Virus, Folkehelseinstituttet og CEPI på Torshov

av SVEN-INGE JOHANSEN30. 01. 2021

Politisk skandale
Er pandemiens sentrum på Torshov?

«Folk blir nå bedt om å adlyde de anbefalte regler (ikke lover) som skal komme til å ødelegge deres helse, formuer og deres liv. Dette kalles double bind (dobbeltknute) hjernekontroll. Double Bind betyr at du er fortapt hvis du gjør det, men like fortapt hvis du ikke gjør det. Det hele er grunnlagt på løgn, men det er det som skjer akkurat nå » (Jason Christoff, her).

At det er en gigantisk avstand mellom de «helsemessige trusler» og restriksjoner, viser at historien om et mutert virus ikke er troverdig, men at den blir brukt som brekkstang nettopp for restriksjonene; myndighetene balanserer på en syltynn grense hvor de er svært nært ved å latterliggjøre seg selv. Dette er et nytt tydelig tegn på at dette dreier seg om makt og kontroll og ikke om helse.

At Stortinget har lukket, forteller at også politikerne er maktesløse, at det egentlige maktsentrum sitter høyere enn dem. Vi ser at et «virus» blir brukt som et påskudd, vi har med folk å gjøre som bevisst skader vårt samfunn, de skal ha oss alle til å ligge på knærne og de forventer at de skal komme unna med det uten å måtte stå til ansvar. Veien videre? Vi må bli flere. Slutt dere til De røde luer (Oslo Journalen, herFacebook, her), de er flinke. Vi må få opp antall deltagere i protestene mot regjering og helsemyndigheter; få med Oslos uteliv, de arbeidsløse, la oss ihvertfall bli opp til 50 000 deltagere, leger og sykepleiere, helsearbeidere og mange andre. Ikke uten grunn åpnet de polet igjen, og grunnen var enkel nok: Folk fant seg rett og slett ikke i at polet skulle bli stengt. 1000 hytteeiere ligger allerede i søksmål mot staten, her begynner det virkelig å monne, de 1000 skulle også vært med i gatene å demonstrere. For hva får myndighetene til å reagere?

Kanskje kan det forholde seg slik? Helsemyndighetene kjører på der hvor folk tier og samtykker, men der hvor åpen motstand kommer tilsyne, der holder myndighetene sine restriksjoner tilbake, nettopp fordi dette ikke handler om virus, men om makt. De kjører bare der hvor folk gjør plass, hvor veien så og si er «ryddet». Mottoet må være: Gjør motstand, ikke vær redd for å vise det!

Er Solberg i skyttergraven for å bli akseptert og beundret; har hun kanskje gitt avkall på sin personlighet og blitt et redskap? Satt bryteren på gjennomtrekk (foto fra Facebook, her)?

For faktum er: Går myndighetene for langt, kan de miste all makt på en gang, helt plutselig. Og det er folk flest som kan sørge for det. Prosjektet Covid19 er så stort og så risikabelt for planleggerne at de skjelver 24/7 ved tanken på alt som kan gå galt. Og nettopp det er iferd med å skje. Det er iferd med å rakne; det er iferd med å gå galt. Men det lå mye mer bak kortene; det var dette som fikk flere interesserte til å spørre hva dette egentlig var? Mange følte det, mens de utførende verken så eller hørte.

Hva er det så med statsministeren? Hun later ikke til å være besyndelig truffet av alvoret i dette, mon tro hvorfor hun virker så uberørt? Er hun helt innesperret av å være den fortreffelige, den dyktige, den verdenskjente norske statsminister? Kommer hun ikke snart ut av sin boble, ut til virkeligheten? Har hun gitt avkall på sin personlighet og blitt et redskap? Satt bryteren på gjennomtrekk? Hvem styrer egentlig regjeringen? Blir den styrt av unntakslover? Hvem bruker disse? Hvor kommer ordrene fra? Hvem har lagd planene? Børge Brende og Klaus Schwab i WEF? Hvem styrer den daglige utvikling? Hvem leser av indikatorene og justerer? Er det et sted med mange ansatte; for er det ikke et stort apparat å holde styr på?

Jeg trodde først det kunne være i NATO, en egen kommandopost, men få er særlig flinke i norsk der og forstår lite av den norske kultur og tenkemåte. Jeg mener at det var norskfødte som tok beslutningen at et mutert virus skulle dukke opp i Nordre Follo kommune, at det var det muterte virus som skulle ta livet av to 94-åringer. Mitt inntrykk er at dødsårsaken var oppfunnet, fordi den skulle brukes. De sa de hadde funnet det ut med en ny identifikasjonsmetode. Mon tro det?? Kunne det kanskje ha vært covid19-vaksinene som drepte de?

