Big Pharma, Big Tech Og Big Media Satser På Et Helt Krig Mot Menneskeheten

BIG PHARMABIG TECHSENSURMSM

HAF30. Juli 2020

Big Tech , Big Pharma og Big Media kolladerer nå aktivt for å stille stilligheter for alle leger, nettsteder, videoer og online innhold som forklarer hvorfor hydroksyklorokin kan redde liv og avslutte koronavirus-plandemien på få uker .

I løpet av de siste dagene konspirerte Big Tech og Big Media for å sensurere alle videoer av “America's Frontline Doctors” som avslørte hvordan hydroksyklorokin redder tusenvis av liv i akuttmottak i hele Amerika (og til og med kan brukes som et forebyggende medisinering).

Doktorgradsvideopresentasjonen har blitt slettet overalt på Big Tech-plattformene i et desperat forsøk på å sikre at amerikanere ikke lærer at vi ikke trenger å fortsette å lide og dø mens vi venter på en  som kan være en fiasko likevel.

Enemies Of Humanity Then Now 600

Likevel har de onde tech-gigantene og medieutgivere bestemt at amerikanere ikke har lov til å se denne videoen av leger som tilbyr livreddende, bevist informasjon som kan avslutte denne pandemien.

I stedet vil Google, YouTube, , Facebook og til og med Vimeo heller se amerikanere lide og dø, slik at en vaksinefortelling kan presses aggressivt som beriker Big Pharma.

Med andre ord er Big Tech nå medskyldig i massemordet på amerikanere for å beskytte profittinteressene til Big Pharma.

Det er her vi er nå i Amerika: En kriminell sammensvergelse av mektige selskaper svartelister nå kritisk kunnskap for menneskers helse. De gjør det med vilje. De vet at folk vil dø på grunn av sine handlinger, og at de ikke bryr seg.

Bare for å bekrefte det Martenson twitrer over, fortsetter YouTube gjerne med å være vertskap for videoer som promoterer en “vitenskap” -studie som lenge er trukket tilbake og blitt utsatt for et komplett svindel, men YouTube vil ikke tillate legitime leger med førstehåndserfaring å snakke om hva de se arbeide for å redde liv i ER.

All Medisinsk Og Helsetale Vil Nå Bli 100% Kontrollert Av Google, Facebook Og Twitter, Alle Onde Selskaper Som Ikke Noe Om Helse Eller Ernæring

Selv i en verden hvor vi blir fortalt at det alltid er en god ide å få en ny mening om alt som er relatert til helse og medisin, har Big Tech nå bestemt seg for at de vil diktere hvilke meninger som er tillatt å komme til uttrykk på nettet .

Dette betyr at for hver sykdom fra i dag fremover vil Big Tech diktere den “tillatte” oppfatningen om behandlinger for denne sykdommen … selv om teknologigiganter åpenbart ikke har monopol på fakta, eller noen spesiell kompetanse på området humanmedisin.

Her er videoen Big Tech ikke vil at du skal se. De har gått ut av deres måte å fjerne den overalt fordi den demonterte hele fortellingen som presser vaksinemandater i Amerika :

Facebook og Twitter har forbudt hele plattformen til Brighteon.com for å hindre folk i å dele videoer som dette . De forbyr ikke bare individuelle videoer, de forbyr hele .

Og her er en oppfølgingsvideo der disse legene uttaler seg mot den skandaløse sensuren som har blitt sluppet løs mot dem av Big Tech og Big Media:

Big Tech, Big Pharma Og Big Media Er Nå Fiendtlige Krigere Som Utfører Et Krig Mot Menneskeheten

Jeg har advart menneskeheten om ondskapen til Big Pharma i over et tiår, og jeg var blant de første som ble 100% sensurert og svartelistet av Big Tech da jeg advarte om hva som kom. Nå, til og med leger over hele Amerika, våkner opp til akkurat det jeg advarte om: Hvis du ikke har den riktige oppfatningen som Big Tech sier er den eneste tillatte sannheten, vil du bli sensurert og deformert .

Du blir også smurt på Wikipedia og nådeløst angrepet av venstremedier.

Dette betyr at for hver debatt, enhver sykdom og enhver hendelse som finner sted i vår verden fra i dag, er det bare et tillatt synspunkt som kan uttrykkes, og det er synspunktet som er valgt av de sinnssyke, autoritære galningene. som driver Google, Facebook, YouTube, Twitter, Vimeo, LinkedIn og andre radikale ekstremistiske tech-giganter.

