Morgellons Offer Har Uberørt Mikroskopopptak Av ‘Black Fibers Emerging From Skin’

AvatarAlexander Light7. Februar 2017

Har du noen gang lurt på hvorfor noen dager er himmelen den normale blå fargen, med noen få oppsvulmede skyer som bølger forbi, mens på andre dager er himmelen dekket av aerosol-utseende “streamer” skyer som kommer fra fly, krysser frem og tilbake som kveler de atmosfæren i et teppe av hvitt?

Mange kaller dette sistnevnte fenomenet for “”, og en øyevennlig video som nylig ble publisert til REAL. Video viser hvordan disse chemtrail-operasjonene ser ut til å sprøyte såkalte “levende fibre”, som dukker opp på landskap, avlingsfelt og selv rundt folks hjem.

Truth Patriot-kanalen har lastet opp opptak av det som ser ut til å være små levende fibertråder på gressklipper som, når gresset forblir stille, sveiper disse fibrene rundt som om de lever.

Det er også opptak av små partikler som sprenges ned fra himmelen på en ellers klar dag, og den enkelte filmer dem og påpeker hvordan de ser ut til å komme fra ingensteds.

“Vi står overfor en trussel med disse chemtrail-fibrene, og det er ikke mange som legger merke til dem,” forklarer Truth Patriot mens han undersøker opptak som er tatt i Tyskland, og prøver å finne ut hva som skjer.

“Disse tingene faller fra himmelen … det ser ut til å være overalt, og de endret kanskje formen og forbindelsen til disse tingene, og kanskje er de intelligente, og de tiltrekkes mer av visse ting, og slik at denne typen kommer ut og i vår og forårsaker kanskje Morgellons sykdom . ”

Må se på: Morgellons offer har uberørt mikroskopopptak av ‘Black Fibers Emerging From Skin'https://www.real.video/embed/5818844439001
Det er et biokrigsangrep Chemtrails inneholder levende organismer

Levende fibre i gress ser ut til å være intelligente, forklarer observatør

Mens han intervjuer en gjest om hans perspektiv på hva de levende fibrene i gresset er laget av, blir Truth Patriot fortalt at de ser ut til å ha et slags eget liv.

“For meg ser det ikke naturlig ut,” avslører gjesten. “Det ser ut til at den har en liten intelligens. Når den beveger seg, beveger alle deler seg sammen. ”

Truth Patriot er enig, og svarer tilbake at fibrene ser ut til å bevege seg “som en svane.”

“De beveger seg på en eller annen måte mot solens lys, og også til fingeren her,” legger han til om hvordan fibrene ser ut til å bevege seg i nærheten av menneskelig hud.

Truth Patriot sier at han var i stand til å snakke med personen som fanget opptakene i Tyskland, og hun avslørte tilsynelatende at også hun så den ”livaktige” naturen til fibrene mens de pore rundt i gresset for å se hvordan de oppførte seg.

“Personen som har spilt inn denne opptaket, vi har snakket med henne, og hun forklarte at dette må ha falt fra himmelen, fra chemtrails eller noe,” sier Truth Patriot. “Og de er ikke naturlige, og de beveger seg, og de er over hele gresset.”

Det er mange påståtte grunner til sprøyting av disse partiklene, blant annet kjemiske våpen som brukes til avfolking .

Mens regjeringen nå hevder at det handler om “geo-engineering” for å beskytte mot “global oppvarming” og “,” ser det ikke ut til at denne unnskyldningen består luktetesten når det gjelder å være gyldig eller legitim.

Levende fibre synes tross alt ikke å ha noe å gjøre med å hjelpe klimaet, og alt å gjøre med kjemisk og biologisk krigføring mot matforsyningen, så vel som mennesker og deres familier.

“De ser ut til å like LED-lys … og mikrofibre og klær av unaturlige typer,” sier Truth Patriot om de levende fibrene.

Kilder: NaturalNews.com ; Ekte.videoBill Gates Er Den Største Befolkningen I LivetForrige InnleggToppforskere Som Jobber For Den Amerikanske Regjeringen Vaksinerer IKKE Sine Egne BarnNeste Innlegg

Relaterte Artikler

forskere finner bevis kreftfremkallende og andre giftige kjemikalier i ansiktsmasker

KORONAVIRUSHELSEVESEN

Forskere Finner Bevis Kreftfremkallende Og Andre Giftige Kjemikalier I Ansiktsmasker

HAFHAF7. April 2021

cdc oppdaterer 2 509 dødsfall etter eksperimentelle covid 19 'vaksiner' (nå lik total dødsfall registrert etter vaksiner det siste tiåret)

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

CDC-Oppdatering: 2 509 Dødsfall Etter Eksperimentelle COVID-19 ‘Vaksiner' (Nå Tilsvarer Totalt Antall Dødsfall Registrert Etter Vaksiner For Siste Tiår)

HAFHAF5. April 2021

tyskland 31 tilfeller av blodpropp i hjernen fra astrazenecas covid 19-vaksine

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Tyskland: 31 Tilfeller Av Blodpropper I Hjernen Fra AstraZenecas COVID-19-Vaksine

HAFHAF4. April 2021

studie sollys ødelegger covid 8 ganger raskere enn forskere trodde

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

Studie: Sollys Ødelegger COVID 8x Raskere Enn Forskere Trodde

HAFHAF3. April 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.