Situasjonsoppdatering, 27. januar – Covid “vitenskap” sinnssykdom: Anal vattpinner og ansiktsbleier

Onsdag 27. januar 2021

Dagens situasjonsoppdatering for 27. januar drøfter TEXIT-bevegelsen (Texas løsrivelse), den militære “okkupasjonen” av District of Columbia fremmed land (DC), og tør å fordype seg i bisarre, forferdelig nye “vitenskap” som krever anal vattpinneprøver for barn og voksne.

Ja, anal vattpinner er den nye covid-19 testprotokollen som nå blir presset i Kina og uten tvil kommer snart til Amerika. Forskere og media hevder at hvis de stikker en vattpinne opp i rumpa, reduserer det “falske positive”.

Selvfølgelig er det bare dumt på dette tidspunktet. Coronavirus er et luftveisvirus , og med mindre du puster gjennom endetarmen, er anal vattpinner ingenting annet enn lydighetstrening for får . Globalister drømmer bokstavelig talt om de mest vanvittige tingene de kan tenke seg, og erklærer da disse tingene som “vitenskap” og krever at du overholder dem.

Amerika faller ned i en scene revet rett ut av idiokrati .

https://youtube.com/watch?v=h6H9VuS5zDw%3Ffeature%3Doembed

Slik har det kommet til at tredobbelte masker blir presset av vrangforestillingsmediene, sammen med anal vattpinner som krever at du trekker ned buksene og bokstavelig talt bøyer deg og tar den opp bak i navnet “samsvar”.

“China Pushes Anal Coronavirus Tests,” erklærer The National Pulse . Den historien siterer Washington Post, som forklarer:

Noen kinesiske leger sier at vitenskapen er der. Gjenoppretting av pasienter, sier de, har fortsatt å teste positive gjennom prøver fra nedre fordøyelseskanalen dager etter at nese- og halspinner kom tilbake negative.

Alt dette er for øvrig basert på feil PCR-testing, som bestemmer resultatet av testen ved å endre syklusinnstillingene for å oppnå ønsket resultat de ønsker.

Men som jeg sa i podcasten nedenfor, “Hvis covid er i din BUTT, hvorfor må du ha en bleie på FACE?”

Den nye analysen av anal vattpinne er selvfølgelig også en annen vrien mulighet for venstreorienterte perverser og pedofiler til å sodomisere barn i navnet “vitenskap”. Ingen tvil om at toppdemokratiske givere vil stille seg opp som frivillige for å gjennomføre anal svabbing på barn fordi de virkelig er så vridd.

Lytt til full podcast nedenfor. De siste fem minuttene inneholder også en morsom komedie-skitse om NASAs “transtronauter”, som refererer til transseksuelle astronauter og de mulige problemene de kan støte på med romdrakter kalibrert til feil kjønn.

Brighteon.com/94a83f32-ba4c-46c7-b878-060a62ead456

Hør hver dags nye podcast på Brighteon.com:

blob:https://www.brighteon.com/55459ec9-d121-437d-acab-6add6c530cc5

https://www.brighteon.com/channels/hrreportForrige:Situasjonsoppdatering 26. januar – Trump gjør bevegelser mot parallelt presidentskap som Biden-agendaen blokkeresNeste:TRANSTRONAUTER: Transgender astronauter og problemer med romballer (SATIRE)4,960VISNINGER

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.