Om ståa i FB gruppa 07.04 2021

Siden det virker som at Chemtrails ingen interesse har og det finnes andre grupper hvor man kan diskutere og like uten å sette seg inn i stoffet som legger ut her så taes også andre temaer inn i gruppa. Her i gruppa blir innlegg med smilefjes og personangrep sparka rett ut. Det finnes 2 andre norske grupper som man gjerne vil diskutere og like. Min hensikt med denne gruppa har vært å finne dokumentasjoner samt etter beste evne forklare ut fra egne opplevelser og forståelse for det som legges ut. MIN erfaring etter 3 år med denne gruppa er at det er tungt stoff der mekanikk…fysikk og kjemi må nesten kunnes for å formidle videre. Når man har media…forskere…meterologer som “motstandere” er det ikke lett. Men for å være ærlig så hadde jeg regna med at det hadde funnets noen der ute som om de ikke hadde lært disse nevnte fagområdene likevel ville satt seg inn i disse temaene UTEN skolering. Om ikke annet å dele informasjonen som jeg legger ut og som jeg henter fra seriøse personer/nettsteder. Dette resultatet som kommer frem her sier MEG(uten at jeg tar på vei) at jeg MÅ ha gjort en dårlig jobb med gruppa. Og jeg spør da(for de som har gått på nettsiden) om det er liv laga? Det snakkes også om at man får “tyn” for å legge ut…og heller sender på messenger…vel jeg skal la være å kommentere akkurat det. JEG for MIN del har fått mye “tyn” fra venner og kjente…….men når jeg går inn for noe så viktig for menneskeheten som tiden vi er i nå så bryr jeg meg ikke noe om hva andre sier…(om meg). Men når det er sagt må jeg innrømme at det tar på kreftene/humøret. Som jeg har antydet tidligere så kommer jeg til å bruke mindre tid på denne gruppa fremover men at innleggene fortsatt sjekkes. Jeg vil heller samle allt stoff på nettstedet heretter. Det hadde OG vært ønskelig med ny admin som på sikt kan overta gruppa.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.