Politiker Advarer: Trudeau Govt Planlegger Å Bygge COVID ‘Karantene / Isolasjonsleirer Over Hele Canada 0g 97% av Norges befolkning trur ikke det samme vil skje i Norge. DREAM ON!

11. Oktober 2020

LifeSiteNews ) – En politiker i Ontario vekker alarm over Trudeau Liberal-regjeringens plan om å utvide COVID-isolasjon / karantene fasiliteter fra kyst til kyst.

Randy Hillier, uavhengig MPP for Lanark, Frontenac og Kingston i Ontario, uttrykte bekymring over “Federal Quarantine / Isolation sites” i den provinsielle spørretiden sent denne uken .

Han spurte Doug Ford-regjeringen i Ontario om de visste om “hvor mange av disse leirene som skal bygges, og hvor mange mennesker regjeringen regner med å arrestere.”

Politiker advarer Trudeau Govt planlegger å bygge Covid-leirer over hele Canada

Han påpekte hvordan dokumentasjon viser at “Federal Quarantine / Isolation sites” kan brukes til “andre krav” i tillegg til .

“Så din regjering må være i forhandlinger og være klar over disse planene for potensielt å holde og inneslutte borgere og innbyggere i vårt land og vår provins, så høyttaler, til Premier, hvor skal disse leirene bygges, hvor mange mennesker som blir arrestert, av hvilken grunn, av hvilke grunner kan folk holdes i disse isolasjonsleirene, og jeg vil gjerne at statsministeren forsikrer Ontario-folket … ”, sa Hillier, hvis mikrofon ble kuttet av før han kunne fullføre.

I en e-post sendt til sine følgere uttrykte Hillier mer av bekymringene sine.

”Premier har aktivt unnlatt spørsmålene mine siden juli. I dag var bare nok et eksempel på den nye status quo i Queen's Park, ingen svar.

“Etter denne utvekslingen er jeg ikke engang sikker på om statsministeren og hans kabinett vet hva som skjer med den føderale regjeringen som vurderer utvidelse av isolasjons- / karanteneutstyr fra kyst til kyst,” skrev Hillier i en e-post sendt torsdag.

“Utvidelsen av isolasjons- / karantene-leirer i Canada er noe som bekymrer seg, og Ontario-regjeringen må vite om det, så hvorfor vil de ikke fortelle folket i Ontario?”

https://www.brighteon.com/embed/75bd1c2f-d69a-44d9-b0f8-8dd24e2fb9c6

Canadas regjering (GoC) ber for øyeblikket om tilbakemelding og informasjon fra tjenesteleverandører i bransjen for ytterligere “Federal Quarantine / Isolation sites”, som hvis de er bygget, kan brukes til “andre krav” i tillegg til bare for COVID-19 pålagte karantene.

Anmodningen om tilbakemelding er oppført på GoCs Buyandsell.gc.ca-nettsted som et anbudsbrev av interesse (LOI) og Request for Information (RFI) for “Federal Quarantine / Isolation sites .”

RFI og LOI viser som sluttbruker for tjenestene som Public Health Agency of Canada (PHAC), med Public Works and Government Services Canada oppført som den enheten som ønsker å anskaffe “isolasjonsstedene.” En sluttdato 19. oktober er oppført.

I følge PHAC blir dagens nettsteder “brukt til å møte kravene til internasjonale reisende som ikke har et passende sted å isolere seg.”

“Federal Quarantine / Isolation sites” RFI uttaler at bruken av DSQ kan “midlertidig avbrytes til Canadas regjering trenger det igjen”, men også kan brukes til “andre krav” i forventning om et “mulig fortsatt behov for karantene i løpet av de neste 1 til 2 årene gitt COVID 19-pandemien. ”

De RFI sier at den PHAC for tiden behandler totalt 11 sider lands som er utpekt som “karantene nettsteder (DQS)” for COVID-19 fjorten dagers karantene, noe som kan “lodge opp til 1600 reisende.”

Disse er i Calgary, Vancouver, Kelowna, Winnipeg, Regina, Toronto, Montreal, Halifax, Fredericton, St. John's (Newfoundland) og Whitehorse.

GoCs Buyandsell.gc.ca-nettsted viser alle provinser og territorier i Canada etter behov som en potensiell region for levering av “Federal Quarantine / Isolation sites.”

GoC uttaler at målet med RFI “for Federal Quarantine / Isolation sites” er å engasjere “en tredjeparts tjenesteleverandør for Federal Quarantine / Isolation sites som skal brukes til å huse og ta vare på mennesker for og andre relaterte føderale krav assosiert med COVID-19-pandemisvaret. ”

“Regjeringen søker tilbakemelding fra nåværende tjenesteleverandører om mulige muligheter for å stå opp, betjene og administrere alle tjenestene som er knyttet til disse nettstedene.

“Hensikten med denne forespørselen om informasjon (RFI) er å søke tilbakemelding fra potensielle tjenesteleverandører for å utvikle en strategi for potensiell fremtidig styring av disse nettstedene fremover,” uttaler RFI.

