Gain-of-function ekspert Dr. Peter Daszak mobbet toppforskere for å dekke over laboratorieopprinnelsen til SARS-CoV-206.08.2021

Av Lance D Johnson

Gain-of-function ekspert Dr. Peter Daszak mobbet toppforskere for å dekke over laboratorieopprinnelsen til SARS-CoV-2

ANNONSE

En av mennene som prøvde å skjule SARS-CoV-2s laboratorieopprinnelse helt fra begynnelsen av pandemien, er Dr. Peter Daszak. Den britiske økologen er ekspert på coronavirus-engineering. Han jobbet med ‘batkvinne’ Shi Zhengli og andre kinesiske forskere fra Wuhan Institute of Virology. Han brukte til og med sin New York-baserte ideelle organisasjon, EcoHealth Alliance, for å skaffe tilskudd fra National Institutes of Health (NIH), slik at han kunne overføre flere avdrag til det kinesiske laboratoriet. I intervjuer skryter Dr. Daszak av å lage supervirus som utnytter menneskets immunsystem. Han sier at koronavirus er spesielt enkle å manipulere , og deres “piggproteiner driver mye om hva som skjer.” Gain-of-function-eksperten mobbet til og med toppforskere til å dekke over hans koronaviruseksperimenter og truet alle som var uenige ved å merke dem som en “konspirasjonsteoretiker.”

Dr. Daszak er ansvarlig for å koordinere dekning av laboratorieopprinnelse og mobbing av 26 forskere til innlevering

Selv med disse interessekonfliktene på slep var Dr. Daszak en del av Verdens helseorganisasjons team av covid-19 etterforskere. Helt i begynnelsen av utbruddet brukte han sin autoritetsposisjon til raskt å avvise SARS-CoV-2s laboratorieopprinnelse. I løpet av tre korte timer etter å ha besøkt WIV i februar 2021, erklærte Daszak at det ikke var “noe å se her.”

Selv om Kina ikke klarte å produsere et naturlig dyrreservoar for viruset, var Dr. Daszak sikker. Selv om det amerikanske ambassadepersonalet besøkte laboratoriet i 2018 og ‘hadde alvorlige sikkerhetsproblemer’ over protokollene som ble brukt på anlegget, var Daszak fast bestemt på at det ikke var noe stygt spill. Selv med bevis på at Wuhan-laboratoriearbeidere ble syke, flyttet Daszak raskt for å fjerne enhver forestilling om at SARS-CoV-2 var menneskeskapt. Gain-of-function-eksperten mobbet til og med toppforskere for å dekke over den potensielle laboratorieopprinnelsen til SARS-CoV-2 og sosialt utstøtt dem som en “konspirasjonsteoretiker” hvis de våget å ha en annen hypotese.

For å få sin vei mobbet Dr. Daszak tjuefemte toppforskere og tvang dem til å melde seg av på et brev om at Wuhan Institute of Virology ikke er skyldig for SARS-Cov-2. Brevet ble publisert i The Lancet . Brevet berømmet faktisk kineserne som angivelig “fortsetter å redde liv og beskytte global helse under utfordringen med Covid-19-utbruddet.” I over et år dannet dette brevet grunnlaget for sensur i et spørsmål av global betydning. Den autoritære tonen undertrykte nye henvendelser om SARS-CoV-2s laboratorieopprinnelse og skammet enhver profesjonell som tenkte annerledes enn Daszak. Brevet sier at viruset KUN kunne ha vært av naturlig opprinnelse. Ethvert annet krav ble avvist som ‘konspirasjonsteori’. Ifølge Daszak skaper alle som er uenige “frykt, rykter og fordommer.”

Jamie Metzl, medlem av WHOs rådgivende komité for redigering av menneskelig genom, sa Dr. Daszaks brev var “vitenskapelig propaganda” og en “form for tyveri og skremsel.” “Ved å merke noen med forskjellige synspunkter som en konspirasjonsteoretiker, var Lance t-brevet den verste formen for mobbing i full strid med den vitenskapelige metoden.” Mr. Metzl sa. (Relatert: Covid-19 OPPRINNELSER avslørt: Vaksinepike proteiner er kinesiske militære biovåpen designet for å drepe .)

Denne e-posten fra Dr. Daszak til Dr. Fauci sier alt

I følge e- postutgivelsen til Fauci takket Dr. Daszak Dr. Anthony Fauci i april 2020 for å skjule SARS-CoV-2s sanne opprinnelse.

“Som PI for ROI-tilskuddet som ble målrettet offentlig av Fox News- journalister ved presidens presseopplysning i går kveld, ville jeg bare si en personlig takk på vegne av våre ansatte og samarbeidspartnere for offentlig å stå opp og si at det vitenskapelige beviset støtter en naturlig opprinnelse for COVID-19 fra et spill-til-menneske-utslipp, ikke en laboratorieutgivelse fra Wuhan Institute of Virology, ”skrev Daszak i e-posten til Fauci.

“Fra mitt perspektiv er dine kommentarer modige, og kommer fra din pålitelige stemme, vil bidra til å fjerne mytene som blir spunnet rundt virusets opprinnelse. Når denne pandemien er over, ser jeg frem til å takke deg personlig og fortelle deg hvor viktige kommentarene dine er for oss alle. ”

Dr. Fauci svarte: “Tusen takk for det vennlige notatet.”

Kilder inkluderer:

DailyMail.co.uk

YouTube.com

NaturalNews.com

NaturalNews.combadhealth , badmedicine , badscience , biologiske våpen , bioweapon utvikling , Sensurert Science , konspirasjon virkeligheten , Cover-Up , Crybullies , Dr. Anthony Fauci , Dr. Peter Daszak , Fauci e-post , gain-of-funksjon , lab lekkasje , lab opprinnelse , menneskeskapt biovåpen , pandemisk opprinnelse , pest , propaganda , vitenskapsklovner , vitenskapens tyveriVitenskapelig trusler , spike protein , super virus , virologi , virus ingeniør

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.