Vi visste siden oktober 2020 om det muterte virus, en lekkasje fra statsminister Trudeau

Vi visste allerede i oktober iflg en lekkasje fra den kanadiske regjering (Trudeau), at et mutert, farligere virus ville dukke opp (se artikkel, her). Så visste vi at helsemyndighetene hadde en plan, faktisk den samme plan som også Kanada hadde. Det bekreftet våre bange anelser; viruset var oppfunnet for makten skyld. Og nå begynte de i det små: De prøvde å stenge polet og stenge hyttene for folk, men der gikk de (endelig) for langt. Folk sa nei, det der går altså ikke, så da droppet myndighetene det. Det var derfor vi forsto at det ikke var et virus det dreier seg om, men om restriksjonene. For tøyde de ikke strikken helt til protestene ble for sterke? De balanserer på en knivsegg. Dødstallene ble skapt gjennom definisjonsmakt. Vi så aldri politi, brannvesen og forsvar stenge utfartsveier. Med masse blinkende lys, sirener og det største spektakkel, var det ikke slik vi forventet det, hvis det skulle ha vært ekte?

«Men jeg er jo ikke syk!? Hvordan skal du bevise det, mitt barn? Ingen kan vite om de er sunne og friske.» I 1979 i Tyskland ble det laget en film om en pandemi, The Hamburg Syndrome. Både restriksjonene og reaksjonene til viruset ligner på dem vi har hatt i 2020. Viruset ligner på COVID19 også. Var dette et varsel om bedraget (se utdrag av filmen her)? Jeg takker Sara Solheim Nilsen for dette tipset.

Også masketvang var underlig. Hadde vi kanskje med et lynende intelligent virus, å gjøre? På kjøpesentrene satt folk uten masker i restaurantavdelingene og spiste, mens folk gikk maskekledte forbi. Var det fordi viruset holdt seg unna nettopp matservering? Så alvorlig var det altså ikke, med viruset. De hadde begynt med noe de kalte palliativ behandling av våre gamle, forsvarløse mennesker på pleiehjemme. I noen av hjemmene skjedde dette: Hadde de testet positive eller hostet, sultet de dem og lot dem tørste ihjel, mens de var neddopet på de tyngste medisiner. Slik ble de ekspedert inn i døden. Palliativ behandling kalte de det. Dette var en av bedragsmetodene å få de frem de mange døde i statistikkene. Eller de plasserte de covidsyke i respirator med for stort lufttrykk og pasientene døde, og fikk merkelappen død av korona.

Nestleder CEPI Dr. Fredrik K.O. Kristensen, det er gå-avstand mellom FHI og CEPI, de samarbeider tett.

Men de var ikke døde av korona, de døde fordi behandlingen var dødelig. Det var penger inne i bildet. Store penger for den riktige merkelapp. Og de som ble syke; en rekke medisinske tildragelser kan tyde på at de ble forgiftet av bakterier. Det synes som om det kan være en sammenheng: Miljøet bak korona var det samme som var bak miltbrann-bakterieforgiftningene i USA i 2001 (se min artikkel om miltbrann (anthrax), her).

Ennå er matbutikkene åpne. Var ikke forsøket på å stenge polet i Oslo et varsel om at de senere skal prøve å stenge matbutikkene?  Hvem sitter og trekker i trådene? Hvem har lagt planene om hvilke skritt som skal taes når? Hvordan bedømmer de situasjonen? Hva slags indikatorer har de? Hvordan styrer de og leser av hvor langt de kan gå? Hvor de skal trekke i bremsene og hvor de kan kjøre rett på?? Sitter marxisten Gro Harlem Brundtland i sentrum av dette (om FNs nøkkelrolle i det norske statsapparat, her), hun opptrer som styreformann i FNs planleggingskomité for viruspandemien (se side 42, nedlasting, her), sammen med Anthony Fauci, begge sentrale drivhjul i den marxistisk-politiske verdensomspennende maktovertagelse.

Var det CEPI på Torshov som trakk i trådene?

Gro Harlem fyller 82 år den 20. april 2021, passer hun fortsatt på sitt barn, CEPI? Mitt inntrykk er at hun er meget sentral i dette, hun konspirerer i det største marxistiske kuppforsøk noensinne; var den norske landsmoderen tidenes største muldvarp, til og med større enn Jens Christian Hauge? 

