Moderna Rep ADMITS Vaksine Er Eksperimentell, Og Alle Som Tar Den Er En Del Av En Klinisk Prøve Med Ukjente Konsekvenser

15. Juli 2021

En representant fra Moderna har innrømmet at selskapets Wuhan coronavirus (COVID-19) vaksine er eksperimentell, og alle som tar den er en del av en klinisk prøve .rebeca cruz esteves på Jefferson Abington

Rebeca Cruz-Esteves på Jefferson Abington, hvor hun har vært innlagt på sykehus i nevrologienheten den siste uken. (Hilsen av Rebeca Cruz-Esteves)

Denne innrømmelsen ble spilt inn i episoden 22. juni 2021 av The Stew Peters Show av den uavhengige konservative reporteren og den politiske kommentatoren Stew Peters.

I løpet av denne episoden spilte Peters et lydopptak laget av en kvinne som utviklet Guillain-Barre syndrom etter å ha mottatt Moderna-vaksinen .

Guillain-Barre syndrom er en autoimmun lidelse . Det får kroppens immunsystem til å angripe sine egne nerver. De første symptomene inkluderer svakhet og en kriblende følelse i ekstremiteter.

Dette sprer seg raskt og fører til slutt til helkroppslammelse. Kvinnens lege mener at hun fikk Guillain-Barre fra koronavirusvaksinen.

Kvinnens lege, en nevrolog, arkiverte en bivirkningsrapport til Vaccine Adverse Events Reporting System. Men kvinnen bestemte at dette ikke var nok og ønsket å ta det opp med Moderna.

Hun ringte selskapet og snakket med en representant som ikke var overrasket over å høre om skaden hennes.

Under samtalen leste Moderna-representanten henne en ansvarsfraskrivelse:

“Moderna COVID-19-vaksinen er ikke godkjent eller lisensiert av Food and Drug Administration, men den er godkjent for nødbruk av FDA i henhold til en nødbruksautorisasjon for å forhindre koronavirus sykdom 2019, til bruk hos personer 18 år og eldre. ”

“Det er ingen FDA-godkjent vaksine for å forhindre COVID-19. EUA for Moderna COVID-19-vaksinen gjelder i løpet av COVID-19 EUA-erklæringen, og rettferdiggjør nødbruk av produktet med mindre den erklæringen avsluttes eller autorisasjonen tilbakekalles tidligere. ”

I tillegg til denne innrømmelsen om at vaksinene er eksperimentelle, påpekte representanten for Moderna at alle kliniske forsøksfaser fortsatt pågår, og at selskapet fremdeles ikke kjenner vaksinens langsiktige beskyttende effekt.

Da kvinnen spurte representanten om alle som får Modernas vaksine er en del av selskapets kliniske utprøving, svarte talsmannen: “ganske mye, ja.”

Dette betyr at millioner av mennesker over hele verden er marsvin i en klinisk prøve som de ikke spesifikt har registrert seg for å delta i.

Andre Koronavirusvaksiner Som Også Får Folk Til Å Utvikle Guillain-Barre Syndrom

Rebeca Cruz-Esteves, bosatt i Manayunk-området i Philadelphia, utviklet også Guillain-Barre . 17. mars mottok hun sin første dose av Pfizer-BioNTech COVID-19-vaksinen .

Mindre enn 15 minutter etter at hun fikk dosen, opplevde hun en anafylaktisk reaksjon på vaksinen. I løpet av de neste dagene utviklet symptomene hennes seg. Hun begynte å oppleve muskelspasmer, rykninger og stivhet i beina og biceps. Hun opplevde hukommelseståke, synkende syn på det ene øyet og en hel rekke andre nevrologiske symptomer. Til slutt fikk hun diagnosen Guillain-Barre .

Cruz-Esteves ‘historie viser at kvinnen på Peters program ikke er unik. Verre ennå, det viser at denne situasjonen ikke er begrenset til Modernas vaksiner .

Faktisk har FDA allerede erkjent 100 tilfeller av Guillain-Barre syndrom assosiert med Johnson & Johnson COVID-19 vaksine.

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) innrømmet også at vaksinene kan forårsake Guillain-Barre syndrom. Men i byråets uttalelse hevdet CDC at rapportene var “sjeldne”, men antydet at syndromet er en bivirkning av vaksinen.

“Disse tilfellene har i stor grad blitt rapportert omtrent to uker etter vaksinasjon, og for det meste hos menn, mange i alderen 50 år og eldre,” la CDC til.

I følge FDAs egne data om saken førte 95 av de 100 tilfellene til sykehusinnleggelse og minst én person døde.

Dette er andre gang at Johnson & Johnson-vaksinen er knyttet til farlige bivirkninger. Tilbake i april stoppet helsepersonell bruken av vaksinen midlertidig etter at dusinvis av kvinner fikk blodpropp etter å ha mottatt vaksinen. Minst tre av tilfellene var dødelige.

Kilde: AFinalWarning.comDet Gamle Buache-Kartet Viser Isfritt AntarktisForrige Innlegg

Relaterte Artikler

makron tyrann

SAMMENSVERGELSETYRANNIVAKSINER

Den Franske Presidenten Gjør COVID-19 Vaksinasjon Obligatorisk For Helsepersonell

HAFHAF15. Juli 2021

dr.  charles hoffe

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSAVFOLKNINGVAKSINER

Dr. Charles Hoffe: MRNA-Vaksiner ‘Vil Drepe Folk Flest’ Gjennom Hjertesvikt, Og 62% Har Allerede Mikroskopiske Blodpropper

HAFHAF14. Juli 2021

regjeringer innfører obligatoriske covid 19-vaksiner for helsepersonell - vaksinepas var alltid planen

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Regjeringer Introduserer Obligatoriske Covid-19-Vaksiner For Helsearbeidere – Vaksinepass Var Alltid Planen

HAFHAF13. Juli 2021

to 'fullvaksinerte' cricket-spillere kollapser midt i kampen under internasjonal kamp

KORONAVIRUSVAKSINER

To ‘Fullt Vaksinerte’ Cricketspillere Kollapser Midt I Spillet Og Begynner Å Krampe

HAFHAF13. Juli 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.