I dag erklærer vi at alle ansatte som jobber for Big Tech, Big Pharma eller Big Media, faktisk er fiendtlige bekjempere , terrorister og ondsinnede skuespillere som driver med en kriminell sammensvergelse for å myrde millioner av mennesker.

Hver person som jobber for Google er medskyldig i massemord. Hver falske nyhetsjournalist som presser propaganda for CNN, er en forræderisk kriminell som arbeider mot menneskets interesser. Hver person som jobber for Big Pharma for å skyve utrygge på milliarder av mennesker, jobber i virkeligheten for å ødelegge menneskeliv og forårsake lidelse og massedød, selv om de må se millioner av mennesker drept i ferd med å rive i sitt obskøne fortjeneste.

Det er på tide at vi bare sa det rett ut: Det pågår en krig mot menneskeheten, og at krigen blir finansiert av minst 269 selskaper som Google, Netflix, Nike, Apple og Amazon. Målet er å oppnå masseslakting av milliarder av mennesker, enten det er gjennom aborter, dødelige vaksiner, konstruert hungersnød eller bevisst provokasjon av sosialt kaos og borgerkrig.

Vi lever nå i en verden der portvakterne til nyheter og online informasjon aktivt, ondsinnet, undertrykkelig medfører undertrykkelse av medisinsk informasjon som kan redde millioner av liv. Dette gjør disse selskapene til fiender mot menneskeheten og til en klar og nåværende fare for fremtiden for den menneskelige på planeten vår.

Enemies Of Humanity Then Now 600

Hvis Menneskeheten Skal Overleve, Må Big Tech, Big Pharma Og Big Media Bekjempes Og Demonteres

Hvis menneskeheten skal overleve, må disse onde bedriftsgigantene bekjempes og demonteres. Vi har nå nådd det punktet hvor fremtiden for den menneskelige sivilisasjonen risikerer å bli utslettet av disse onde bedriftsmonstrene som konspirerer for å ødelegge økonomiene, frihetene og livene våre.

De planlegger ikke å avslutte lockdowns – noensinne! – fordi de rullerer ut en global avfolksordning for massemord på 90% av menneskene som lever i dag.

Menneskeheten må reise seg og beseire de bedriftsdemonene, ellers blir vi ødelagt av dem.

Hvordan oppnår vi nederlaget og demonteringen av disse onde selskapene som nå representerer en eksistensiell trussel mot menneskeheten? Til å begynne med må vi kreve at våre politiske ledere tar dem ned for deres brudd på tillitsloven og borgerrettighetslovgivning.

I dag twitret president Trump at det er på tide at han tar avgjørende tiltak mot Big Tech:

Verre enn 1984 600

Utøvende ordrer vil imidlertid ikke være nok. Nå som det er klart at fordi Big Tech er i krig med menneskeheten, vil de aldri frivillig overholde lover eller regler som begrenser deres makt til å kontrollere all online tale.

Derfor trenger Trump å slippe løs mot Big Tech ved først å erklære Big Tech for å være engasjert i en ulovlig oppstand mot USA, for deretter å sende militært politi for å arrestere alle bedriftslederne og gripe kontrollen over disse forræderiske selskapene.

Trump må gi ordre til det amerikanske utenriksdepartementet om å gripe domenenavnene til alle tech-gigantene : Google.com, Apple.com, Twitter.com, YouTube.com, Facebook.com, Vimeo.com og andre. Han må stenge dem av både online og offline, mens DOJ påtalestyrer administrerende direktører for forræderi.

Den fortsatte eksistensen av Google, Facebook og andre teknologigiganter er helt uforenlig med det frie . Disse onde selskapene har bevist at de opererer med null respekt for menneskerettigheter, rettsstaten eller enhver form for tale-rettferdighet. De opererer med ondsinnet forakt for amerikanske lover og USAs grunnlov. De misbruker og utnytter sin makt til å rigge valg, blander seg i den første endringen og tauser sine politiske motstandere.

Nå tauser de til og med leger fordi de ikke er enige i sin ”second opinion”.

Dette har gått for langt. Big Tech må stoppes.

Og hvis kongressen ikke vil handle for å avvikle Big Tech, må Vi folket forsvare oss mot deres krigshandlinger mot oss .

