WHO-Direktør Går Som Full Kommunistisk Diktator: COVID-Restriksjoner Vil Fortsette Selv Etter Vaksine

HAFHAF24. November 2020

Lederen for Verdens helseorganisasjon har antydet at koronavirusrestriksjoner vil fortsette selv etter at en er gjort allment tilgjengelig.

Tedros Adhanom Ghebreyesus kom med kommentarene på etter at nyhetene om flere nye ble sagt å være effektive i bekjempelsen av som kommer nærmere frukt.

“Siden begynnelsen av # -pandemien, visste vi at en vaksine ville være viktig for å bringe pandemien under kontroll. Men det er viktig å understreke at en vaksine vil utfylle de andre verktøyene vi har, ikke erstatte dem, ”sa Ghebreyesus.

Ghebreyesus er ikke en medisin, men han er en kommunistisk terrorist

Han fortsatte med å legge til at karantene, overvåking, kontaktsporing og andre tiltak ville fortsette, selv etter at vaksineopptaket ble utbredt:https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1328290934354796544&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F11%2Fwho-director-goes-full-communist-dictator-covid-restrictions-will-continue-even-after-vaccine.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550pxhttps://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-1&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1328291650372775937&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F11%2Fwho-director-goes-full-communist-dictator-covid-restrictions-will-continue-even-after-vaccine.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Som vi uttømmende har fremhevet, har mange andre fremtredende individer hevdet at rullende lockdowns, maskering, sosial distansering og andre restriksjoner er her for å bli etter at pandemien er over.

HVORFOR? Fordi COVID-19 ble PLANLAGT en unnskyldning for å rulle i den beryktede nye verdensordenen ].

I sin bok Covid-19: The Great Reset hevder verdensøkonomiske forum-globalisten Klaus Schwab at verden “aldri” vil komme tilbake til det normale, til tross for at han innrømmer at coronavirus “ikke utgjør en ny eksistensiell trussel .”

En senior tjenestemann i den amerikanske hæren sa også at bruk av masker og sosial distansering vil bli permanent , mens CNNs internasjonale sikkerhetsredaktør Nick Paton Walsh hevdet at den obligatoriske bruk av masker vil bli “permanent “, “bare en del av livet”, og at publikum vil trenger å “gjøre opp med det.”

Joseph Massey kommenterte problemet og sa at Ghebreyesus uttalelse bekreftet det faktum at COVID-låsing handler mer om “sosial engineering” enn å avslutte en pandemi.

“Jeg er ikke en konspirasjonsteoretiker, og jeg er heller ikke en COVID-fornekter, men slike mennesker gjør det vanskelig å ikke tro at låsing handler mer om sosialteknikk enn om å stoppe viruset,” twitret han. “En vaksine er ikke et” komplement “til å være isolert og munnkurv som et dyr.”

Referanse: Summit.newsFauci Sier At Du Er En Trussel Mot Folkehelsen Hvis Du Ikke Vil Ha Den Veldig Raske Covid-19-VaksinenForrige InnleggBombshell! Her Er En Video Av Dominion Director, Eric Coomer, Som Forklarer Til Valgtjenestemenn Hvordan Man Bytter StemmeNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Helsesekretær Dr. Rachel Levine

STYREKORONAVIRUSNYHETER

Pennsylvania Helsesekretær Dr. Levine Utsteder En Natt Suspensjon Av Salg Av Alkohol Startende Natt Før Thanksgiving

HAFHAF24. November 2020

Amerikas økonomi kan ikke overleve en ny låsing - og den 'globale tilbakestillingen' Cult vet det Klaus Schwab Sitat Tilbakestill verden

AGENDA 2030STOR TILBAKESTILLING

The Great Reset Er Bare Et Annet Navn For Den Nye Verdensorden

HAFHAF24. November 2020

Anthony Fauci Evil

KORONAVIRUSVAKSINER

Fauci Sier At Du Er En Trussel Mot Folkehelsen Hvis Du Ikke Vil Ha Den Veldig Raske Covid-19-Vaksinen

HAFHAF23. November 2020

Kommunistisk Kina-diktator Xi Jinping etterlyser et globalt Qr-kode menneskelig sporingssystem

STOREBRORKONTAKT SPORINGKORONAVIRUSFALSKE FLAGGSTOR TILBAKESTILLINGNWO

Kommunistisk Kina-Diktator Xi Jinping Etterlyser Et Globalt QR-Kodesystem For Menneskelig Sporing

HAFHAF23. November 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.