GRAND SOLAR MINIMUM: FIRE SØRAFRIKANSKE BYER HAR NETTOPP SATT DE KALDESTE TEMPERATURENE SOM NOEN GANG ER REGISTRERT.

CAP ALLON

En alvorlig fryse griper for tiden mye av den sørlige halvkule, da lav solaktivitet fortsetter å svekke jetstrømmene.

En svak sol reduserer strømmen til strømmen, og tilbakestiller sin vanlige rette ‘sonestrøm' til en bølget ‘meridional' , som i tilfelle Sør- denne uken sender masser av frigid polar luft uvanlig langt nord.

Dette er ikke bare en teori (i motsetning til AGW) – dette er virkeligheten vi alle lever.

Og like lett som denne bølgende strømmen av strømmen kan avlede polar kulde til vanligvis lave breddegrader, kan den også sende tropisk varme til unormalt høye breddegrader (med Pacific Northwest i USA som det siste eksemplet).

Dette er oppsettet som for tiden driver planetens vær. Det er ingen mytiske komponenter her (også kalt CO2). Endringene vi er vitne til er helt naturlige, og er forårsaket av solen – de er det direkte resultatet av historisk lav solaktivitet.

https://electroverse.net/new-little-ice-age-instead-of-global-warming-by-dr-theodor-landscheidt/embed/#?secret=Jf0ogl3VNc

FIRE SØRAFRIKANSKE BYER HAR NETTOPP SATT SINE KALDESTE TEMPERATURER NOENSINNE ER REGISTRERT

For å sitere alarmistisk MSM snakke, ‘dette er ikke normalt Sør-Afrika'.

Ifølge den sørafrikanske værservicen (SAWS) har flere “betydningsfulle” steder nettopp sett termometerene kaste seg til de laveste nivåene i registrert historie.

Minst fire lokaliteter fikk sine kaldeste temperaturer noensinne torsdag (22. juli).

Nedenfor har jeg samlet en liste (data med tillatelse fra SAWS og thesouthafrican.com ):

Estcourt, KwaZulu-Natal:   4.8C (23.3F)

Byen Estcourt slo sin rekord med lave temperaturer hele tiden på torsdag.

Den gamle rekorden hadde stått i nesten 50 år (siden solens minimum av syklus 20), men torsdagens lesning sank den med 0.2C.

Postmasburg, Nord-Kapp: -7.5C (18.5F)

Den avsidesliggende byen Postmasburg – som ligger omtrent 170 km øst for Upington – er ikke fremmed for kalde forhold, men da kvikksølvet dyppet til -7,5C (18,5F) torsdag kveld, ble det etablert en ny laveste temperatur noensinne og brøt den gamle rekorden av 0,3 ° C.

Mossel Bay, Western Cape: 5.2C (41.3F)

Sammenlignet med andre på denne listen, kan det hende at en positiv lesing av 5.2C (41.3F) ikke ser ut som det; imidlertid er kulde relativt, og gårsdagens lave i Mossel Bay tørket 0,5C av byens forrige rekordholder – 5,7C (42,2F) fra 2008 (sol minimum av syklus 24– den svakeste solsyklusen og det dypeste solminimumet fra det siste 100+ år ).

Lydenburg, Mpumalanga: -3.8C (25.1F)

Og til slutt har vi den lille byen Lydenburg som komfortabelt tilintetgjorde sin forrige heltid på -3.2C (26.2F).

SAs kulde var også utbredt.

De fire rekordbryterne som er oppført ovenfor, skjedde i fire forskjellige provinser.

[SAWS]


Og som du forventer, ble uvanlig frodige nedturer lidd andre steder – denne siste eksplosjonen i var altomfattende.

Johannesburg opplevde sin kaldeste dag i nesten 10 år.

Mens andre deler av Gauteng , Eastern Cape og Free State fortsetter å kjempe mot vedvarende kulde.

https://electroverse.net/heavy-snow-hits-sa-as-nations-log-their-coldest-july-temps-ever/embed/#?secret=eys3dC0DMU


En rekke værvarsler forblir på plass over hele Sør-Afrika på fredag.

Snø har også begynt å falle over landets høyere høyder:

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NwYWNlX2NhcmQiOnsiYnVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1418111923263098880&lang=no&origin=https%3A%2F%2Felectroverse.net%2Ffour-south-african-towns-just-set-their-coldest-temperatures-ever-recorded%2F&sessionId=02fa537078875ccb2c3af57a764ff543f57407c1&theme=light&widgetsVersion=82e1070%3A1619632193066&width=550px


Velkommen, Sør-Afrika, til neste Grand Solar Minimum.

BONUS– og bor på den sørlige halvkule …

“HISTORIC CROP LOSS” FORVENTET I BRASIL SOM “FREAK FROSTS” FORTSETT

Uken begynte med at Brasiliens allerede knuste kornmarked varte med enda en eksplosjon av polar kulde – en som leverte frost til maisproduserende stater og ga ny bekymring for eksportvolum og kontraktsbrudd.

Mandag førte rekord kulde til delstatene Paraná og Mato Grosso do Sul , med senplantede maisområder som var mest berørt.

Kuldebølgen nådde sitt høydepunkt midt i uken, og førte til referansebrystende frost til regionen.

