Situasjonsoppdatering 2. april: Bill Gates ‘gal vitenskap TERRAFORMING-ordning blokkert av reindriftsutøvere

Fredag ​​2. april 2021 av: Mike Adams
Merkelapper: dårlig klima , dårlig vitenskap , regningsporter , avfolkning , jord , økologi , miljø , utryddelse , geoingeniør , terraforming

Situasjonsoppdatering 2. april: Bill Gates ‘gal vitenskap TERRAFORMING-ordning blokkert av reindriftsutøvere

Fredag ​​2. april 2021 av: Mike Adams
Merkelapper: dårlig klima , dårlig vitenskap , regningsporter , avfolkning , jord , økologi , miljø , utryddelse , geoingeniør , terraforming
Omgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny
Bilde: Situasjonsoppdatering 2. april: Bill Gates 'gal vitenskap TERRAFORMING-ordning blokkert av reindriftsutøvere

Natural News ) Bill Gates er en antimenneskelig avfolks iver som ønsker å utrydde menneskeheten ved å blokkere solen og kollapse den globale matforsyningen. Hans galne vitenskapelige eksperiment for å lansere dette globale dødsinitiativet kalles “SCoPEx” -prosjektet, som jeg først rapporterte tilbake i 2019 . På den tiden hevdet falske nyhetsmedier at alle rapporter om prosjektet var en “konspirasjonsteori.”

Gjennom videre forskning kunne jeg fastslå at dette geoingeniør / terraforming-eksperimentet også ble finansiert av den nazistilknyttede Alfred P. Sloan Foundation , som er knyttet til eugenikk og avfolksagendas. Jeg har siden lansert Terraforming.news for å gi fokusert dekning av dette kritiske emnet.

Nå innrømmer Reuters at prosjektet er reelt , og de har nettopp rapportert at Sveriges romfartsbyrå har kansellert eksperimentet på grunn av tilbaketrekning fra “Sveriges urbefolkning av samiske reindriftsutøvere.”

Reuters-bedraget om prosjektet fortsetter selvfølgelig, da de uærlig kaller eksperimentet for “geoingeniør i solenergi.” Det er en bevisst feilbetegnelse. Det er faktisk terrorforming av planeten Jorden som en del av et forsøk på å utrydde menneskeheten og forberede jorden for en post-human æra (som jeg også har rapportert siden minst 2019).

Det globale utryddelseseksperimentet er delvis finansiert av Bill Gates og drives av forskere fra Harvard University, som alle forfølger anti-menneskelige agendaer som bevisst er utformet for å redusere menneskelige befolkninger kraftig over hele planeten. (Dette er deres uttalte mål.)

Å blokkere solen ville åpenbart stenge fotosyntesen over hele planeten , noe som resulterte i en katastrofal kollaps av hvert økosystem på planeten (og i havene). Menneskelig sivilisasjon ville opphøre å eksistere, og den globale biosfæren ville kaste seg ut i en masseutryddelse som faktisk ville sterilisere planeten i nesten alt dagens liv.

Dette er målet til Bill Gates, som også har ledet infertilitetsteknologier og covid vaksiner som akkurat nå dreper mennesker over hele planeten (med mange millioner flere til å dø i de kommende månedene fra vaksine bivirkninger).

For en fullstendig, detaljert, vitenskapelig forklaring på hvordan dette Bill Gates terraforming-eksperimentet helt ville ødelegge alle levende på jorden slik vi kjenner det, se min detaljerte “Oblivion Agenda” -video her:

https://www.brighteon.com/embed/78b54ce5-bb15-4da4-b6c5-e59fba001331

Selv Reuters innrømmer at “potensielle risikoer er uklare”, men nevner ikke risikoen for en global biosfærekollaps som følge av tap av fotosyntese. Bare utrolig sinnssyke eller dumme ”forskere” vil til og med være involvert i et så farlig prosjekt, og de driver med forbrytelser mot jorden og forbrytelser mot menneskeheten, og setter alt liv på planeten vår i fare for en katastrofal kollaps . Enhver forsker som presser terrorforming av jorden, skal arresteres, straffeforfølges og fengsles.

Endelig har noen få miljøvernere bestemt at den totale ødeleggelsen av planeten Jorden kanskje ikke er så “grønn”

Mange miljøvernere våkner opp til denne virkeligheten og presser tilbake mot Bill Gates terraforming-eksperiment. Selv om de fleste såkalte “miljøvernere” er psykisk syke karbonhatere som mener karbon er ondt og at karbondioksid er et “forurensende stoff”, kommer noen av disse gruppene til å innse at fotosyntese faktisk kan være viktig for livet på jorden etter alle. (Det er utrolig, kanskje de har noen få hjerneceller som fortsatt fungerer …)

Dagens situasjonsoppdatering dekker dette emnet mer detaljert sammen med forslag om at den riktige måten å kjøre dette eksperimentet på er å starte en maskebærende Fauci i høy bane for å se om han kan blokkere solen . Og kanskje katapultere alle vaksinerte mennesker inn i stratosfæren også, siden de åpenbart har et dødsønske og ikke forstår noe om ekte vitenskap.

Også dekket:

  • Senator Rand Paul krever at Fauci dropper maskekaraden .
  • Sjokkerende nytt bevis på at masker inneholder giftige kjemikalier som forårsaker nese og halsirritasjon.
  • Flere mennesker får sinnsykt smertefulle utslett etter vaksinen som dekker hele kroppen.
  • Brasiliansk variant av covid etter vaksine vises nå i Michigan, til tross for alle maskemandatene og vaksineindoktrinasjonen.
  • J&J vaksineprodusent skruer opp 15 millioner doser fordi de ansetter arbeidstakere i Baltimore, en sammenbrutt libtardby.

Fang opp alle disse historiene og mer i dagens Podcast for Situasjonsoppdatering:

Brighteon.com/4f89484c-6f33-43f2-9ac0-7f82dc7824a0

https://www.brighteon.com/embed/4f89484c-6f33-43f2-9ac0-7f82dc7824a0

Jeg legger ut en kort podcast i helgen om vaksineprodusenters kriminelle historie. Hver ukedag kan du fange en ny, full podcast på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreportForrige:Situasjonsoppdatering, 1. april: Kina opprettet “Planet of the Apes” hybrid HUMANZEE hær for å erobre verden

Legg igjen en kommentar