NY-Senatet Vedtok Nettopp En Konsentrasjonsleirregning For Å Tvinge Mennesker I Leirer

5. April 2021.

Det demokratidominerte New York-statssenatet har vedtatt et lovforslag som “tillater” myndighetspersoner å kaste folk i konsentrasjonsleirer på ubestemt tid hvis de anses å være en trussel mot folkehelsen.

vårt senat vedtok nettopp en konsentrasjonsleirregning for å tvinge mennesker i leirer

Den neste fasen av Wuhan coronavirus (Covid-19) -plandemien , gjenspeiler lovgivningen hva nazistene gjorde i andre verdenskrig da de bestemte seg for at menneskerettighetene ikke lenger gjelder under en “krise”.

Skulle lovforslaget bli undertegnet av loven Andrew Cuomo , kan til og med friske mennesker som anses å være “smittsomme” bli fanget opp og kastet i fengselsleirer for “allmennhetens” sikkerhet.

Forsamlingslov A416 “vedrører fjerning av tilfeller, kontakter og bærere av smittsomme sykdommer som er potensielt farlige for folkehelsen,” heter det i lovforslaget.

Enhver som anså en “sak” eller til og med bare en kontakt med “sak” som kan være “smittet” eller muligens en “bærer” av en hvilken som helst sykdom, ikke bare det kinesiske viruset, ville bli et mål for myndighetspersoner i New York som ville ha spillerom og skjønn for å svare slik de ønsker det.

Lovgivningen sier spesifikt at så lenge “guvernørens mening” tilsier at en person er en trussel, kan han eller hun bli fjernet fra hjemmet og settes i regjeringens “omsorg” så lenge guvernøren ser det som hensiktsmessig.

“En slik person eller gruppe personer skal holdes tilbake i et medisinsk anlegg eller et annet passende anlegg eller lokaler som er utpekt av guvernøren eller hans eller hennes delegat, og som overholder underavdeling fem i denne seksjonen,” heter det i lovforslaget.

Velkommen Til Den Nye Verdensordenen, Brakt Til Deg Av Det Kinesiske Viruset

I hovedsak overstyrer AB A416 grunnloven og erstatter den med et nytt autoritærsystem der regjeringen, i hvert fall i New York, nå vil ha ubegrenset makt til å ta folk fra sine hjem og frata dem liv og frihet på et innfall.

Alt regjeringen måtte gjøre er å beskylde en person for muligens å være smittet med et “virus”, og det vil rettferdiggjøre at vedkommende blir fjernet fra samfunnet. Bare tenk på hvor mange politiske dissidenter som kan bli feid opp i denne ordningen og eliminert under dekke av folkehelse.

Kanskje den verste delen av lovforslaget er det faktum at hele grupper av mennesker bare vil være mål for å være rundt en person som blir beskyldt for å være en smittebærer.

“Denne regningen er ikke spesielt for de som er kjent for å være smittet,” forklarer NoQreport. “Det kan også gjelde grupper som er utpekt som potensielt smittet.”

“Dette lovforslaget gir guvernøren og hans tsarer makten til å erklære at et bredt spekter av omstendigheter er verdige til ubegrenset frihetsberøvelse, også kjent som karantene.”

Si at en person blir beskyldt for å bære en infeksjon, og at personen tidligere har brukt tid på en lokal bar eller bassenghall. Under denne nye regningen kunne alle som var inne i baren eller bassenghallen bli plukket opp og kastet i en konsentrasjonsleir .

“Dette åpner for ubegrenset frihetsberøvelse, spesielt for sykdommer som forblir i ens system i lengre perioder,” legger NoQreport til.

“Covid-19, for eksempel, har vist seg å la infeksjoner fortsette i over en måned etter at en person først ble eksponert. Muterte varianter av sykdommen kan hypotetisk forlenge sin smittsomme periode mye lenger. ”

Hvis New York-borgere sitter stille ved og lar dette lovforslaget bli “lov”, vil det til slutt spre seg til alle andre stater.

Vær advart, Amerika! Med mindre du motarbeider det, vil den nye verdensordenen snart komme for deg!TSA Har Aldri Stoppet En Terrorist, Men De Har Vært ‘Lovlig’ Ranende Reisende I ÅrevisForrige InnleggCharles Barkley Slipper Ett Minutts Sannhet Løs På Amerika: ‘Vi Er Så Dumme Etter Våre Politikere’Neste Innlegg

Relaterte Artikler

fbi lover å jakte på alle som lyver om å ta covid vax når vaksinepass vev

STYREKORONAVIRUSPOLITISTATTYRANNIVAKSINER

FBI Lover Å Jakte På Alle Som Lyver Om Å Ta COVID Vax Som Vaksinepass

HAFHAF5. April 2021

tsa har aldri stoppet en terrorist, men de har "lovlig" ranet reisende i årevis

POLITISTATTYRANNI

TSA Har Aldri Stoppet En Terrorist, Men De Har Vært ‘Lovlig’ Ranende Reisende I Årevis

HAFHAF5. April 2021

tucker carlson canada's covid interneringsleirer krenker 'de mest grunnleggende menneskerettighetene'

KORONAVIRUSFEMASTOR TILBAKESTILLINGTYRANNI

Tucker Carlson: Canadas COVID-Interneringsleirer Krenker ‘De Mest Grunnleggende Menneskerettighetene’

HAFHAF4. April 2021

tyskland 31 tilfeller av blodpropp i hjernen fra astrazenecas covid 19-vaksine

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Tyskland: 31 Tilfeller Av Blodpropper I Hjernen Fra AstraZenecas COVID-19-Vaksine

HAFHAF4. April 2021

Legg igjen en kommentar