Ex-Russian Intel Officer Sier COVID-19 Er En Del Av Agendaen For Avfolkning

HAFHAF17. Juni 2020

Agenda for avbygging av Coronavirus blir avslørt i dette avslørende intervjuet med en tidligere russisk militær etterretningsoffiser.

Jeg har tatt meg tid til å transkribere det i sin helhet nedenfor, ved hjelp av oversettelsen gitt av YouTube-oversetteren Inessa S, hvis arbeid jeg stoler på og verdsetter (og har fulgt i årevis).

I dette klimaet med Big Tech-sensur , med koronavirusvideoer som tas raskt ned, er det ingen måte å vite hvor lenge det er tillatt av NWO- sensurene ( New World Order ) å være oppe.

Vladimir Kvachkov, oberst av Gru

Når du avslører agendaen for avfolking av koronavirus, kobler videoen sammen prikkene og gir et dypere perspektiv av Operasjon Coronavirus. Intervjuet viser at dette ble spilt inn 25. mars 2020.

Vitnesbyrd Fra Russisk Eks Militær Etterretningsoffiser Om Agendaen For Avbygging Av Koronavirus

Intervjuer (I): I dag har vi Vladimir Kvachkov som gjest, en oberst i GRU (Military Intelligence Officer), en offentlig person, med en doktorgrad i militærvitenskap.

Vladimir Vasilievich Kvachkov (V): God ettermiddag.

Jeg: Ja, god ettermiddag, Vladimir Vasilievich. Jeg vet at du blant annet fungerte som den ledende forskeren for Senter for forsvar og strategiske studier av generalstaben i væpnede styrker. Med tanke på din ekspertise, hva lager du av coronavirusfenomenet?

V: Det er akkurat dette perspektivet du trenger å undersøke det fra. Ikke fra folkehelseperspektivet, heller ikke epidemiologi osv. Det coronavirusfenomenet som de feilaktig anser som en pandemi, må undersøkes ut fra globale makters perspektiv.

Religiøst, politisk, økonomisk, økonomisk og nasjonalt. Coronavirusfenomenet, den såkalte pandemien – og la meg si deg, det er ingen pandemi, det hele er en løgn – må betraktes som en global, strategisk spesialoperasjon. Dette er nøyaktig hvordan du trenger å tenke på denne tingen. Dette er kommando- og personaløvelser fra verdens krefter bak kulissene om å kontrollere menneskeheten. Dette er hva målet med dette er.

Jeg gjentar det nok en gang. Vi har liten tro på Gud og enda mindre på eksistensen av Satan, menneskehetens fiende. Så, målet med de sionistiske og økonomiske maktene bak kulissene er å redusere verdens befolkning. Det er deres idée fixe.

De tror det er for mange av oss vanlige mennesker i verden. Det burde være rundt 100 millioner i sitt slag og maksimalt 1 milliard mennesker på jorden for å tjene dem. Så vil de bo i overflod her på jorden.

Fordi oss mennesker, jordboerne – det er for mange av oss for verdensmaktene bak kulissene.

Dette er grunnen til at coronavirus og finanskrisen som har dukket opp nesten umiddelbart – de er uløselig bundet til hverandre. Målet er å stoppe folks bevegelse rundt om i verden, å begrense politiske friheter.

Politisk sett ville det være praktisk talt umulig å gjøre alt det. Det er forskjeller i konstitusjoner. Om de blir implementert eller ikke – det er et annet spørsmål.

Imidlertid er det noen politiske rettigheter som folk er vant til, og de tror de har for alltid.

Det første forsøket på å fjerne disse rettighetene fra mennesker skjedde 11. september 2001. Det er ikke mange som husker at den globale krigen mot terrorisme ble erklært etter det såkalte angrepet mot WTC-tårnene, Pentagon og Det hvite hus i USA.

La oss huske, for å forstå hva coronavirus er nå, la oss analysere det første forsøket – erklæringen om krig mot menneskeheten som var forkledd som en krig mot terrorisme. Det var for 19 år siden. Verdensmaktene bak kulissene skapte hendelsene 11. september 2001.

Nå trenger de en ny unnskyldning for større kontroll og overtakelse av menneskeheten. Slik kom de opp med coronavirus. I utgangspunktet, for å si det slik, er det ikke en pandemi, ikke en epidemi.

Selv nå så jeg bokstavelig talt på dataene i morges, 300 mennesker i verden dør av det daglig. Du kan forestille deg hva slags skala dette er.

Selvfølgelig beklager jeg hver person som dør, men 300 mennesker på tvers av 7,5 milliarder mennesker – det er i utgangspunktet ingenting.

Disse kommando-og-personaløvelsene fra verdensmaktene bak kulissene har som mål å begrense forskjellige politiske rettigheter og gjøre folk redde. Tullene tar allerede mat i butikkene her. Hirse, bokhvete osv.

Jeg: Toalettpapir?

