Sprayng over Norge(Østlandet) 04.05 2021

I natt har US Military sluppet “suppa” si over Norge. Det ser man hvis man letter på legemet og finner trær..spesiellt furutrær. HVA vil dere se på barken. Venter spent på å se om noen gadd og se etter. Vi er nå tilbake til høsten der de brukte samme “suppe”.Første kolonne med fly som sprer “lager “skyer” og kald luft Kald luft og vann i skyene lager tåke når det nærmer seg jorden. Det vi ser over oss i dag er denne “tåka” som inneholder giftstoffer . OG DET er hva vi puster inn og som igjen påvirker luftveiene.US Military har nå økt sin spraying i Asia og Europa betraktelig med sine enorme tankfly. “Suppa” henter de fra diverse baser bla i Kuwait.Tyrkia og Kypros samt baser i mellomeuropa.. Dokumentasjoner på det jeg nevner vil bli lagt inn på nettstedet om ikke lenge.

Legg igjen en kommentar