Norulv Øvrebotten…25.03 2021

“Svindelen fra det politiske miljøet er avslørt så det synger etter.”Dette skriver Jan Anda på Document.no etter at fakta viser at regjeringen Erna Solberg har redusert antall intensivplasser fra 289 til 278 siste året. Anda fortsetter innlegget slik:”Hele poenget med å stenge ned Norge, var jo at intensivkapasiteten i her i Norge, var for liten til å ta av for topper av syke av viruset. Når ikke denne hjørnesteinen i hele Norgesmaskineriet er utbygd, viser dette med all tydelighet at det ligger andre motiver bak nedstengingen av Norge.Det er blitt politisk forklart som en unnskyldning, at det tar så lang tid å utdanne fagfolk på intensivavdelinger, at det derfor ikke er mulig å utvide.Dette er pare tull og direkte løgn, for en hver oppegående lege og sykepleier kan med noen ukers opplæring. håndtere det viktigste på en intensivavdeling.Dessuten er det pustemaskiner og medisinering, trekke ut eventuelt slim som er fokus på Kriseviruspasienter.Det er ikke multitraume pasienter, eller fallskjermulykker med brudd over alt i kroppen.Her er det pusting som er hovedfokuset, og det kan nesten hvem som helst som er erfaren i helsevesenet kunne håndtere etter kort tids opplæring.Nå må noen ta ett oppgjør med dem som svindler oss, som pakker på oss løgn og bedrag.Hvorfor reagerer ikke folk i dette landet?”DOCUMENT.NOFærre intensiv­plasser på norske sykehus etter ett år med pandemi­

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.