Deklassifiserte Rapporter Fra NZ Defense Force: Chemtrails Knyttet Til Utbrudd Av Sykdommer

31. Mars 2020.

av Clare Swinney , gjest

Blant et nylig utgitt utvalg av avklassifiserte rapporter om observasjoner av Uidentifiserte flygende objekter (UFOer) fra New Zealand, fra 1952-2009, var brev skrevet i 1999 og 2000 av en bekymret borger, som spådde at et sykdomsutbrudd ville oppstå etter en “flykontrail”, ellers kjent som en “chemtrail”, ble sett over et befolket område.

, som også ofte blir referert til som aerosoler, skiller seg fra flydampstier ved at de ofte dveler på himmelen i flere timer og kan sees i rutenettlignende mønstre, i parallelle linjer (se ovenfor) eller danner ‘X' på himmelen .

Deklassifisert Nz Defense Force Rapporter Chemtrails knyttet til utbrudd av sykdommer

Selv om det å se en chemtrail ikke er et bevis på at sykdommene er forårsaket av det, er det verdt å undersøke problemet, gitt alle bevisene som viser at chemtrails gjør folk syke , og i lys av det som er kjent om deres sammensetning.

Bevis samlet i over et tiår avslører at chemtrails brukes til minst syv funksjoner, inkludert værkontroll og militære applikasjoner, og består av et bredt utvalg av skadelige ingredienser.

De inkluderer ofte aluminium og barium , som er giftige for både mennesker og miljøet.

De kan omfatte radioaktivt thorium, uttørkede røde blodlegemer, farlige patogener , inkludert Mycoplasma Fermentens Incognitus, pluss muggsporer, etylendibromid og selvrepliserende nanorør som forårsaker Morgellons sykdom , som ifølge forsker Clifford Carnicoms funn , forurenser nå nesten alle.

De avklassifiserte rapportene, som er online under overskriften: Original Files: NZ's UFO Sightings , ble lagt ut på et stort newzealandske nyhetsnettsted, Stuff.co.nz 22. desember 2010, og ble utgitt for publikum av New Zealand. Forsvarsstyrke under den offisielle informasjonsloven.

Begravet blant de totalt 2 101 avklassifiserte dokumentene er brev, nyheter og sider fra magasinartikler, som avslører at en privatperson, hvis navn er blitt fjernet fra korrespondansen av personvernhensyn, gjentatte ganger prøvde å slå alarm om farene ved chemtrails i 1999 og tidlig i 2000.

Det ser ut til at korrespondenten, som vil bli referert til som ‘Mr Gibson', opprinnelig skrev til Warren Kyd, medlemmet av det New Zealands parlament for Hunua.

I brevet sitt, datert 25. mai 1999, skrev han at stien han hadde sett, ble sprøytet i en stor bue over Auckland, og mens et byrå kun hadde rådet ham et militærfly som kunne delta i den slags aktivitet, Air Traffic Kontroll sa at det hadde kommet fra et passasjerfly på vei til Fiji.

Dette er ikke usannsynlig, ettersom passasjerfly har blitt sett på sprøyting av chemtrails i New Zealand og andre steder i verden.

Gibson henviste også MP til en artikkel fra april 1999-utgaven av Nexus magazine .

Denne artikkelen, av den kanadiske journalisten William Thomas, med tittelen Contrails ‘: Poison From The Sky, (og siden omdøpt til Chemtrails': Poison From The Sky på Nexus-nettstedet), nevnte at i nødsituasjon i områder der disse stiene hadde blitt sett hadde blitt ‘oversvømt av influensalignende tilfeller', og leger og sykepleiere klaget over ‘å være ekstremt opptatt med respirasjonsdiagnoser.'

Thomas skrev videre:

Etter at det ble rapportert om langvarige kontur og spindelvevlignende nedfall over London og Birmingham, rapporterte BBC 14. januar 1999 at mer enn 8000 mennesker – for det meste eldre, av lungebetennelse og andre luftveiskomplikasjoner den siste uken i desember og de to første ukene i januar 1999. ‘

I lys av rapporter som disse rådde Gibson i sitt brev:

‘Hvis dette flyet frigjorde noe i atmosfæren vår, og det forårsaker slike magasiner, antyder [sic], vil veldig mange mennesker i Auckland lide av en influensalignende sykdom.'

En avisartikkel, som er i bok 1 på side 37 i filene , og publisert ti dager etter at chemtrail ble oppdaget over Auckland, avslørte at det hadde skjedd en “plutselig økning” i plager.

“Sykehusets akuttmottak har vært veldig opptatt de siste dagene med pasienter som lider av luftveissykdommer, inkludert lungebetennelse og astma,” rapporterte NZ Herald 3. juni 1999. (Se nedenfor).

