standardprotokoller” av COVID, mens andre effektive behandlinger ble holdt tilbake?

I så fall, vennligst del i kommentarene slik at vi kan få ordet til så mange som mulig.

Se også :

Forstå tiden vi lever gjennom

Identifisere de luciferianske globalistene som implementerer den nye verdensorden – hvem er “jødene”?

Insider avslører frimureriet som verdens eldste hemmelige religion og Luciferian -planene for The New World Order

Den viktigste sannheten om den kommende “nye verdensorden” som nesten ingen diskuterer

Det er på tide å velge sider: Vet du selv hvilken side du har?

Guds segl og merke er langt viktigere enn “dyrets merke” – Er du forberedt på hva som kommer?

Hva skjer når en hellig og rettferdig Gud blir sint? Leksjoner fra historien og profeten Jeremia

De sataniske røttene til moderne medisin – dyrets merke?

Legg igjen en kommentar