Ståa i Norge pr. 09.08 2021.

 Hensikten med alt dette er enkelt: Å svekke verden og skremme menneskeheten, så alle ville godta sin ‘frelse’: en en -verdens regjering som vil ‘beskytte’ alle mot alt dette.

Dette er fra telefonen min fordi ATT (som eies og er en del av kriminelle bak NWO og PlanDemic) samtidig har kansellert millioner av SIM -kort som er spesielt for internett over hele landet. Dette er et aggressivt angrep på utallige skoler, bedrifter, frilansere og familier som er avhengige av denne tjenesten for drift og inntekt.

Slike handlinger mot det amerikanske folket har blitt kunngjort av globalistene, og vi har blitt advart om at de ville skje av militære etterretningsoffiserer som går under navnet Q.

Fullblåste angrep på Amerika og dets folk, ikke bare gjennom lockdowns som myrdet millioner og utslettet titusenvis av virksomheter, men de iverksetter også alle slags andre angrep for å ødelegge folket og nasjonen i Amerika.

Hvorfor? Fordi et sterkt Amerika er hovedhindringen mot en ny verdensorden. Derfor må Amerika gå ned.

Det er også derfor de har prøvd i flere tiår å oppildne til en atomkrig med Russland. Hvis Amerika og Europa ville føre krig mot Russland, spesielt en atomkrig, ville det alvorlig svekke den store nasjonen, som også er nødvendig for den globalistiske planen til en enverdig superstat under deres kontroll.

De kommende månedene og årene planlegger de å sette i gang en rekke angrep, ikke bare på Amerika, men på hele menneskeheten. Denne planlagte pandemien er bare deres første rakett. De har mange andre missiler klare til å bli skutt mot verden.

Klimaendringene er på vei, for å være den største bluffen i hele historien, med pålagte klimastopp for ytterligere å ødelegge nasjonene. En forfalsket fremmed invasjon brygger også i grytene deres. Derfor avslører de nå plutselig UFO -opptak. De ønsker å lure verden til å tro at vi er truet av romvesener, så menneskeheten ville godta en verdensarme for å beskytte oss mot denne falske fremmede trusselen. De forbereder også falske asteroider. Og det er nye pandemier under utvikling. Dessuten slipper de allerede ut flere cyberangrep på menneskeheten.

Ser du strategien? Opprette falske kriser (pandemier, klimaendringer, cyberangrep, naturkatastrofer, økonomisk kollaps, invasjon av fremmede, asteroide trusler, …) slik at verden blir stadig mer livredd. Deretter tilbyr de totalitær kontroll av en liten gruppe superrike kriminelle som vil hevde å være den eneste løsningen for alt dette.

Det er den samme gamle mafia -taktikken: du vil bare være trygg hvis vi beskytter deg. Å ja, og selvfølgelig er det vi som vil drepe deg hvis du ikke godtar vår ‘beskyttelse’. Selvfølgelig vil det koste deg å bli ‘beskyttet’ av oss. Det koster deg alt!

Slik fungerer mafiaen i Italia og over hele verden. Er det ikke interessant at flere av de høyeste menneskene i de globalistiske kretsene verden over kommer fra Italia og Sicilia?

Det vi ser brukt over hele verden, er eldgamle grunnleggende mafiapraksis.

Hva kan vi gjøre?

Først og fremst må vi endelig våkne opp til denne strategien om å skape trusler og frykt, og deretter tilby ‘beskyttelse’ hvis vi aksepterer deres tyranni. Det er opp til deg og meg, menneskene med kjærlighet til våre medmennesker, å rope og riste andre våkne.

Når vi erkjenner hva de gjør, er det vår jobb å informere menneskene rundt oss.

Ikke vær så snill å ikke gjøre noe.

Stå opp og gjør noe.

Det spiller ingen rolle at de fornekter alt og lukker øynene og ørene. Hør på meg: den tiden vil komme, for noen veldig snart, at de skal våkne opp i stor skrekk når de lider under grusomheten av det de har valgt for.

De kan nå avvise ordene dine. Men så vil de huske dem og forstå at du hadde rett hele tiden.

Alle som advarer menneskeheten i denne timen har en dyptgående profetisk oppgave. Vi advarer verden for det de ikke kan høre eller se ennå. Men den tiden kommer snart når de får se …

Så ikke mist hjertet eller håpet.

Stemmen din blir kanskje ignorert nå, men den brenner som ild i manges hjerter, og de vil være takknemlige senere.

Nå må vi være modige og ikke gi opp.

Så snakk sannhet.

Hjertet mitt går i stykker når jeg ser folk si at det er ubrukelig. Fordi det ikke er sant. Hvor mange av oss var uvitende og uvillige til å lytte selv i så mange år? Men nå er vi klar og våken. Så vi beviser at det ikke er ubrukelig å snakke sant. Det andre fortalte oss, hadde sin effekt til slutt!

Jeg tror fremtiden er vakker fordi vi ser den største vendinga i hele historien. Vi vil se fantastiske endringer i vår verden. Nå ser vi det første lyset som begynner å dukke opp som en rød glød på en mørk horisont. Noen vil kanskje si: det er natt! Alt er mørkt! Og du har rett.

Men jeg ser også en ny dag som gry i horisonten. Gløden kan være langt unna, og lyset når ikke et stort område ennå. Men … det er ekte, det er der og det øker.

Så sannhetens mennesker, vær modige og fokuser på dette lyset. Ikke se deg rundt i mørket, men fokuser på det økende lyset i det fjerne.

Det er vi som vekker verden til en ny dag, som har brutt, og selv om alle fortsatt sover, bryter dagen.

Husk at hver ny dag begynner når alt fortsatt er mørkt!

Etter hvert som tiden går, vil vi se dagens lys begynne å nå over fjell og åser, gjennom de tette skogene og inn i vinduene på husene.

Men vi må være varsler for denne nye dagen.

Måtte vi alle ha dette håpet, at denne verden ikke ble skapt for å bli dømt eller ødelagt, men for å bli forløst og gjenopprettet.

Vi er ikke bestemt til å være slaver av korrupte kriminelle og satanister, men vi har alle guddommelighet og kongelige dypt inne i oss, og verden venter på at dette skal komme frem. Vi er ikke født for å være slaver, men for å være konger som tjener menneskeheten med våre gaver, ressurser og kjærlighet.

Så stå opp av gropen og la lyset ditt skinne; på de utallige forskjellige måtene vi alle sammen kan gjøre.

Legg igjen en kommentar