Spania: Andre Pfizer-Skudd Stoppet Etter At 46 Sykehjemsbeboere Dør Etter Det Første Skuddet

18. Februar 2021

LOS BARRIOS, SPANIA – Sykehjemmet Nuestra Señora del Rosario (Vår Frue av rosenkransen) ruller på grunn av massedødsfall etter mRNA-vaksinering.

Alle innbyggere og arbeidere ved anlegget mottok den første dosen Pfizer mRNA tidlig i januar, ifølge Spanias vanlige medieuttak ABC de Sevilla.residencia nuestra señora del rosario de los barrios

La residencia Nuestra Señora del Rosario, en Los Barrios / ERASMO FENOY

De fleste innbyggerne ble ekstremt syke like etter skuddene. Det antas at mange kom ned med COVID-19, til tross for at de var “vaksinert mot den.”

Den andalusiske helsetjenesten rapporterte at minst 46 innbyggere har dødd siden januar. For perspektiv har Vår Frue en maksimal kapasitet på 145 innbyggere.

Junta de Andalucía (regional regjering) grep inn tidlig i februar for å begrense dødstallet. Men folk fortsatte å dø. Spanias helsedepartement har nå ansvaret for avbøting.

Departementet sa i en uttalelse:

“Med tanke på den overhengende risikoen for folkehelsen, og spesielt for [beboerne] og arbeidstakere i dette senteret, da den nåværende protokollen for desinfisering og isolering av positive tilfeller ikke kan garanteres.”

Situasjonen er fortsatt vanskelig, da minst 28 innbyggere og 12 ansatte var COVID-19 positive i forrige uke. Helsetjenestemenn stoppet alle ytterligere mRNA-skudd som et resultat.

Federation of Public Services kritiserte Vår Frue for ikke å iverksette tiltak før.

Arbeiderforeningen sa at responsen var utilstrekkelig etter at åtte mennesker døde innen 18. januar. Dødstallet vokste til 30 innen 28. januar.

Spania er kontinuerlig i nyhetene relatert til mRNA-skudd. Helseminister Salvador Illa sa i desember at byrået hans fører en database med alle borgere som nekter mRNA. Han sa at listen vil bli delt med alle EU-medlemmene.

En helsearbeider i Spania rapporterte også nylig at flere mRNA-mottakere har blitt innlagt på sykehus i Murcia-regionen for encefalitt.

Kilde: TheCovidBlog.com / Referanse: Sevilla.abc.esGresk Sykehusadministrator Står Overfor Straffeforfølgelse For Å Rapportere Sykepleierlammelse Etter Andre MRNA-SkuddForrige InnleggBill Gates: Tredje Skudd Kan Være Nødvendig For Å Bekjempe Coronavirus-VarianterNeste Innlegg

Relaterte Artikler

bill gates tredje skudd kan være nødvendig for å bekjempe koronavirusvarianter

BILL GATESKORONAVIRUSVAKSINER

Bill Gates: Tredje Skudd Kan Være Nødvendig For Å Bekjempe Coronavirus-Varianter

HAFHAF18. Februar 2021

gresk sykehusadministrator står overfor straffeforfølgelse for å rapportere sykepleierlammelse etter andre mrna-skudd

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

Gresk Sykehusadministrator Står Overfor Straffeforfølgelse For Å Rapportere Sykepleierlammelse Etter Andre MRNA-Skudd

HAFHAF17. Februar 2021

boom!  wuhan lab ga flaggermusbur som patent på hemmelige viruseksperimenter måneder før covid 19-utbrudd

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSNYHETER

Boom! Wuhan Lab Ga Bat Cages Patent For Secret Virus Experiments Måneder Før COVID-19-Utbrudd

HAFHAF17. Februar 2021

85 år gammel kvinne mottar covid 19-vaksinen fra en lege kl

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

Varsler: 8 Av 31 Beboere I Tysk Sykehjem DEAD Etter Å Ha Blitt Tvunget Til Å Bli Injisert Med Pfizer Eksperimentelle MRNA-Skudd Mot Deres Vilje

Legg igjen en kommentar