Tyske Leger På COVID-19: ‘Vi Har Mye Bevis For At Det Er En Falsk Historie Over Hele Verden’

HAF2. September 2020

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

Tyske Leger På COVID-19: ‘Vi Har Mye Bevis For At Det Er En Falsk Historie Over Hele Verden'

HAF2. September 2020

Er denne artikkelen “falske nyheter?” Nei, fordi uttalelsen i tittelen som lyder “vi har mye bevis for at det er en falsk historie over hele verden” er et faktisk sitat fra en representant for gruppen som er diskutert i artikkelen.

Uttalelsen ble sagt. Hvorvidt det sitatet sier er sant, derimot, er det opp til deg å bestemme eller ifølge flere regjeringer, er det opp til Verdens helseorganisasjon (WHO) å bestemme.

Er tittelen misvisende eller unøyaktig? Nei, igjen, det er et direkte sitat og representerer oppfatningen fra flere helsepersonell.

Tyske leger på Covid 19 'Vi har mye bevis for at det er en falsk historie over hele verden'

Impliserer disse helsepersonellene at er et falskt ? Nei, de antyder ganske enkelt at det ikke er så farlig som det blir gjort., Og jeg oppsummerer noe av den informasjonen nedenfor som får dem til å komme til den konklusjonen.

Disse legene og forskerne blir sensurert på tvers av alle sosiale medieplattformer, og de som skriver om dem opplever det samme.

Mange av påstandene disse legene fremsetter har blitt ‘avkreftet' av vanlige medier, føderale helsestyringsbyråer og ‘faktasjekkere' som patruljerer på .

All informasjon som ikke kommer fra (WHO) anses ikke som pålitelig, sannferdig eller nøyaktig, og som vil omfatte informasjonen som presenteres i denne artikkelen og informasjon som deles av disse ekspertene på området.

Folk oppfordres til å besøke WHOs nettside for å få reell og nøyaktig informasjon om COVID-19 i stedet for å lytte til leger og forskere som motarbeider fortellingen fra disse helsemyndighetene.

Hva Skjedde

Mer enn 500 tyske leger og forskere har signert som representanter for en organisasjon kalt “ Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss .”

Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss står for “Corona Extra-Parliamentary Enquiry Committee” og ble opprettet for å undersøke alle ting som gjelder det nye , som for eksempel alvorlighetsgraden av viruset, og om handlingene som ble tatt av regjeringer rundt om i verden, og i dette tilfelle den tyske regjeringen, er rettferdiggjort og ikke forårsaker mer skade enn godt.

Som Corona-Extra-Parlamentary Enquiry Committee vil vi undersøke hvorfor disse restriktive tiltakene ble pålagt oss i vårt land som en del av COVID-19, hvorfor folk lider nå, og om det er proporsjonalitet av tiltakene til denne sykdommen forårsaket av SARS-COV-2-virus .

Vi er sterk i tvil om at disse tiltakene er forholdsmessige. Dette må undersøkes, og siden parlamentene – verken opposisjonspartiene eller de styrende partiene – ikke har samlet en komité, og det ikke engang er planlagt, er det på høy tid at vi tar dette i egne hender.

Vi vil invitere og høre eksperter her i Corona-høyttalergruppen. Dette er eksperter fra alle områder av livet: Medisin, sosiale forhold, jus, økonomi og mange flere. ( kilde )

Du kan få tilgang til de komplette engelske transkripsjonene på organisasjonens nettsted hvis du er interessert.

Denne gruppen har holdt flere konferanser i Tyskland, i en av de siste, uttalte Dr. Heiko Schöning, en av organisasjonens ledere, at “Vi har mange bevis for at det (det nye coronavirus) er en falsk historie overalt verden.”

For å sette det i sammenheng, henviste han ikke til at viruset var falskt, men ganske enkelt at det ikke er farligere enn sesonginfluensa (eller like farlig) og at det ikke er noen begrunnelse for at tiltakene blir tatt for å bekjempe det.

Jeg synes også det er viktig å nevne at en rapport publisert i British Medical Journal har antydet at karantentiltak i Storbritannia som et resultat av det nye koronaviruset allerede kan ha drept flere eldre eldre enn koronaviruset under virusets topp.

Nedenfor er en pressekonferanse holdt av representanter for gruppen som fant sted i forrige måned, du finner mer viktig informasjon under det.https://www.youtube.com/embed/E1wbgrhr2Bw?feature=oembed

Hvorfor Dette Er Viktig

Det kan være forvirrende for mange mennesker å se så mange leger, og mange av verdens mest anerkjente forskere og smittsomme eksperter motarbeider så mye informasjon som kommer fra WHO og globale myndigheter.

