GAVI Vaccine Alliance Er Kilden Til Terror Bak Globale Lockdowns Og Vaksintvang

23. Mars 2021.

av Lance D Johnson

The World Health Organization (WHO) er å tilrettelegge en global helse diktatur , kommanderende alle medlemsland til å håndheve totalitære låse nedturer og vidtrekkende medisinske forordninger som mulig for myndighetene og vaksineindustrien – ikke menneskelig helse.

gavi-vaksinealliansen er kilden til terror bak globale lockdowns og vaksine tvang

WHOs autoritære anbefalinger ble vedtatt på rask måte av nesten alle regjeringer på jorden.

Atferdskontroll og levebegrensninger pålagt av WHO har ikke grunnlag for immunsystemets helse, mental helse eller generelle velvære.

WHO fungerer som et globalt oligarki, og tvinger alle medlemsland til å utføre sine ordrer. I 2020 og utover har WHO beordret befolkninger i isolasjon, unngåelse og ulovlige karantene.

WHO har tvunget evigvarende oksygenrestriksjoner, tvangsmessig DNA-høsting og mRNA-vaksineeksperimenter , mens de instruerte regjeringer over hele verden om å oppheve borgerrettigheter og fremme medisinsk krigsrett.

Dette diktaturet gir opphav til medisinsk apartheid – et system for segregering som straffer sunne mennesker for ikke å overholde.

Bill Gates Vaccine Alliance Er Kilden Til Terror Bak WHOs Låsing Og Tvangsvaksinepass

Hvor kommer WHO med disse restriktive medisinske utkastene og tvangsvaksinepolitikken? Ifølge WHOs insider Astrid Stuckelberger, Ph.D., tjener WHO de økonomiske interessene til GAVI, Vaccine Alliance drevet av Bill Gates .

GAVI ble dannet i 2000 og ble opprettet som en internasjonal institusjon i Sveits. GAVI driver skattefritt og nyter fullstendig immunitet mot kriminelle sanksjoner.

Bill Gates utnyttet GAVI og kjøpte sin innflytelse i WHO. Han ba til og med om å bli et medlemsland i 2017, med privilegiet å være i WHOs styre.

Bill Gates kontrollerer nå Swissmedic, FDA i Sveits, på grunn av en treveisavtale om vaksinedistribusjonsavtale inngått av Gates, WHO og det sveitsiske reguleringsbyrået.

Ved å kontrollere WHO, trakter Gates titalls milliarder dollar gjennom sin GAVI Vaccine Alliance, med den ultimate makten til å kontrollere medlemslandene.

Som informasjonsansvarlig og vitenskapsdommer har Gates og vaksineindustrien makten til å undertrykke profylaktika, behandlinger, phytonutrients, adaptogener og antivirale midler.

Bill Gates og GAVI er kilden til terror bak WHO, lockdown, restriksjoner og autoritære medisinske påbud som er overbevisende vaksinasjonseksperimenter.

WHOs insider, Astrid Stuckelberger, ble ren om WHOs politiske motivasjoner og hvordan vitenskapen manipuleres og utnyttes for å tvinge befolkningen til å overholde vaksineeksperimenter .

Stuckelberger er en internasjonal ekspert som evaluerer vitenskapelig forskning og gir råd til beslutningstakere.

Hun har skrevet mer enn 180 vitenskapelige artikler, policyoppgaver og statlige rapporter. Hun innrømmer at denne forskningen er utført for å støtte politiske agendaer og for å rettferdiggjøre regjeringens politikk.

Siden 2009 ledet hun WHOs internasjonale helseforskrifter, som først og fremst ble brukt til å forberede medlemslandene til å opptre i kor under en fremtidig pandemi. I sentrum for denne verdensregjeringens plandemi er Bill Gates og GAVI Vaccine Alliance .

