Her vises et VIP/GIFT fly som flyr over cirrusskyer (13-14000m). Cirrusskyer lages av rutefly med fuel JP8 i 10-11.000m.

Disse flyene flyr som VIP fly og trenger kun å logge inn på VIP stasjoner. De går utenom tollregistrering. De er nede for å bunkre giften som produseres på de fleste flyplasser i verden. Disse flyene sprayer vesentlig flyveaske innblandet alu/jern og graphen partikler. Dette gir først mørke skyer og når solstrålene står på får man fine farger som folk er så nyydelig. I denne blandingen finnes også svovel som også bidrar til disse fine fargene. Det dannes og karbondioksid(CO2) som er tyngre enn O oksygen og faller mot jorda. Blandes svovel med vann får man svovelsyre.DVS dødt hav.

De flyr nå i disse dager vesentlig om natten.

Disse “VIP” flyene er malt hvite og vinduene er og overmalt hvitt. Setene er tatt ut og erstattet med tanker/beholdere alt etter hva oppdraget går ut på. Mao de har datautstyr ombord som forteller de hva slags mix de skal ha på hver rute.

Til dere som IKKE tror på dette vil det komme dokumentasjoner i form av videoer og foto jeg har tatt samt mer dokumentasjoner fra Jim Lee.

Legg igjen en kommentar