Kontrollerer En Satanisk Kult Verden?

ILLUMINATISATANISME

Kontrollerer En Satanisk Kult Verden?

HAF3. August 2020

Vi lever fortsatt av skumringsstrålene fra den vestlige , som var basert på kristendommen.

av Henry Makow PhD.

Visste du at en “terrorist” startet første verdenskrig ved å drepe arvingen til den østerrikske tronen? Terroristen var en frimurer.

De fleste kriger er konstruert av Illuminati for å svekke sivilisasjonen og opprette en global politistat, den “nye verdensordenen.”

Satanister styrer verden

Vi må se aktuelle hendelser på en ny måte. Konflikten er IKKE mellom land eller religioner eller “sivilisasjoner.”

Konflikten er mellom folket og de fleste av våre ”ledere” – regjering, medier, religion, militær, utdanning og næringsliv – som skylder sin posisjon til denne ekstremt mektige og onde kulten. De er forrædere.

Hvem er Illuminati ?

Vi lever fortsatt av skumringsstrålene fra den vestlige sivilisasjonen, som var basert på kristendommen. Sivilisasjonen er alltid basert på religion, et ideal. Kristus lærte at Gud er immanent og hans plan er å manifestere seg gjennom sin skapelse.

Vi må gjøre Hans vilje i stedet for å forfølge våre egne egoistiske ønsker. Kongene hentet sin autoritet fra Gud og var ansvarlige for ham.

De jødiske fariseerne avviste Kristus. De praktiserte en naturalistisk religion som vendte Kristi budskap på hodet. Mennesket er Gud, styrer universet og definerer virkeligheten. Vi kan unne oss ønsker.

Den jødiske Cabala, som dateres tilbake til zoroastrianismen, reverserer rollene som Gud og Lucifer og omfavner okkulte symboler, ritualer og blodoffer.

Dette er den kosmiske kampen mellom ånd og materie: Gud vil være immanent; Materiell vil motstå. Dette er konflikten mellom Gud (synet på at mennesket er uferdig og avhengig av guddommelig åpenbaring) og Lucifer (benekter Gud, later til at mennesket er gud.)

Kabalistene dedikerte seg i all hemmelighet til å ødelegge kristendommen og den vestlige sivilisasjonen.

I 1773 innkalte Amschel Mayer Rothschild til et møte med 12 fremtredende jødiske bankfolk og andre fremtredende jødiske personligheter og leverte et program for å utjevne den sosiale orden ved å bruke det motstridende løftet om “frihet” og “likhet.”

Alt om NWO: 3 verdenskriger planlagt av Illuminati Albert Pike i 1871

DET ‘ILLUMINATI'

I 1776 fikk de Adam Weishaupt organisere ordenen Illuminati, som fusjonerte med frimureriet i 1782 .

Frimureriet er Cabala, og med ordene fra Andre Krylienko (Den røde tråden) ble den “lansert med det formål å verve ikke-jøder bevisst eller ubevisst til tjeneste for jødedommen.” (S.93)

Illuminati sto bak de revolusjonerende bevegelsene fra det 18. – 20. århundre, så vel som deres respektive terrorens regjeringer.

Bankfolkene brukte sin makt for å spre sine Sataniske overbevisninger. De hadde finagulert et monopol på kreditt (usurping av regjeringens rett til å skape penger), og de trengte å kontrollere verden for å beskytte denne prisen.

Deres innflytelse på verdenshistorien kan sees i historien om det røde heksagrammet, ofte kjent som “Davidsstjernen.”

I følge forsker Fritz Springmeier var David Star ikke tilknyttet jøder før Rothschilds adopterte den som deres symbol i 1822.

Rothschilds ble ansett som jødene ledere, men jeg vet ikke om jødene visste at Rothschilds var Satanister.

Davidsstjernen er virkelig “Salomos segl”, et okkult symbol for satanene. Salomo tilbad stjernen “Astoreth.”

Satan geit

Før vi føler oss smug, er USAs store segl også et frimurer-symbol. I følge Eustace Mullins mangler toppen av pyramiden for å indikere at de ennå ikke har satt i bruk de siste stadiene av konspirasjonen.

