Norulv Øverbotten 21.06 2021

Når den norske staten følger opp terroren mot eget folk fra 22. juli 2011 og fortsetter å ofre nasjonens barn for å styrke seg selv og fordekt herredømme under Russland Denne artikkelen burde hele det norske folk lese. Den forteller om den virkelige hensikten med masseimporten av inkompatible muslimske menn i sin beste alder til Norge. Som koster langt over 300 milliarder kroner året. Flyktninghjelp er fikenbladet som staten bruker, det vil si det falske flagget som slike maskerte terrorangrep kalles på fagspråket. Det virkelige målet fra staten er som vanlig terror mot eget folk, slik masseslaktingen av barn og ungdommer 22. juli 2011 også var. Du dreper og skader dine venner for å styrke deg selv og dine venner, og målet blir slik oppnådd indirekte. Gjennom en smart kontradiksjon, motsigelse, som operativt prinsipp for angrepet. Målet er og blir å befeste makten til russisk mafia og etterretning som kontroller alt fra regjering, storting, embetsverk og store selskaper i landet. Kort sagt alt som betyr noe i samfunnet. Voldtekter og knivstikkinger er klassiske midler for terror og dette har staten satser mer på enn noensinne i Norge, og omfanget er blitt enormt. Befolkningen er vergeløs. Akkurat som for ti år siden blir de mest sårbare gruppene valgt ut, nemlig barn og ungdommer, som kaldt og kynisk ofres i maktspillet som pågår dag ut og dag inn for å styrke den doble norske mafiastaten under fordekt herredømme fra øst. Dette fordekte russiske herredømmet fra mellomkrigstiden skal berges, koste hva det koste vil. Liv og helse for eget folk betyr ingenting for den norske staten i så henseende. Noe som viser seg hele tiden i Norge om dagen. De mennesker som kan ofres blir ofret. De unge er lettest å ta. Da blir også fremtiden for nasjonen ødelagt. Et svekket folk gjør at alt blir lettere å styre fra utlandet. Og nye terrorister i våpendyktig alder fra Afrika og Midtøsten for å tjene staten kommer hvert år inn i store mengder for indirekte å sikre og styrke gamle etablerte mafiastrukturer for makten. Som er solid forankret i øst fra før, men organisert kriminalitet på dette nivået er og blir hensynsløs. Slik alle ofrene også i Norge forteller om. Hvis noen vil høre på dem. DOCUMENT.NOThe Expendables: De som kan ofresErling Marthinsen

The Expendables: De som kan ofres

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.