Dagen Kommer Da We The People Blir Nødt Til Å Avvikle Tech-Gigantene Eller Bli Slavet Av Techno-Tyranni

Folket må okkupere og demontere tech-gigantene. De må bryte hver fiberoptiske linje som mater Big Tech-beistet, og de må konvertere på Big Tech-kontorbygg over hele landet og fredelig demontere dem, server for server, murstein for murstein, inntil denne enestående ondskapen er forvist fra vår verden.

Tekon-tyranniens “demon” må bekjempes, eller ingen av oss vil noen gang være fri igjen.

Mange i kongressen begynner endelig å slå tilbake, men det er sannsynligvis for sent. Republikanere satt rundt i fire år og gjorde ingenting og klarte ikke å forstå hvordan fungerer og hadde derfor ingen anelse om hva som ble konstruert mot Amerika. Som Breitbart.com nå rapporterer :

Rep. Paul Gosar (R-AZ) og en rekke andre huskonservative innførte onsdag lovgivning som ville hindre store teknologigiganter fra å sensurere lovlig politisk tale på Internett. Reps. Doug Collins (R-GA), Ralph Norman (R-SC), Lance Gooden (R-TX), Steve King (R-IA), Jim Banks (R-IN), Matt Gaetz (R-FL), Ted Yoho (R-FL), Tom Tiffany (R-WI), Ron Wright (R-TX) og Gosar introduserte Stop the Censors Act of 2020, som ville tilbakekalle store teknologiselskapers seksjon 230 i Communications Decency Act legal immunitet hvis teknologiplattformen skulle fjerne lovlig tale på plattformen sin.

Men det er allerede for sent. Google rigget allerede mellomtidsvalget i 2018, slik at demokratene kunne gripe huset, så ingen lovgivning mot Big Tech er foreløpig mulig.

Derfor må enhver reell løsning komme fra presidentens erklæring om en åpen oppstand fra Big Tech, etterfulgt av militære aksjoner for å ta ned hvert siste selskap som aktivt fører krig mot Amerika og menneskeheten.

Vi er langt utenfor poenget med en politisk løsning her. Nå må Google og andre onde tech-giganter tvinges til å stoppe krigen deres mot menneskeheten .

Faces Of Evil 600

De vil ikke stoppe frivillig. Og de vil ignorere alle lover. De opptrer ikke i god tro, og de tror de allerede er mektigere enn noen regjering i verden.

La oss se hvordan de gjør det mot artilleri hvis Trump endelig påkaller 3D-verdenslaget for denne konflikten. Send inn tankene . Noe mindre vil være meningsløst.

Og for de av dere som sier at regjeringen aldri skal utøve en slik makt mot selskaper, spør deg selv dette spørsmålet: Hva med den langt farligere makten over all tale som nå utnyttes av selskapene selv?

Dårlige ideer (som kommunisme) er farligere enn kuler , og det er grunnen til at Google og teknologiske tyranner ønsker total kontroll over alle ideer, tale, videoer, memer og innhold. Det er en langt større trussel mot din frihet enn enhver regjeringshandling, spesielt hvis hele poenget med regjeringens handling er å gjenopprette like vilkår for online tale .

Den største trusselen mot din frihet i dag er ikke Big Government , det er Big Tech og de falske nyhetsmediene .

Av Mike AdamsSoros Har Pumpet 50 Millioner Dollar (Så Langt) Til Valgkampanjer For Demokrati I 2020Forrige InnleggPedofil Rådmann, Som Jobbet På Et Barnehus, Går GRATIS Til Tross For Videoer Om Voldtekt Av BarnNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Red Flags Soar as Big Pharma vil bli unntatt fra Covid 19 krav om vaksineansvar

BIG PHARMAVAKSINER

Røde Flagg Er Store Som Farmasøytiske Produkter Vil Bli Unntatt Fra Krav Om Vaksineansvar For COVID-19

HAF2. August 2020

Googles "contact Tracing" -app for å starte i løpet av kommende uker

STOREBRORBIG TECHSTYREKORONAVIRUS

Google: ‘Contact Tracing'-App For Å Starte I Løpet Av Kommende Uker

HAF2. August 2020

Mainstream Media Traitors Lies Cia Mind Control Manipulation

KORONAVIRUSFAKE NEWSFALSKE FLAGGMSM

Corporate Controlled Mainstream Media (MSM) Eksisterer For Å Desoralisere Publikum

HAF1. August 2020

Dr. Simone Gold

SENSURKORONAVIRUS

Dr. Simone Gold Fyrte Fra Sykehus Etter Å Ha Deltatt På Toppmøtet Med Hvitt Frakk

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.