V: Ja, til og med toalettpapir? Gud! Hvorfor? Målet er å skremme folk. Nok en gang er dette kommando-og-personaløvelser fra de sionistiske og finansliberale verdensmaktene bak kulissene med sikte på å begrense de politiske rettighetene som folk i utgangspunktet er vant til å ha, spesielt i Vest-. Det er deres andre mål.

Det første målet er å redusere befolkningstallet på jorden. Det er deres sataniske mål.

Det andre, politiske målet for verdensmaktene bak kulissene er å ta makten.

Det tredje målet er knyttet til økonomi og makt over økonomien.

Økonomisk, som vi allerede vet, i det minste de som er interessert i dette … Nå, for hvert produkt som eksisterer – vær så snill, gi meg blyanten din. Greit. La oss si at denne blyanten koster 1 rubel eller 1 dollar – la oss si at den er 1 dollar.

For denne blyanten ble den utstedt 20 ganger beløpet – i penger, i gjeldsbrev, aksjer og andre finansielle derivater. Det betyr at hvis du tar den virkelige verdien av denne blyanten, kommer den med 20 forskjellige papirer som har 20 ganger verdien.

Følgelig har alle de økonomiske og økonomiske forholdene gått fra realøkonomien til denne virtuelle økonomien. Det er en økonomisk boble som eksisterer nå, og som, tror jeg, 1 kvadrillion og 200 billioner dollar. Det er en komplett økonomisk boble. Det må tømmes.

FRS, Federal Reserve System, bokstavelig talt for noen dager siden, det var i februar, tror jeg – de introduserte en null prosent rente på innskudd.

I mange land er det til og med en negativ rente – det vil si at du satte inn 100 dollar og du får 90 eller 95 dollar. Men i det minste kommer du fremdeles til å få det. Så vi får allerede negative renter på innskudd. Så, den rikdommen må tømmes. Hvordan vil den bli tømt?

Igjen, gjennom denne kunstige internasjonale … ser vi at økonomien har krasjet, det er følgelig klart – vi kan ikke møte din innenlandske etterspørsel som vi gjorde før, du må stramme beltet osv.

Nå er det et veldig viktig øyeblikk. Merk at det angivelig startet i . Selv om kineserne nå er faste og rapporterer at koronavirus ble opprettet kunstig. Den har en kunstig opprinnelse – det er allerede bevist vitenskapelig.

Selvfølgelig, i hvert , å se at det er den enkleste typen mikroorganisme – så vidt jeg husker – kan mutasjoner skje, men de er av en tilfeldig karakter.

Og når du tar RNA-molekylet, ikke DNA – de har RNA – og det er en del av genomet som tydelig er skåret ut og en annen satt inn i stedet – og dette skjer 3 eller 4 ganger …

Det er helt åpenbart at de kinesiske forskerne har funnet ut dette – det ble kunstig opprettet og med vilje spredt, først i Wuhan.

De hadde to typer, 2 virale stammer. Ok nå. Og hva med Italia, hva skjedde der? Hvorfor kommer en belastning som er enda farligere enn at den kinesiske plutselig dukker opp i Italia? Jeg tror nå de har noen få tusen smittede, og rundt 1000 har allerede dødd.

Men igjen dør 100 ganger flere mennesker i Italia av influensa, lungebetennelse, scrofula og hepatitt. Men vi snakker ikke om det. I stedet får vi servert spesiell politisk informasjonspropaganda, psyko-informativ propaganda.

Spesiell psyko-informativ drift av verdens globalistiske massemedier som serverer de sionistiske liberale maktene bak scenen som skaper denne terroren akkurat nå. Dette er grunnen til at vi trenger å håndtere dette fenomenet som vi ville gjort med en spesiell operasjon som gjennomføres i form av kommando- og stabsøvelser. Nå ser de – hvem adlyder og hvem ikke.

I Kina innførte de strenge tiltak. Men så gikk kamerat Xi til Wuhan og satte den proamerikanske partifraksjonen som tok veien i deres sted. I Kina er ikke alt glatt der.

De har, la oss kalle dem det – en pro-kinesisk (patriotisk) fraksjon, som er noe nær oss, som er knyttet til Xi Jinping. Og det er åpenbart proamerikanske ex-Komsomol-medlemmer som er pengerorienterte eller rett og slett uttrykt – har fokus på ‘deigen' (penger). Og de prøvde selvfølgelig å bruke coronavirus i Wuhan for å oppnå visse økonomiske og politiske fordeler.

Kamerat Xi satte dem alle på plass og følgelig var det over med viruset i Kina. Og så startet det i Europa. Følgelig ser vi som en militær etterretning på “hvem” (det er åpenbart) og “hvor” (det er også åpenbart).

Europa og Kina er to geo-økonomiske motstandere i USA. Og det er her de injiserte dette viruset.