GAVI Og WHO Kontrollerer Regjeringer Over Hele Verden Nå, Truer Befolkningen

Bill Gates har mer makt og innflytelse over WHO enn hele nasjoner . FN opprinnelig opprettet WHO, men har gjentatte ganger nektet å beherske sine diktatoriske krefter, ulovlige karantene, tvangsvaksinepass og udemokratiske maktgrep.

Justus Hoffmann, Ph.D., en av de tyske medlemmer av Corona Extra-Parliamentary Enquiry Committee, påpekte at GAVI ikke har noen politisk makt, men har “kvalifisert diplomatisk immunitet.”

GAVI er også immun mot all kriminell virksomhet, enten potensiell kriminell handling er forsettlig eller utilsiktet.

“De kan gjøre hva de vil,” bekreftet Stuckelberger , og de svarer ingen myndighet. Ingen politimyndigheter har lov til å etterforske GAVI, selv om Vaksine Alliance var implisert i en kriminell sammensvergelse for å svindle eller tvinge folk.

“Stuckelberger, som jobbet fire år i etikkomiteen for WHO, sa at det er” urovekkende “at GAVI nyter fullstendig immunitet, spesielt når GAVI” leder, som en bedriftsenhet, WHO. “

Generaldirektøren for WHO tvinger alle medlemslandene til å følge GAVIs ordre, fra typen diagnostiske tester, til den type behandlinger som er tillatt, til kontroller fra topp og ned populasjoner, pandemimeldinger og viktigst av alt, vaksineeksperimentering.

WHO har blitt opprettet gjennom årene for å overta diktatorisk makt over verdensregjeringer, og GAVI er kilden til deres autoritærisme, terror og tvangsvaksinasjon.

Etter måneder med å bruke PCR-tester med høy syklus for å diagnostisere covid-19, varslet WHO endelig verden i januar 2021 om at disse testene produserte for det meste falske positive hele tiden .

Etter hvert som laboratorier slår tilbake syklusgrensen på PCR-testene, vil det offisielle antallet kovide tilfeller og dødsfall forsvinne sakte .

Denne medisinske svindelen vil ikke stoppe bølgen av sykehusavhengighet, ventilatorassosiert lungebetennelse, lungeinfeksjoner, stressindusert hjertesykdom, overdoser av narkotika, alvorlig psykisk sykdom og vaksineskade som nå tar tak i verden.

Referanser: LifeSiteNews.com ; GAVI.org ; HumansAreFree.comNWO Propaganda Machine Lanserer En Dr. Fauci-Barnebok I Desperat Forsøk På Å Gjøre Medisinsk Svikt Til FolkloreForrige InnleggSluttidens Skurk Bill Gates Går Videre Med Planen Om Å “Blokkere Solen” Ved Å Spraye Millioner Av Tonn KALK Inn I Stratosfæren For Å Reflektere SollysNeste Innlegg

Relaterte Artikler

lockdown ett år på - det fungerer ikke, det fungerte aldri og det skulle ikke fungere

STYREKORONAVIRUSFALSKE FLAGGSTOR TILBAKESTILLINGTYRANNI

Lockdown One Year On – Det Fungerer Ikke, Det Fungerte Aldri Og Det Var Ikke Antatt Å Fungere

HAFHAF24. Mars 2021

20+ land stanser bruk av astrazeneca-vaksine, men tilsynsmyndigheter insisterer på at fordelene oppveier risikoen

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

20+ Land Avbryter Bruk Av AstraZeneca-Vaksine, Men Tilsynsmyndigheter Insisterer På At Fordelene Oppveier Risikoen

HAFHAF23. Mars 2021

unge mennesker dør nå etter de eksperimentelle injeksjonene Johnson og Johnson Covid

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

Unge Mennesker Dør Nå Etter Eksperimentelle Johnson Og Johnson COVID-Injeksjoner

HAFHAF23. Mars 2021

celeste solum fema

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGFEMAILLUMINATI

FEMA Whistleblower Celeste Solum: ‘Human Life Will Be Unrecognizable’

HAFHAF22. Mars 2021

Legg igjen en kommentar