“Det kommer til å bli et historisk avlingstap,” sa Daniele Siqueira fra det lokale konsulentverket Agrural til Agricensus.

Brasils andre maisavling ble opprinnelig påvirket av tørkeforhold i det tidlige utviklingsstadiet, men nå rundt etter runde med tung frost feier mye av det søramerikanske kontinentet, og har vært siden juni.

Som et resultat har Agrural igjen senket estimatene av Brasils kornavling til 59,1 millioner mt i begynnelsen av juli – ned hele 22 millioner mt fra det opprinnelige avlingspotensialet – med den siste frostrunden som forventes å feste disse estimatene enda lenger .

“Produksjonstap vil være ekstremt stort i alle produserende stater … Paraná og Mato Grosso do Sul vil ikke ha noen eksportkapasitet overhodet,” sa Siqueira.

Foruten volum tap, korn kvalitet er en stor bekymring blant bønder, handelsfolk og eksportører.

“Eksportører ser ut til å være hjørnet, og de må betale en kvalitetspremie for å løfte maisstandarder for å oppfylle avtaler og for å overby det innenlandske markedet,” sa Victor Martins fra Hedgepoint Global Markets.

I mange tilfeller vil produsentene trenge å blande produkt av lavere kvalitet med mais av høy kvalitet for å oppfylle eksportstandardene.

Kontraktsbrudd er en annen stor bekymring.

“Med denne ukens frost øker oddsen for at enda flere kontrakter blir brutt,” la Martins til.

“Dette påvirker både eksport og innenlandske leveranser … mange produsenter hadde forpliktet opptil 80% av avlingen sin i terminssalget, men høstet 30-50% mindre enn forventet og kan ikke kjøpe volumer fra andre produsenter for å innfri kontrakter.”

Mangelen på produkter av god kvalitet for å oppfylle kontraktsstandardene øker risikoen for kontraktbrudd ytterligere.

Ifølge Martins er situasjonen så dramatisk at “det ikke vil være noe mais igjen i markedet i september, og landet vil trenge å importere mye mer fra Argentina.”

Imidlertid er det et stort problem med den planen. Argentina, langs Paraguay, Uruguay og Bolivia, lider alle sine egne voksende problemer: Som det er tilfelle i SA, er disse eksplosjonene i Antarktis altomfattende, og høstbrytende frosne griper rutinemessig vekstregioner OVER det søramerikanske kontinentet:

https://electroverse.net/south-american-crops-headed-for-catastrophe-as-antarctic-blasts-persist/embed/#?secret=OjlNaVci9Shttps://electroverse.net/historic-snowfall-hits-argentina/embed/#?secret=xDj4aY4yfmhttps://electroverse.net/tropics-logs-second-coldest-temp-in-history-as-all-time-cold-sweeps-s-america/embed/#?secret=WtzfOiQYxt


Med avlinger som mislykkes rundt om i verden – inkludert i hele USA – har håp om at Sør-Amerika ‘vil ta slakk' lenge gått ut av vinduet. Dette er en alvorlig situasjon. Se etter skyhoppende matvarepriser i supermarkedet før årets slutt, da historisk lav solaktivitet fortsetter å ødelegge jordens værmønstre.

Mitt råd, som alltid – lær å vokse ditt eget .

MSM er ikke vennene dine i alt dette.

Deres jobb er ikke å informere deg, og de vil ikke holde hånden din og lede deg gjennom det som kommer.

Bare se på den stikkende overskriften de legger til den siste FOA globale matprisindeksen:

Diagram: Globale matpriser faller for første gang på ett år  Statista


Den kalde TIMES er tilbake, midlere bredder er gjenfrysing , på linje med  den store forbindelse , historisk lav solens aktivitet ,  sky-kjernedannende kosmiske stråler , og en  meridional stråle strøms (blant andre føringer).

Både NOAA og ser ut til å være enige,  hvis du leser mellom linjene , med NOAA som sier at vi går inn i et  “fullverdig” Grand Solar Minimum  på slutten av 2020-tallet, og NASA ser på denne kommende solsyklusen  (25)  som ” den svakeste de siste 200 årene ”, med byrået som korrelerer tidligere nedstengninger av solenergi til lengre perioder med global avkjøling  her .

Videre kan vi ikke se bort fra en rekke nye vitenskapelige artikler som sier den enorme innvirkningen  Beaufort Gyre  kan ha på Golfstrømmen, og dermed klimaet generelt.


Forbered deg deretter –  lær fakta, flytt om nødvendig og  vokse dine egne .

Sosiale mediekanaler begrenser Electroverses rekkevidde: renser tilhengere mens Facebook merker innlegg som “falske” og har slått på lammende sidebegrensninger.

Så husk å abonnere for å motta nye innleggsvarsler via e-post  (boksen ligger i sidefeltet >>> eller bla ned hvis du er på mobil) .

Vennligst vurder også å deaktivere annonseblokkere for electroverse.net, hvis du bruker en.

Og / eller bli beskytter ved å klikke her:  patreon.com/join/electroverse .

Nettstedet mottar NULL-finansiering, og har aldri gjort det.

Så uansett, kan du hjelpe oss med å spre budskapet slik at andre kan  overleve og trives  i de kommende tider.

Grand Solar Minimum + Pole Shift

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.