Styrer Gro Harlem sin egen avdeling CEPI med 68 ansatte, på Torshov? Visstnok lagt til Oslo fordi Gro Harlem Brundland ikke orket å reise så mye. Kan det hende at CEPI, og Dr Frederik Kristensen sammen med folk fra GlaxoSmithKlines og FN styrer den daglige utvikling av Covid19-pandemien, ikke bare i Norge, men også i Skandinavia og Europa? For CEPI har kontorer i London og også i Washington DC med tilsammen 113 ansatte. Det blir et stort lønnsbudsjett.

CEPI var Gro Harlems Brundtlands barn som skulle ta styringen. Var det de som kom på at polet i Oslo skulle stenges? At folk ikke skulle få reise på hyttene? Som snudde på flekken da de merket en mektig mur av protester reise seg opp fra undergrunnene? CEPI med sine 68 ansatte, de har omfattende oppgaver. Det er mye å holde styr på i alle landets kommuner når de stenger ned. Det blir mere hvis de klarer å få gjennom portforbud.

Det var en del av den marxistiske PsyOp. Vi trodde alle at det dreide seg om folkets sunnhet og helse, men det var ikke det. CEPI var en ugjennomsiktelig grøt av næringslivs- og FN-interesser som var vanskelig å gjennomskue, akkurat som i revolusjonens hjerte i St Petersburg i 1917. Det som egentlig foregikk, skulle skjules, det var hensikten. Var det fra CEPI vaksinerings-presset kom? Fra folk som kjente metodene å skape press, uten å synes?

Var det CEPI som koordinerte vaksinepolitikk fra GAVI og lockdown fra WEF? Var CEPI bindeleddet som hittils hadde manglet, en kommandosentral, med direkte sambandslinjer inn i FHI og Helsedirektoratene i alle land, kanskje oppdaget de mangelen under fugle- og svineinfluensaen, test-kjøringene, likt beredskapspolitiets terrorøvelser før Utøya, før den store verdensomspennende covidpandemi skulle iscenesettes? For kanskje var det flere grunner til at de ikke kunne bruke Folkehelseinstituttet til en slik komplisert samordning? Og CEPI hadde et mye større og friere spillerom, var ikke underlagt demokratiske spilleregler. Det virket slik.

Ikke reis på hytta; ingenting reiser nordmannens bust så sterkt som en statminister som drister seg til uttale hytteforbud! Les om 1000 hyttereiere som saksøkte staten (her). De nølte ikke et øyeblikk, fantastisk!

Beslutningene om vinmonopolet ble tatt av folk som kjente de norske vaner som sin egen lommebok, likedan forslaget om å droppe hytteturen. Om de ikke arbeider jevnt og trutt på å knekke motstandsviljen hos folk flest? Var munnbind en del av dette; under mottoet «det er farlige tider, adlyd og dukk nakken?» Men de hadde ikke regnet med at hytteiere ville saksøke staten (her); et velsignet sunt og godt tegn.

Hadde vi ikke mange nok ganger sett at det ikke kunne ha med virus å gjøre, og heller ikke sykdom. Var ikke det neste de vil ha plass stengning av matbutikkene; for ville ikke det skremme folk skikkelig? Sultne folk er reddere enn de fleste, det var alltid slik, helt fra den russiske revolusjons dager, helt fra Stalins Holodomor i Ukraina, det var ikke så mange årene siden; hungrige folk var alltid så meget lettere å beherske, som kveg stablet inn i jernbanens godsvogner på veg til guillotinene. Og var ikke det nok, så skulle de nok lage både portforbud og karanteneleire. Vi skal ikke glemme, også Gulag-konsentrasjonsleirene var deres oppfinnelse.

Statsministeren og den norske regjering utfører det den får beskjed om, likeså Helsedirektoratet og FHI. Men de var ikke sentrum. De var ikke hjertet i denne lugubre virksomhet. Men CEPI på Torshov kunne være det. Var det disse som presset på for portforbud, karanteneleire og stengte matbutikker? Under kontroll og ledelse av Gro Harlem Brundtland som snart fyller 82 år? Bindeleddet mellom WEFs lockdown-strategi og GAVIs vaksiner? Og hadde vi ikke stortingspolitikerne som gikk god for dette? Ja, komme de ikke til og med fra Kristelig Folkeparti, også? Høybråten og Ulstein? Kanskje fikk de også betalt for håndsrekningen? Bestikkelser?