Mange forskere og leger i Nord-Amerika uttrykker også de samme følelsene.

For eksempel publiserte The Physicians For Informed Consent (PIC) nylig en rapport med tittelen “Physicians for Informed Consent (PIC) Compares COVID-19 to Previous Seasonal and Pandemic Flu Periods.”

Ifølge dem er infeksjonen / dødeligheten av COVID-19 0,26%. Du kan lese mer om det og få tilgang til ressursene og resonnementene her .

John PA Ioannidis, professor i medisin og epidemiologi ved Stanford University, har sagt at dødsfrekvensen for infeksjon “er nær 0 prosent” for personer under 45 år.

Du kan lese mer om det her. Han og flere andre akademikere fra Stanford School of Medicine antyder at COVID-19 har en lignende infeksjonsdødelighet som sesonginfluensa, og publiserte resonnementet i en studie i forrige måned.

Du kan finne den studien og lese mer om den historien her .

Michael Levitt, en biofysiker og professor i strukturell biologi ved Stanford University, kritiserte WHO så vel som Facebook for å sensurere forskjellig informasjon og informerte perspektiver angående Coronavirus og har hevdet at, med hensyn til låsingstiltak, at “nivået av dumhet pågår her er fantastisk. ”

Du kan lese mer om dette her .

Dr. Sucharit Bhakdi, en spesialist i mikrobiologi og en av de mest siterte forskerne i tysk historie, er også en del av Corona Extra-Parliamentary Enquiry Committee nevnt ovenfor og har også uttrykt det samme flere ganger tidlig i pandemien hele veien opp til i dag.

Implementering av de nåværende drakoniske tiltakene som begrenser grunnleggende rettigheter så ekstremt, kan bare rettferdiggjøres hvis det er grunn til å frykte at et virkelig, eksepsjonelt farlig virus truer oss.

Finnes det noen vitenskapelig fornuftige data som støtter denne påstanden om COVID-19? Jeg hevder at svaret er rett og slett, nei. – Bhakdi. Du kan lese mer om ham her .

Nedenfor er noen interessante statistikker fra Canada. ( kilde )

Covid 19 Canada

Takeaway

Vi må spørre oss selv, hvorfor blir så mange eksperter på området fullstendig sensurert.

Hvorfor deles det så mye informasjon som helt strider mot fortellingen til våre føderale helsestyringsbyråer og organisasjoner som WHO?

Hvorfor sensureres disse ekspertene sterkt, og hvorfor sensureres, straffes og demoniseres alternative medieplattformer for å dele slik informasjon?

Er det en kamp for vår oppfatning som skjer akkurat nå? Blir vår bevissthet manipulert? Hvorfor er det så mye motstridende informasjon hvis alt er krystallklart?

Hvorfor blir alternative behandlinger som har vist enorme mengder suksess fullstendig ignorert og latterliggjort?

Hva skjer her, og hvor mye makt har regjeringer når de er i stand til å stille stemmen til så mange mennesker? Bør vi ikke undersøke informasjon åpent, gjennomsiktig og sammen?

Kilde: Collective-evolution.comMedia Blackout: Massiv Samling I Tyskland Mens RFK Jr. Eksponerer Bill Gates & Big PharmaForrige InnleggDavid Ickes Inspirerende Tale Ved Unite For Freedom Rally I LondonNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Ensom trist kvinne som gråter og klemmer knærne sittende i det mørke hjørnet, trist kvinne ulykkelig og stresset student på campus, familieproblemer og utdanningskonsept

KORONAVIRUSUTDANNINGTANKEKONTROLL

Studenter Over Hele Amerika Blir Utsatt For Et Vemmelig Psykologisk Eksperiment: ‘Dømt Til Isolasjonsfengsler'

HAF2. September 2020

David Ickes inspirerende tale ved The Unite For Freedom Rally i London

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

David Ickes Inspirerende Tale Ved Unite For Freedom Rally I London

HAF2. September 2020

Media Blackout Massiv samling i Tyskland som Rfk Jr. eksponerer Bill Gates & Big Pharma

BIG PHARMABILL GATESKORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Media Blackout: Massiv Samling I Tyskland Mens RFK Jr. Eksponerer Bill Gates & Big Pharma

HAF2. September 2020

500 tyske leger og forskere stiller spørsmål ved den offisielle historien om Covid 19 'Det er på høy tid at vi tar dette i egne hender'

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

500 Tyske Leger Og Forskere Stiller Spørsmål Ved Den Offisielle Historien Om Covid-19: ‘Det Er På Høy Tid At Vi Tar Dette I Egne Hender'

HAF2. September 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.