Brevutklipp Kyd1

I tillegg bemerket en påfølgende artikkel i NZ Herald datert 6. juli 1999 med tittelen: ‘Death Rate Soars In Flu' Plague, ‘at rundt 100 mennesker døde på Aucklands Middlemore Hospital i juni' hovedsakelig av luftveissykdommer. ‘

Til tross for at Gibsons spådom ser ut til å ha vært riktig og støttet av utenlandske rapporter, fjernet regjeringen bekymringene til side.

‘Forespørsler har blitt gjort, og hr. Kyd har blitt forsikret om at det ikke er grunn til at du blir skremt,' sa Kyds administrerende sekretær, Faith Sarten, i et brev datert 21. juni 1999.

Ikke fornøyd med svaret, gikk Gibson for å se Kyd og skrev på hans råd til New Zealands forsvarsminister, æren. Mark Burton 9. februar 2000.

Et svar fra Hon. Burton finnes ikke i filen, bare en bekreftelse på mottak av Mr Gibsons korrespondanse.

Mer enn et tiår senere, og den New Zealandske regjeringen, som nå har mottatt et mangfold av brev, e-post og telefonsamtaler fra berørte borgere, svarer fremdeles ikke på deres bekymringer angående bevisene som skjer i langt større målestokk.

Da jeg for eksempel sendte en e-post til 112 av de 122 parlamentsmedlemmene 10. september 2010 for en Chemtrail-masseaksjon , og ba dem om å hjelpe til med å stoppe denne forgiftningen av atmosfæren vår fra å fortsette, den mest ansett av en håndfull svar mottatt var det fra administrerende assistent til Catherine Delahunty, giftstoff talsperson for NZ Green Party.

Den sa: “Jeg kan se din store bekymring for ‘chemtrails'. Imidlertid må De Grønne prioritere deres giftstoffer til kjente kjemikalier (og til og med da er de begrenset i hva vi kan fokusere på). ”

Referanser:

Nedenfor: Brevet ‘Mr Gibson' skrev til MP for Hunua, Warren Kyd, som er i bok 1 av de avklassifiserte filene , på side 35, etterfulgt av svaret på side 36.

Brev til Mr Kyd
Brev fra Mr Kyd

Nedenfor i to deler: En artikkel fra bok 1 på side 38, datert juli 1999.

Kyd Clipping 21
Kyd Clipping 3

Nedenfor: I bok 1, på side 39 , er det en kopi av et brev som ble sendt til Paul Holmes , programleder for det populære 19-dags-aktualitetsprogrammet, Holmes, som ble sendt på TV1 mellom 1989 og 2004.

Brev til Holmes Kyd File

Nedenfor: En artikkel fra NZ Herald, 6. desember 1999, som var i bok 1 på side 44 og nummerert 10. Det ser ut til å være den siste oppføringen relatert til denne saken.

Klipping 5 Kyd No 10

Takk til Ben Tomlin for å gi oss råd om disse rapportene.Dr. Ron Paul On Coronavirus Panic: The Real Danger ‘Is The Government's Overreaction'Forrige InnleggCOVID-19 Dødsfall I Tilfelle “Kan Være Betydelig Mindre Enn 1%” – Dr. Anthony FauciNeste Innlegg

Relaterte Artikler

sluttider skurk regning porter fremover med plan om å "blokkere solen" ved å spraye millioner av tonn kritt inn i stratosfæren for å reflektere sollys

BILL GATESGEOINGENIØRGLOBAL WARMING HOAX

Sluttidens Skurk Bill Gates Går Videre Med Planen Om Å “Blokkere Solen” Ved Å Spraye Millioner Av Tonn KALK Inn I Stratosfæren For Å Reflektere Sollys

HAFHAF24. Mars 2021

ny dokumentar viser at klimateknikk ved å kontrollere været (ikke “global oppvarming”) ødelegger livet og planeten (umiddelbar fare langt større enn covid 19)

BILL GATESDOKUMENTARERGEOINGENIØRGLOBAL WARMING HOAX

HASTEN: Ny Dokumentar Viser Klimateknikk Ved Å Kontrollere Været (IKKE “Global Oppvarming”) Ødelegger Livet Og Planeten (Umiddelbar Fare Langt Større Enn COVID-19)

HAFHAF16. Mars 2021

klimatekniske operasjoner i Texas 'intet mindre enn vinterværskrig'

SAMMENSVERGELSEGEOINGENIØR

Klimateknisk Virksomhet I Texas? ‘Intet Mindre Enn Vinterværskrig'

HAFHAF22. Februar 2021

'risikobasseng' som skal opprettes for å kompensere nasjoner som blir skadet av Bill Gates, våger å dempe solen for å kjøle jorden

BILL GATESGEOINGENIØRGLOBAL WARMING HOAX

‘Risk Pool' Som Skal Opprettes For Å Kompensere Nasjoner Som Er Skadet Av Bill Gates, Våger Å Dimme Solen For Å Kjøle Jorden

HAFHAF24. Januar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.