Var ikke muterte virus gamle utbrukte rester?

Sa ikke hun akkurat det mange hadde tenkt langt nede i sjelen, men ennå ikke hadde uttalt: «Jeg bare lurer litt. Hvis dette nå blir MYE verre, og det er helt opplagt at det verst tenkelige vi prater om vil skje. Hva gjør vi da?», spør Jeanette Andreassen (fra Facebook, her).

Bin Laden skrev i en kommentar på Nyhetsspeilet 25/1-21, han sa det slik: «Mutasjoner er virusets natur, virus svekkes og mister sin styrke etter hver mutasjon. Slik avsluttes alle epidemiene. Satans system utnytter massenes uvitenhet om fakta og frykt for uforståelig og dermed skremmende ord «mutert». Skremte og stressede sauer er lett å manipulere til «frivillig» vaksinering som vil åpne tilgang til pumping av demmes energi.» Meg synes Bin Laden har helt rett.

Kan det hende at FHI farer med tåkedekking og svada for å imponere og undertrykke folk gjennom fremmedord som «helgenomsekvensering» (Camilla Stoltenberg til NRK, her)? Det Stoltenberg ikke fortalte var at de fleste muterte virus var svakere enn moderviruset.

Som rapportert i BBC: «They don’t change the behaviour of the virus, they are just carried along. But every once in a while, a virus strikes lucky by mutating in a way that helps it survive and reproduce. Viruses carrying these mutations can then increase in frequency due to natural selection, given the right epidemiological settings,» Dr van Dorp says, «there is no evidence so far that either causes more severe disease» (her).

FHI i Norge har samme rolle som bl.a. Robert-Koch-Institut i Tyskland og Karolinska sjukhuset i Stockholm; de er alle salgsrepresentanter for Rockefellers investeringer i medikamenter. De smører leger med reiser og kurs og sørger for at deres produkter hele tiden ligger høyest på salgsstatistikkene.

I Norge har FHI til og med fått velsignelse til å unnta seg fra plikten å offentliggjøre regnskapene, fordi folk flest ikke skulle kunne forstå hvem som sørget for at FHI fikk penger, men en offentlig institusjon ville de alikevel være; de ønsket å smykke seg med folkehelsen for det norske folk. Dette gir ingen grunn til tillit, tvert imot: FHI som institusjon målbærer ideene om den nye verdensorden, styrt av FNs folk, en (marxistisk) kult – som Polly St George (Amazing Polly) kalte dem, et «klima- og helsediktatur», en stat som gjør sine innbyggere til slaver. Globalisten og depopulasjonisten Henry Kissinger var deres mann, han sto for de brutale drap av millioner av vietnamesere og kambodjanere på 60- og 70-tallet. Og han fikk Nobels fredspris i Norge.

Ole-John Saga skriver om korrupsjon i WHO, her: “Filmskaper Lilian Francks søken etter å oppdage hva som ligger bak den altruistiske fasaden til verdens største folkehelseorgan, medfører at hun avdekker et skremmende bilde av korrupsjon. Gjennom intervjuer med høytstående personer hos WHO, tidligere ansatte og statsråder, undersøker filmen hvordan slik storskala-korrupsjon kan fortsette uforstyrret. Det er en historie om en korrupt politisk organisasjon, som i stor grad er finansiert av private aktører. “Filmen avslører hemmelige påvirkninger fra tobakk, farmasøytisk og atomkraftindustriene hos organisasjonen. Hun viser et skremmende portrett av vårt nåværende samfunn, der regjeringspolitikken blir borte” (Filmen om WHO, Trust WHO, her).

Kanskje skulle vi være skeptiske til helsemyndighetene?

Vel, etter det hadde blitt offentliggjort, den 14.januar 2021, at 23 eldre mennesker hadde dødd etter å ha blitt injisert med mRNA-vaksinen, ble det helt stille om dødsfall i kjølvannet av vaksinering fra FHI. Etter dette tidspunkt pakket de inn tallene slik at det var vanskelig å bli klok på dem. Istedenfor å fortelle hvor mange som døde rett etter vaksinering, slik de gjorde inntil den 14ende januar 2021, skriver FHI dette (se meddelelsen, her) :

«18 nye koronadødsfall registrert i FHIs systemer som følge av etterregistrering og dødsfall i uke 3. Økningen skyldes en kombinasjon av dødsfall de siste dagene, etterregistrering av dødsfall og oppdaterte tall fra Dødsårsaksregisteret. At det er registrert 18 nye dødsfall i Folkehelseinstituttets statistikk onsdag, betyr dermed ikke at det har vært 18 nye dødsfall siste døgn. Følgende antall dødsfall er registrert de siste ukene: 36 dødsfall i uke 1, 29 i uke 2, 10 hittil i uke 3.» På meg virker disse opplysninger satt opp på en bevisst rotete måte, slik at ingen kan bruke tallene. Er det ikke bedre at SSB tar seg av dette, FHI?

