Senior MP: British Public Will ‘Rise Up And Bring Down’ Lockdown Hvis Utgangsplan Ikke Er Beskrevet

22. Januar 2021

av Steve Watson

Britiske parlamentsmedlemmer innen sitt eget parti krever at statsminister Boris Johnson skisserer en slags exitstrategi for den landsomfattende nedstengningen i landet, med en seniorminister som advarer om at hvis han ikke gjør det, vil folk begynne å “reise seg og få det ned” .

Anti Lockdown og Anti Vaccine Protests i London

I samtale med Talk Radio advarte Sir Desmond Swayne, parlamentsmedlem for New Forest West, at “målstolpene fortsetter å bevege seg” på tidsrammen for låsing, og “Vi må fokusere på sykehusinnleggelser og holde fokuset strengt … [eller] på et eller annet tidspunkt folk må reise seg og bringe det ned. ”https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1352522281940111361&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F01%2Fbritish-public-will-rise-up-and-bring-down-lockdown-if-exit-plan-isnt-outlined.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

En begjæring om å “ oppheve Coronavirus Act og avslutte alle Covid-19-restriksjoner ” har allerede samlet 26 000 signaturer. Du kan signere den HER .

Swaynes kommentarer gjenspeiler de fra West Midlands Police Commissioner David Jamieson, som advarte tilbake i oktober ved starten av den andre lockdownen:

“Vi sitter på en tidsbombe her. Vi nærmer oss scenen der du kunne se en betydelig eksplosjon av frustrasjon og energi, “bemerket Jamieson og la til:” Ting er veldig på kanten i mange lokalsamfunn, og det vil ikke ta så mye å utløse uro, opptøyer, skader. ”

Boris Johnson har gjentatte ganger sagt at det er “for tidlig” å si når restriksjoner vil bli opphevet, mens forslag om å lette låsingen av andre regjeringstall fortsetter å flytte til senere og senere på året, med sommeren eller utover nå blir spioneringen som en mulig tidsramme.

Sytti konservative parlamentsmedlemmer har dannet en koalisjon som oppfordrer regjeringen til å begynne å oppheve lockdown senest i begynnelsen av mars.

MP Mark Harper, som leder koalisjonen kalt ‘Covid Recovery Group’, sa “Folk må se lys ved enden av tunnelen og føle håp for fremtiden, og bedrifter trenger å kunne planlegge vår bedring.”

I mellomtiden har miljøsekretær George Eustice advart om at enda flere ‘drakoniske’ restriksjoner kan innføres hvis folk ikke overholder gjeldende ‘regler’.

“Generelt, med hele denne pandemien, har vi måttet ta noen ganske ekstraordinære skritt, veldig drakoniske skritt, som er en stor krenkelse av folks frihet,” sa Eustice.

“Og ja, det betyr at vi må gripe inn på en ganske drakonisk måte og utstede straffer, og vi ber ikke om unnskyldning for å gjøre det,” fortsatte han og la til at de ytterligere tiltakene er “under vurdering.”

Som vi har fremhevet , bruker politiet på oppdrag fra regjeringen stadig hardere tiltak for å håndheve låsingen, inkludert krevende makter for å bryte seg inn i folks hjem , og utstede stadig økende bøter til alle som har stridende begrensninger.

Mens alt dette skjer, oppfordrer medisinske eksperter, forskere og forskere over hele kloden til at låsing ikke virker for å stoppe spredningen av viruset, og vil ha langvarige konsekvenser som langt overgår skadene som gjøres av selve sykdommen. .I 1917 Forutså Rudolf Steiner En Vaksine Som Ville ‘Drive All Tilbøyeligheten Mot Åndelighet Ut Av Folks Sjeler’ – Forsker Hevdet Å Ha Gjort Dette I 16 År SidenForrige InnleggVaksineskeptikere Blir Nå Betegnet Som ‘Ekstremister’ Av Big Pharma Og Kaller Dem En Nasjonal SikkerhetstrusselNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Israelsk medisinvaksinasjon

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

12.400 Mennesker I Israel Testet Positive For Koronavirus ETTER Å Ha Blitt Injisert Med Det Eksperimentelle Pfizer COVID-Skuddet

HAFHAF22. Januar 2021

Us Army National Guard Foto av major Al Philips

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGFEMATYRANNI

Ny Lov Om Fengsling Gir NY-Guvernøren Makt Til Å Holde Personer Mistenkt For Å Ha En Smittsom Sykdom (Som COVID)

HAFHAF21. Januar 2021

Dr Simone Gold

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

Dr. Simone Gold, Som Fortalte Hydroksyklorokin Som Et Middel Mot COVID-19, Arrestert I Forbindelse Med Capitol ‘Riot’

HAFHAF21. Januar 2021

Blm

NYHETER

Antifa Rioters Activate After Biden Inaugurated: ‘We Want Revenge’

HAFHAF21. Januar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.