“Øyet representerer den store arkitekten av universet, et kabalistisk konsept; den er innelukket i en trekant som er symbolet på magi. De tretten trinnene viser til Satan, Belial og opprør… ”( The Curse of Canaan , 141) Inskripsjonen“ Novo Ordo Seclorum ”betyr“ New Secular Order. ”

Mullins sier at de ledende internasjonale bankfolkene var motivert av frimureri:

“Fra år 1776 har frimureriet vært en allestedsnærværende internasjonal regjering som er forræderi fra USA, og den har utøvd disse maktene helt siden.” (140)

Uten fanfare blir frimureriet introdusert som den nye verdensreligionen . Vi blir hjernevasket med det hver dag. Så du må vite at:

Frimureriet er en religion som tror Lucifer er “lysets Gud og Guds Gud , som kjemper for menneskeheten mot Adonay, Gud av mørke og ondskap.”

Det er et hemmelig som krever at tilhengere sverger blind lydighet mot dødssmerter før de selv vet hva det representerer.

Det praktiserer bedrag. Det forbeholder seg sannhet for den dyktige; den innviende er “med vilje villedet av falske tolkninger.”

Den forkynner “toleranse” og universaliteten til alle religioner for å negere dem alle. Kristendommen er spesielt avskydd. “Universitet betyr ikke kristendom.” (Sitater fra frimurerte tekster fra Gary Kah, på vei til global okkupasjon s. 120-140)

Jason

Frimureriet læres barnet ditt. For eksempel viser en undersøkelse av skoler i byen min at 75% ikke lenger bruker ordet “jul” for å beskrive høytidens høytider.

I stedet har julen blitt erstattet med en sjargong som “vinterkonserter” og “internasjonal høytidsfeiring.”

Juletreet på lovgivningen ble døpt om til ”multikulturelt tre” inntil en storm av protest tvang politikerne til å belage seg på.

“Vi må forlate kulturen vår for å respektere alle andres? Det er litt dumt. ” en av foreldrene klaget.

Men dette er akkurat dagsorden: Å ødelegge kristendommen, akkurat som de har ødelagt imperier, nasjoner, heterofile identiteter og kjernefamilier. Dagsordenen er å strippe mennesker med makt og identitet og etterlate oss forsvarsløse i møte med en-verdens tyranni.

Leksjonen i denne historien er at Gud er uunnværlig. Han er virkelighet. Vi kan ikke fornekte ham uten å benekte prinsippet om vår egen oppfyllelse. En sekulær verdensorden er djevelens bytte. Dette er impasse vi befinner oss i. Vi styres av en satanisk kult.

12 ganger pave Francis har åpent fremmet en verdensreligion eller en ny verdensorden

Noen ting vi kan gjøre:

1) boikotte massemediene;
2) “ut” , lærere og mediefigurer som presser frimurer-agendaen;
3) nekter å hate andre mennesker eller kjempe mot andre land;
4) feire de ting frimurer hater – nasjonalitet (internasjonalisme forårsaker krig) heteroseksuelle identiteter, kjernefamilier, kristendom og Gud.Tyskernes Opprør Mot Fasemasker Og Pandemiske Begrensninger – Som Alltid Er MSM StilleForrige InnleggDisney Slipper ‘Black Is King' Fra Illuminati Singer Beyonce – It's Filled With Satanic Imagery, Like Her Baphomet HeaddressNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Disney slipper 'black Is King' fra Illuminati Singer Beyonce - It's Filled With Satanic Imagery, Like Her Baphomet Headdress

ILLUMINATISATANISME

Disney Slipper ‘Black Is King' Fra Illuminati Singer Beyonce – It's Filled With Satanic Imagery, Like Her Baphomet Headdress

HAF3. August 2020

Jenna Jameson sier Jeffrey Epstein er en "amatør" og barn blir "jaget" på "fester"

NYHETERSATANISMESATANIST-PEDOFILE

Jenna Jameson (Ofret For Handel Med Barnesex) Sier Jeffrey Epstein Er En “Amatør” Og Barn Blir “Jaget” På “Fester”

HAF30. Juli 2020

Carlo Maria Vigano

STYREKORONAVIRUSRELIGIONSATANISME

High-Ranking Vatican Official: COVID-19 Is A ‘Colossal Operation Of Social Engineering'

HAF13. Juni 2020

Nwo Acolyte Melinda Gates vises på i dag show som skyver hardt for en global vaksine mens hun har et opp-ned-kors

BILL GATESILLUMINATINWOOKKULT KUNNSKAPSATANISMEVAKSINER

Melinda Gates Vises På I Dag Show Og Presser Hardt For En Global Vaksine Mens Hun Bærer Et Opp-Ned-Kors

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.