European Database: 400k + COVID Vaccine Inskies And 10k + Deaths

20. Mai 2021

De siste dataene fra EudraVigilance, en europeisk - og dødsdatabase, antyder at flere nå blir syke og dør av Wuhan coronavirus () -injeksjoner enn fra selve viruset.

Bivirkningsressursen viser at fra og med 8. mai 2021 har 405 259 mennesker blitt skadet av kinesiske virusstikk, mens ytterligere 10 570 har dødd.

europeisk database 400k + covid vaksine skader og 10k + dødsfall

Databasen bryter også ned skader og knyttet til hver spesifikke type jab, inkludert de som tilbys av Moderna, -BioNTech, AstraZeneca og Janssen (Johnson & Johnson).

Gjennom 8. mai har Pfizer-BioNTech-injeksjonen forårsaket cirka 170 528 skader og 5 368 dødsfall.

Blant de vanligste skadene er muskel- og bindevevssykdommer, blod- og lymfesykdommer, gastrointestinale lidelser, luftveis- og thoraxlidelser og vaskulære lidelser.

I løpet av samme tidsperiode forårsaket Moderna-injeksjonen 22 985 skader og 2865 dødsfall.

De samme dødelige bivirkningene forbundet med Pfizer-BioNTech-injeksjonen er også forbundet med denne, sammen med infeksjoner, øyesykdommer, psykiatriske lidelser, reproduksjonsproblemer og hudforhold.

Når det gjelder AstraZenecas skudd, ble det rapportert om hele 208 873 skader sammen med 2 102 dødsfall.

Nederst på listen er ironisk nok J & J-injeksjonen med 2873 skader og 235 dødsfall.

America's Frontline Doctors Publiserer Video Som Knytter Sammen Covid Vaksine Push Til Økt Dødelighet

For å hjelpe folk med å forstå effekten av disse injeksjonene, la America's Frontline Doctors (AFLDS) ut en video – se nedenfor – som illustrerer hvordan økt blir sett overalt i verden der kinesiske virusskudd blir administrert i stor utstrekning.

Dataene i videoen kommer fra healthdata.org så vel som Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME), et uavhengig forskningssenter for befolkningshelse ved UW Medicine .

I nesten alle land som ble evaluert, økte dødsfallet nesten umiddelbart etter at Wuhan Flu-skudd ble introdusert. Så mye for å “redde liv.”

På Health Impact News finnes det også en omfattende liste over noen av de mest omtalte tilfellene av Wuhan coronavirus (Covid-19) vaksineskader og dødsfall. Rapperen DMX er oppført der, sammen med Eric Clapton og mange, mange andre.

De siste dataene fra US Centers for Disease Control and Prevention (CDC), som går noen dager utover hva EudraVigilance publiserte, viser et enda høyere antall dødsfall.

CDC innrømmer at mer enn 4434 mennesker av Wuhan influensaskudd fra 10. mai.

Hvor mange mennesker trenger å bli syke og dø før noen i en maktposisjon tar steget opp for å si nok?

Hvis hele poenget med denne massevaksinasjonskampanjen er å redde liv, hvorfor setter ingen stopper for det nå som vi vet at injeksjonene ødelegger liv?

I kommentarseksjonen på Health Impact News hevder en kvinne at hun ble injisert med et kinesisk virusskudd uten tillatelse mens hun var under kniven for en brokkreparasjonsoperasjon på Sturgeon Hospital i Alberta, Canada. Er dette også et utbredt fenomen?

“Jeg sa til kirurgen to uker før at jeg ikke ønsket eller krevde skuddet, men de injiserte meg uansett,” skrev denne personen fortvilet over situasjonen. “Jeg føler at kroppen og sjelen min ble krenket.”

“Nå sitter jeg og venter i stress på negative bivirkninger. Det som gjør det vanskeligere for meg er at jeg lider av CPTSD (kompleks posttraumatisk stresslidelse) og nå nekter å bestille en avtale etter operasjonen hos denne kirurgen. ”

En annen svarte med å kalle denne invasjonen av kroppslig autonomi ”et Dr. Mengele-angrep” siden det skjedde uten samtykke.

“Jeg anbefaler å be Salme 91 og Salme 23 om og om dagen og ta Johannes Evangeliet så vel som romerne til hjertet,” svarte en annen.

Kilde: AFinalWarning.comFauci Innrømmer At Bruk Av Maske Etter At Vax Er Teatralsk, Selv Om Han Nektet Det Under Ed I MarsForrige Innlegg

Relaterte Artikler

fauci innrømmer at han bruker maske etter at vax er teatralsk, selv om han nektet det under ed i mars

KORONAVIRUSNYHETER

Fauci Innrømmer At Bruk Av Maske Etter At Vax Er Teatralsk, Selv Om Han Nektet Det Under Ed I Mars

HAFHAF20. Mai 2021

forferdelig bombe!  connecticut advarer moderna vax inneholder dødelig gift

BILL GATESKORONAVIRUSAVFOLKNINGVAKSINER

Skremmende Bombe! Connecticut Advarer Moderna VAX Inneholder Dødelig GIFT

HAFHAF19. Mai 2021

hvorfor sensurerte facebook to anerkjente Oxford-professorer som delte informasjon om ansiktsmasker?

BIG TECHSENSURKORONAVIRUSPROPAGANDA

Hvorfor Sensurerte Facebook To Kjente Oxford-Professorer Som Delte Informasjon Om Ansiktsmasker?

HAFHAF19. Mai 2021

ccp tilknyttet professor usa ble beseiret i 'biologisk krig' med Kina

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETERKRIG

KKP-Tilknyttet Professor: USA Ble Beseiret I ‘Biologisk Krig' Med Kina

HAFHAF19. Mai 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.