I mars begynte GoC å legge til sine innkjøpsnettsteder for nye statlige kontrakter, anbud for å levere “varer og tjenester til for Canadas svar på COVID-19.”

GoC sier at det “trenger produkter og tjenester til støtte for Canadas svar på COVID-19” og har “utforsket alle muligheter for å sikre utstyr og forsyninger som trengs for å bekjempe COVID-19-pandemien.”

Når det gjelder “tjenesteleverandør (er) for føderale karantene / isolasjonsanlegg”, bemerkes anbudsbekjennelsen at RFI ikke er “en budoppfordring” og “ikke vil resultere i tildeling av noen kontrakt.”

GoC-nettsiden sier at “RFI bare er ment å be om tilbakemelding fra industrien med hensyn til forholdene beskrevet i denne RFI.”

“PHAC vurderer å få en tredjeparts tjenesteleverandør til å levere og administrere eksisterende nettsteder og alle relaterte tjenester på vegne av dette.

“PHAC kan også vurdere å utvide sitt fotavtrykk til andre steder gitt i vedlegg C, vedlagt,” lyder del c av bakgrunnen til RFI.

Vedlegg C lister opp som potensielle nye steder under vurdering Saskatoon, Windsor, Niagara, Ottawa, Winnipeg / Thunder Bay, Quebec City, Charlottetown, Iqaluit og Yellowknife.

LifeSiteNews nådde Toronto konstitusjonelle advokat, Rocco Galati for å spørre ham om GoCs RFI for “Federal Quarantine / Isolation sites.”

Galati fortalte LifeSiteNews at ”rett ut av porten” spådde han ”i ett -avsnitt” hva som skulle komme på grunn av COVID-19.

Galati henviste til LifeSiteNews til en tweet fra 17. mars 2020 som han skrev kort tid etter at provinsregjeringen i Ontario vedtok COVID-19 nødordrer.

vanvidd. En vals i den globale totalitære tip-toe til ny verdensorden. Parlamentets nedleggelser, nedleggelser av domstolen, soldater ute. Bank- / bedriftsredningsaksjoner.

“Fakta / vitenskap legger seg ikke sammen. Dødstall, eldre og immunkompromitterte ofre, marginalt ingen forskjell enn noen annen influensa, ” skrev Galati 17. mars på sin Twitter-side.

GoCs Buyandsell.gc.ca-nettsted viser også en 15. september forespørsel om forslag (RFP) fra Department of National Defense (DND) for Riot Control Agent “Tear Gas .”

RFG “Tear Gas” viser til sammen 36.000 beholdere som DND krever og den vinnende entreprenøren skal ha sendt til Canadian Forces Ammunition Depot (CFAD) i Dundurn, Saskatchewan, innen 31. mars 2021.

Selv om bruken av tåregass som en mengdekontrollmetode ikke er ny i Canada, fanget RFP “Tear Gas” oppmerksomheten til Galati, som på sosiale medier spekulerte i hvorfor det er behov for en så stor ordre våren 2021.

“Tåregassordre – opprørskontroll – regjeringen i Canada – forfaller innen 31. mars,” skrev Galati på Twitter og la ut en lenke til Buyandsell.gc.ca-nettstedet “Tåregass” RFP.

“Slags får deg til å lure på hva de ellers har planlagt til våren.”

Den kjemiske våpenkonvensjonen forbyder undertegnende land, som Canada er et av, fra å bruke “opprørskontrollmidler som krigsmetode”, men gir unntak for “innenlandsk opprørskontrollformål”, av rettshåndhevelse.

Tåregass har blitt brukt i Canada, så vel som i USA, de siste månedene for å fjerne folkemengder av demonstranter.Breaking: Public Health England Vil Kombinere Influensa Og Covid Statistikk Fra Nå AvForrige InnleggNY Post: Det Ser Nå Ut Som Lockdowns Kan Ha Vært Et Stort FeilNeste Innlegg

Relaterte Artikler

florida videregående studenter advarte om at de vil bli "utdannet" hvis de ikke blir tatt på seg en maske

STYREKORONAVIRUSTANKEKONTROLL

Florida Videregående Studenter Advarte Om At De Vil Bli “Utdannet” Hvis De Ikke Blir Tatt På Seg En Maske

HAFHAF3. April 2021

naomi ulv 'vaksinepas' er 'slutten på menneskelig frihet i vest'

STYREKORONAVIRUSVAKSINER

Naomi Wolf: ‘Vaksinepass' Er ‘End Of Human Liberty In The West'

HAFHAF3. April 2021

studie sollys ødelegger covid 8 ganger raskere enn forskere trodde

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

Studie: Sollys Ødelegger COVID 8x Raskere Enn Forskere Trodde

HAFHAF3. April 2021

en annen 'våknet' trodde leder viser seg å være en serieovergrepsmann av unge gutter

NYHETERSATANISTISKE PEDOFILER

En Annen: Pioner I Den ‘Våkne' Ideologien Viser Seg Å Være En Seriell Voldtektsmann For Unge Gutter

HAFHAF2. April 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.