Kjetil Andreas Dreyer (foto fra, her).

Men kan ikke dette også være et tegn på at Folkehelseinstituttet har meninger og oppfatninger om tallenes tale, meninger de ikke sier noe om? Ser vi ikke at de ikke vil ut med en tydelig og klar informasjon, men dekker den til? Kanskje passer noen i FHIs ledelse på all informasjon som går ut til offentligheten skal bli lettere forskjøvet og ommøblert, slik at sannheten ikke skal bli for tydelig? For hadde vaksinene en misjon?

Kjetil Andreas Dreyer: «Etter å ha etterforsket vaksiner i over 12 år i dybden, er dette den absolutte konklusjon, dere. Jeg er blant annet grunnlegger av vaksineaksjonen, helsefrihetsaksjonen, utgiver av boken dødelige bivirkninger, bekjennelser fra en legemiddeldirektør. Vaksiner er det mest ødeleggende for et menneskets immunsystem og du blir løyet til hver dag i media av FHI og av våre politikere.»

Han skriver faktisk at vi blir løyet til hver dag. Det er noe å ta innover seg: Forfatter og samfunnsforsker Hans Gaarder hadde allerede i 2009 intuitivt en anelse som traff sentralt; han formulerte følgende: «Svært mye tyder på at massevaksinering med tvilsomt serum har vært hovedhensikten med pandemi-planene og -utbruddet, både fra WHO og FHI sin side. Var massevaksinering hovedhensikten bak alle årene med pandemiplanlegging? Hva var i så fall hensikten – god eller ond? Og hvordan skal vi egentlig tolke norske helsemyndigheters og medias rolle som pandemi-teaterets primære drivkrefter» (fra artikkel Nyhetsspeilet, se her)?

Hvor er Helseminister Bent Høies autoritet? 

Både Gaarder og Dreyer pekte på et motiv som kunne slå gulvet bort under våre føtter, knuse våre illusjoner for alle oss som trodde på vaksinene, for alle oss som trodde at helsemyndighetene ville oss vel, for alle oss som trodde at de gjorde det aller beste for sitt folk. For kanskje var det ikke slik i virkeligheten, kanskje så den annerledes ut? Og kanskje ikke bare annerledes, men sogar tvert imot? Kanskje formulerte begge spørsmålet: «Siden det ikke var sykdom det gjaldt, hvorfor ble vi egentlig vaksinert?»

Vi er blitt manipulert til å tro at en rekke dødsfall etter vaksinering, skulle være naturlig. Heller ikke jeg har så langt annet enn spørsmål: Da spanskesyken åpenbart var forårsaket av vaksiner, er spørsmålet om alle influensaene vi har hatt også var forårsaket av vaksiner? Da er det også korrekt å stille spørsmålet om hva slags pandemi skal Covid19-vaksinene egentlig forårsake? Var de første 23 dødsfall inntil 14. januar 2021 bare en mild begynnelse? Ingenting sålangt tyder på at vi kan betrakte helseminister Bent Høie som en autoritet i disse spørsmål. Også den amerikanske forfatteren av boken Dr Mary’s Monkey, Edward T. Haslam, sønn av en lege og forsker, stilte spørsmål om årsakene til at så unaturlig og merkelig mange fikk kreft i USA på 70-, 80- og 1990-tallet, kunne ligge i vaksineringene som begynte for alvor fra midten av 50-tallet; de hadde akkurat oppdaget det forgiftede, kreftfremkallende virus, Simian Virus 40, i poliovaksinene. En forferdelig tragedie, som traff altfor mange av alle de millioner verden over, som ble vaksinert:

«Well, the good news is if there’s a bizarre global epidemic involving canser and a monkey virus thirty years from now, at least we’ll know where it came from.» (Sitat s. 48, nedlasting utdrag boken som epub, her, hør en bokpresentasjon av Edward T. Haslam, her).

Var Covid19 en psykologisk operasjon, en PsyOp?

