Mockingbird-prosjektet.

Jeff Daniels som Atticus Fitch og Gbenga Akinnagbe som Tom Robinson i Broadway-stykket To Kill a Mockingbird. Foto av Julieta Cervantes.

Et løfte om å gå fra dialog til handling

Da To Kill A Mockingbird ble utgitt i 1960, var det nesten 333 000 mennesker bak lås og lås i Amerika. I dag har befolkningen eksplodert til 2,3 millioner mennesker, den største av noe land i verden.

I 1960 var svarte menn fem ganger så sannsynlige å bli fengslet enn hvite menn. Nå er de seks ganger så sannsynlige. For lenge har strafferettspolitikken vært drevet av for svarte mennesker i stedet for sannheten.

Målet vårt i Mockingbird Project er å flytte samtalen fra Arons Sorkins teatertilpasning til handling. Et reimagined strafferettssystem er basert på rettferdighet, menneskerettigheter og anstendighet, og omfavner folkehelseløsninger.


Legg til navnet ditt ovenfor for å stå sammen med Innocence Project og Liberated People i å kreve et mer rettferdig og rettferdig rettssystem.


Kontant kausjon

I dag i New York er det forsøk på å få tilbake en transformasjonslov som ble vedtatt i Albany i fjor, som endte kontantkausjon for forseelser og ikke-voldelige forbrytelser. Lær mer om kausjon her i en video produsert av Color of Change og fortalt av John Legend:

Erkjenner seg skyldig

Kontantkausjon er en av de viktigste driverne for tvangsanmodninger fra mennesker som er uskyldige for anklagene de står overfor. Når uskyldige mennesker sitter bak lås, og ikke har råd til friheten, er beslutningen om å erkjenne – til tross for uskyld – et rasjonelt valg. Lær mer om America's Guilty Plea Problem .

Fryktfrykt

Arbeidet med å knuse denne nye reformen har sentrert seg om fryktklang i stedet for fakta, så det vil ta folk som deg å kommunisere at det er en bedre måte:

https://www.youtube.com/embed/2kx8cpYYkdEDet er mange aspekter av det strafferettslige systemet som har behov for reform, og det er mange kampanjer over hele landet som allerede er i gang for å gjøre nødvendige endringer. Når du tar løftet, vil vi kunne følge opp deg og fortelle deg om kampanjer som skjer i nærheten av deg. Vi gir deg bakgrunn om problemet og kobler deg til handlinger du kan ta, inkludert å kontakte viktige lovgivere.


Ta løftet i dag og bli med i Mockingbird-prosjektets innsats for å transformere et system basert på frykt til et systemorientert av rettferdighet og rettferdighet.


30. januar: Bli med på en diskusjon i New York City med Aaron Sorkin, Gbenga Akinnagbe, Celia Keenan-Bolger, Rashad Robinson, Kevin Richardson, Vincent Southerland og Jumaane Williams, moderert av Soledad O'Brien.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.