Dette viruset har også en 4. dimensjon – den økonomiske. Den første er den religiøse – ødeleggelse av mennesker på jorden, og reduserer befolkningstallet. Den andre er å etablere politisk kontroll over menneskeheten.

Den tredje er den økonomiske deflasjonen av den gigantiske økonomiske boblen. Og den fjerde dimensjonen er eliminering av deres geo-økonomiske konkurranse.

Dette forteller jeg deg fra perspektivet til en offiser fra forsvarets og strategiske studier av generalstaben i de væpnede styrkene. Dette er min vurdering av den nåværende epidemien.

Jeg: Vladimir Vasilievich, du snakket med klarhet, du la den ut i militær stil. Kan du gi oss noen militære spådommer for den nærmeste fremtiden?

V: I forbindelse med koronavirus?

Jeg ja. Hva tror du, hvilke land som kan forvente press neste?

V: , selvfølgelig. Det kommer helt sikkert til å være Russland. Fordi … for Amerika er ikke Russland en økonomisk konkurrent.

Nå er hovedinnsatsen til verdensmaktene bak kulissene fokusert på å forårsake forstyrrelser i Kina og Vest-Europa. Og Russland er deres mål på to kontoer: de vil redusere vårt befolkningstall og rense vårt territorium. Det kommer fremdeles. Ja.

I: Selvfølgelig vil vi høre din mening om en praktisk handlingsplan, hvordan du skal handle, hvordan du kan beskytte deg selv, noen anbefalinger. Kanskje det ikke er ditt fagfelt (hva du skal gjøre), men kanskje du kan fortelle oss noe.

V: Jeg er selvfølgelig ingen epidemiolog. Selv om du kan si at jeg er parasitolog, fordi du må være en for å forstå maktstrukturene i Russland.

Så jeg snakker som en militærlege – epidemiolog og parasitolog. Før vi er i stand til å kvitte oss med våre indre parasitter som hersker over oss, vil vi ikke kunne takle andre parasitter.

https://youtu.be/t2vqjBtnltI

Viktige Punkter I Kontoen Hans

Denne tidligere etterretningsoffiserens perspektiv er veldig interessant av en rekke årsaker. Han nevner fire agendaer som spilles her: koronavirus-avfolksagendaen, begrensningen av frihet og rettigheter, den økonomiske agendaen (deflaterer boblen, krasjer økonomien) og den geopolitiske og geo-økonomiske agendaen.

Han kaller sionistene som en del av den skyggefulle gruppen som driver verden og bak Operasjon Coronavirus. Han refererer til det som en øvelse, i tråd med Mike Pompeos innrømmelse av dette som en levende øvelse .

Han erkjenner fra de få menneskene som dør, at dette på ingen måte er en ekte pandemi. Han ser at dette er en fortsettelse av det som startet i 2001 med det falske flagget 9/11 (som jeg diskuterte i The New War on Bioterror ) – neste fase i deres NWO-streben for å skape en global regjering.

Han tror på bevisene som peker på koronaviruset som et bevisst opprettet biovåpen, brukt til å skade Kina og Europa.

Dette siste punktet er det eneste jeg ikke er helt enig i, siden det antar at det er et “virus” som sprer seg over hele verden, og vi kan også se at den økonomiske innvirkningen på USA (ikke bare Kina og Europa) har vært massiv. (spesielt siden midten av mars).

Likevel er dette en verdifull beretning fra noen som har sett igjennom løgnene.

Av Makia Freeman , gjesteskribent , HumansAreFree.comCOVID-19 Lockdowns Er Verken Nødvendige, Ikke Vitenskapelige Eller NyttigeForrige InnleggVirginia Har Skaffet Nasjonen Malen For Obligatoriske VaksinerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Sky News Noe "veldig merkelig" finner sted i Europa (angående den "andre bølgen")

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

Sky News: Noe ‘Veldig Merkelig' Tar Plass I Europa (Angående ‘Second Wave')

HAFHAF17. Oktober 2020

Tysk etterforskningskomité for å iverksette rettslige skritt mot de som er ansvarlige for Covid 19-krisen

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGINSPIRASJONNYHETER

Tysk Etterforskningskomité For Å Iverksette Juridiske Tiltak Mot De Som Er Ansvarlige For COVID-19-Krisen

HAFHAF17. Oktober 2020

Sverige: Ingen lockdowns, ingen masker, ingen sosial distansering og den laveste dødsfrekvensen i Cv.19 i Europa

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Sverige: Ingen Hard Lockdowns, Masker Eller Sosial Distansering Og Den Laveste Dødsraten For COVID-19 I Europa

HAFHAF17. Oktober 2020

Spore apper Rockefeller Clinton

STOREBRORSTYREKORONAVIRUS

Hele Livet Ditt Vil Snart Bli Styrt Av Å Spore Apper Finansiert Av Rockefeller, Clinton Foundation

HAFHAF17. Oktober 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.