Marxistene var ekspertene på psykologiske operasjoner, også kalt PsyOps eller falsk flagg. Grunnmuren i dem alle var løgnen; de fant på en fiktiv historie som passet anledningen og som hørtes troverdig ut, slik at omgivelsene kunne tro på dem. De skaffe frem forseggjorte forkledninger, kulisser og belysning som var nødvendig for å gjøre løgnaksjonen troverdig. Under dekket av denne førte de folk bak lyset, kriminelle operasjoner som terroraksjoner, overfall og også massedrap. De finansierte sine svarte operasjoner gjennom narkotikasmugling som ennå finner sted gjennom tollfrie, statlige kanaler; poenget er at inntektene og utgifter ikke skal kunne spores i noe regnskap. Derfor ble også teateret et sentralt tema i deres, men også i våre liv, fordi de, løgnens bærere, nettopp bodde blant oss. Ikke engang selveste William Shakespeare kunne ha drømt om en slik utvikling, de hadde rett og slett overtatt det som var hans hjerte nærmest, det sannferdige og det skjønne i menneskene gjengitt på teaterscenen, og fylt det med motsatt fortegn.

En krig om sjelen og kontroll av den, Mind Wars: A History of Mind Control, Surveillance, and Social Engineering by the Government, Media, and Secret Societies (her).

Et av kjennetegnene i PsyOp Covid19 var bedraget smitte. Det ble rammet inn av fryktinngytende heldekkende hvite drakter, gummihansker, dykkerbriller og plastikkskjermer foran et maskedekket ansikt. Det kunne ha vært et virkelig teaterkostyme i et teaterstykke innelukket bak fire vegger og var helt på grensen til det pompøse. For det var det store opptrinn og ståheien som var viktig, rundt et usynlige virus som alle talte om, men som ingen hadde sett. Så gjennomførte man en forferdelig utseende test hvor en lang pinne ble stukket inn gjennom nesen og helt opp i hjerneveggen bak nesen. Man ble helt matt bare å se videoopptak av slikt.

Så var vi ikke syke, men vi hadde blitt smittet, i tusentall. Selv om vi aldri hadde vært syke, satte helsemiljøer inn mye for å overbeviste oss om at vi var syke alikevel; et marxistisk bedrag i beste scenebelysning og sendetid. Filmen The Hamburg Syndrome (1979) beskriver bedraget (utdrag av filmen, her). Så meningsløst at det bare er spesielle omstendigheter som opplyste dette, som den vanvittige sløsing av ressurser. De hadde fått kontrollen over pengene og hadde med hensikt åpnet slusene. Statsministerens gav bort milliarder, men nettopp til sine egne marxistiske venner som eide vaksineindustrien og solgte det ut som den fremtidige hjelp til sin egen befolkningen.

Det var våre penger hun gav bort, skattebetalernes penger, marxistene ville ganske enkelt tømme statskassene og gjøre oss fattige som lus. Vi skjønte det ikke. De tomme sykehusene med de dansende sykepleiere og leger, et narrespill for å latterligjøre tilskuernes naivitet som var så dumme at de trodde på bedragene; tomme sykehus, ingen pasienter, syke folk døde i sykehuskø, mens sykepleierne og legene danset. En psykologisk operasjon.

Marxistene hadde klart å paralysere et samfunns helsesektor ved hjelp av et virus som ingen kunne se, bare ved fjernsyn og aviser (og i enkelte tilfeller, giftige bakterier, muligens varianter av miltbrann (anthrax)); folk var jammen lettskremte og dumme. Bedraget var vellykket. Nå gjaldt det å holde det ved like, lengst mulig, til kontrollen var fullstendig.

Det gjør inntrykk at politikerne ikke var særlig berørte av at de stengte hele kommuner, bedrifter, restauranter og kjøpesentre, lot folk dø i påvente av livsnødvendige operasjoner, gjorde tusener arbeidsledige, sendte små- og store bedrifter i konkurs, sendte gamle og unge inn i selvmord, inn i alkohol- og narkotikamisbruk, sendte mange av våre gamle inn i en palliativ død, mens de kjørte samfunnet ned i knestående. Og det hele var en psykologisk operasjon. Det så ut som om de aldri forsto hva de hadde forårsaket, det var bare i deres munn det foregikk noe livsfarlig, ikke i deres hjerter; de spilte skuespill for sin egen befolkning, de var ikke voksne nok. En psykologisk operasjon, forferdelig trist.


CEPI, Coalition for Epidemic Preparedness Innovations, GAVI, Global Alliance for Vaccines and Immunization, WEF, World Ecomic Forum, PsyOp, Psykologisk Operasjon.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.