BOMBSHELL: Johns-Hopkins-forsker sier at CDC-data viser at COVID-19 ikke har noen effekt på andelen av dødsfall hos eldre mennesker og IKKE har økt antall amerikanske dødsfall

Fredag ​​4. desember 2020 av: JD Heyes

Natural News ) Når alt er sagt og gjort, vil amerikanere – og verden – oppdage at mens -viruset er ekte som pandemien, så har nesten ingenting vi har blitt fortalt om sykdomsrate for infeksjoner vært nøyaktig .

Ikke engang i nærheten; faktisk, og dette har blitt bekreftet av en ny analyse av COVID-19 og vanlige dødsfall i USA ved bruk av myndighetsdata.

I midten av november rangerte USA ifølge den nyeste informasjonen først i tilfeller av koronavirus, nye tilfeller per dag og dødsfall. Ved hjelp av disse beregningene analyserte Genevieve Briand, assisterende programdirektør for masterstudiet for anvendt økonomi ved Johns-Hopkins, kritisk effekten av COVID-19 på amerikanske dødsfall ved hjelp av data fra Centers for Disease Control and Prevention (CDC) i hennes webinar. med tittelen ‘COVID-19 Deaths: A Look at US Data,' “ifølge institusjonens nyhetsbrev 26. november, som er arkivert her .

Ifølge dataene som Briand hadde tilgang til, nådde totale dødsfall i USA mellom midten av mars og midten av september 1,7 millioner, hvorav 200 000 – rundt 12 prosent – er COVID-19-relaterte. 

Men i stedet for bare å se på disse dødsfallene, konsentrerte Briand seg på det totale antallet dødsfall per aldersgruppe og per dødsårsak, og brukte deretter dataene til å måle de samlede effektene av viruset.

“Hun forklarte at betydningen av COVID-19 på amerikanske dødsfall bare kan forstås gjennom sammenligning med antall totale dødsfall i USA,” uttalte nyhetsbrevet.

Funnene var imponerende – og ikke noe du kommer til å høre i “mainstream” shutdown media: 

Etter å ha hentet inn data på CDC-nettstedet, samlet Briand en graf som representerer prosentandeler av totale dødsfall per alderskategori fra begynnelsen av februar til begynnelsen av september, som inkluderer perioden fra før COVID-19 ble oppdaget i USA til etter at infeksjonsraten økte. 

Overraskende nok var dødsfallet til eldre mennesker det samme før og etter COVID-19 . Siden COVID-19 hovedsakelig rammer eldre, forventet eksperter en økning i andelen dødsfall i eldre aldersgrupper. Denne økningen sees imidlertid ikke fra CDC-dataene. Faktisk er andelene av dødsfall blant alle aldersgrupper relativt de samme . 

“Årsaken til at vi har et høyere antall rapporterte COVID-19-dødsfall blant eldre individer enn yngre individer, er ganske enkelt fordi hver dag i USA dør eldre individer i høyere antall enn yngre individer,” bemerket Briand.

Hun fortsatte med å merke seg at mellom 50.000 og 70.000 dødsfall er sett før og etter at COVID-19 kom til USA, noe som indikerer at antall dødsfall var normalt lenge før pandemien. Så, bemerket Briand, “ikke bare har COVID-19 ikke hatt noen innvirkning på andelen dødsfall blant eldre mennesker, men det har heller ikke økt det totale antallet dødsfall ,” heter det i nyhetsbrevet. (Beslektet: Maryland guvernør utvider snitch line, sier det er “ingen konstitusjonell rett” til å nekte å bruke masker .)

“Dette kommer som et sjokk for mange mennesker. Hvordan er det at dataene ligger så langt fra vår oppfatning? ” spør nyhetsbrevet.

For å svare, forskeren endret fokus til via ulike årsaker mellom 2014 og 2020. 

Hun fant ut at ja, det er en plutselig økning i dødsfall i 2020 på grunn av viruset, og det er ikke overraskende i seg selv. Men, legger hun til at hun oppdaget at det er sesongmessige økninger i dødsratene fra forskjellige årsaker, inkludert de tre beste: Hjertesykdom, innflytelse og lungebetennelse (‘influensasesongen').

Det er interessant å merke seg at coronavirus også for det meste påvirker mennesker med hjerteproblemer som en komorbiditet.

“Dette gjelder hvert år. Hvert år i USA når vi ser på årstidens oppturer og nedturer, har vi en økning i dødsfall på grunn av alle årsaker, ”sa hun. 

“Alt dette peker på ingen bevis for at COVID-19 skapte overdreven dødsfall. Totale dødstall er ikke over normale dødstall. Vi fant ingen bevis for det motsatte, ”konkluderte hun.

Igjen, vi er sikre på at du ikke kommer til å lese dette i New York Times eller høre om det i de vanlige ‘nattlige nyhetene', fordi det vil stride mot venstresidens fryktporno-fortelling om at vi må holde alt stengt og Amerikanere satt i karantene fordi COVID er en ‘planetmorder'.

Hold deg oppdatert om alle de siste COVID-oppdateringene på Pandemic.news .

Kilder inkluderer:

Web.Archive.org

NaturalNews.com

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.