Migrasjonsavtalen

MOMENTER I AVTALEN

 • Behandlingen av avtalen har foregått i stillhet. 2016  før avtalen skulle underskrives var Erna og Sylvi i et infomøte i FN 19 sept 2016. Kun få uker før avtalen skulle underskrives ble folket informert.(Ikke av media). Avtalen ble IKKE underskrevet av men en sekretær mao den ble IKKE konstituert i Stortinget som den skulle vært gjort. Mao er denne avtalen ugyldig!
 • Denne avtalen ble iscenesatt av våre ledere for å utslette vårt land drevet av Globaliseringsideologien, en meningsløs ambisjon om å gjøre innvandringen til fordel for alle.
 • Internasjonale lover gir beskyttelsesstatus til nærmere 25 mill flyktninger.
 • Pro-innvandringsadvokaters hensikt å gi lovlig status til 225 mill innvandrere som oppmuntres til å reise organisert og beskyttet av internasjonale lover.
 • Hva er overenskomstens prinsipper? Teksten i avtalen får på plass springbrettet  for ”retten til å migrere,,,en rett som vil bli oppfattet som en menneskerett og bli forsterket av internasjonale lover.
 • Teksten inkluderer en innledende erklæring som ikke etterlater noen tvil om den globalistiske overbevisningen og dens klare innvandringsvennlige holdning. I den presenteres migrasjoner som naturlig ..sitat: Folkevandringe har vært en del av menneskets erfaring siden begynnelsen av menneskets historie og vi erkjenner det i sammenheng med en global verden, bringer den velstand, nyskapning og bærekraftig utvikling  Erna.
 • Det er 23 hovedmål med korresponderende 137 konkrete tiltak som signaturlandene MÅ overholde.
 • 4 hovedideer kan identifiseres i det 41 siders dokument.
 1. Aktiv administrasjon skal utføres av de land som har undertegnet avtalen.
 2. Forsterket plyndring av vertslandene (Noe som har pågått siden 2014)
 3. Institusjonalisering av paralellsamfund via istitusjonalisering av innvandrere.
 4. Pro-innvandringspropaganda og kriminalisering av de som motsetter seg innvandringen (SIAN) oa på FB

For det første skal avtalen oppmuntre til å organisere global innvandring(Helt i tråd med Erna). Etablere et globalt informasjonsnettverk om mulige folkevandringer. Utvikle lovlige folkevandringsruter(EU) og dermed gjøre om konsulater til byråer for styring av innvandrerruter(Frontex) og bosette innvandrere i . Det tas sikte på å yte assistanse i alle faser av deres migrasjonsruter (EU) og legge til rette for dere bosetting i vertsland  ved å gi juridisk rådgiving, tilpasse de økonomisk (St.meld 74 1974 GHB) og beskyttelse, spesielt innen deres etniske kultur(Kirkeforliket 21.05 2011. Målet er å tilrettelegge for tilgang til hjelp og råd og naturligvis på deres eget språk.

Mål er og å tilrettelegge for familiegjenforening for å balansere tilstrømming av innvandrere mot kravene fra pro-innvandrere, forretningseiere.

Få på plass den absolutte rettighet for mindreårige.

Formål: å få på plass plyndring av vertslandene, å implementere flyttbarheten av sosiale trygdeytelsers fordeler for de innvandrere som ønsker å forlate vertslandet vil det bli etablert støtte for massive overførsler av fonds til opprinnelseslandet. Å oppmuntre kommende innvandrere til å overføre den teknologien de har ervervet seg i industrialiserte land til foretak i deres oppr. Land Å institusjonalisere eksistensen av paralellsamfunn. Det forståes spesielt å fremme minoriteters disporas (å spre) i støtte av innvandring. Og i å definere og implementere innvandringspolitikk. Hva det koker ned til med hensyn tilbrudd på alle prinsipper(Norges Grunnlov) er at Norge må overlevere landet til paralellsamfunnet av fremmede ved å garantere diasporas. Dvs ikke integrering, ikke assimilering. Full juridisk anerkjennelse og deretter gi dem midler til offentlig medstyre og deres egen finansielle kapasitet(ikke betale renter til vantro), så som etablering av investeringsfond for paralellsamfunnet

Mål: Alle land som har underskrevet skal kriminalisere alle som kritiserer innvandringen (Ernas nye handlingsplan). Avtalens mål er for eksempel å fremme fordelene ved innvandrere via sensibilisering(synes synd på) og utdanning av nyhetsmediene (NRK, TV2 osv). Det er du som vil bli omskolert  så å si, og via en reformering av den offentlige mening som starter i skolen(reformer i skolen fra 90 tallet) et presentasjonsdokument som ikke er sjenert fra å si ” Vi må omtolke diskusjonen om innvandrere slik at dem ikke lenger formidler villedende eller skjeive ideer og gir et nøyaktig bilde av betydningen av migrasjon og den positive rolle den kan ha i den moderne verden.

Den råeste av all propaganda vil bli markedsført men nå mer enn før, siden de mener å kriminalisere de som motsetter seg innv. Spes under valgkamper(det skjer nå) Arendalsuka(der ytringsforbundet og SIAN ble utestengt og AP nektet å delta om de deltok).

Ved å signere avtalen forplikter Norge seg til en IRREVERSIBEL  fremtid!

Denne avtalen ble unnfanget som et viktig steg mot et generalisert globalt nomadeliv. I motsetning til hva makten insisterer på, for den makt som vil skjule dets sanne betydning har avtalen rettsgyldig verdi og er i henhold til loven bindende etter at den er underskrevet.

Hvert eneste avsnitt begynner med en uttalelse som ikke gir rom for tvetydighet;  VI FORPLIKTER OSS TIL OSV

Landene som signerer er enige om å bli innkalt på forskjellige stadier i prosessen for å rapportere om de tiltakene de explisitt er enige om om å gjennomføre.

Men fremfor alt inneholder avtalen en BINDENDE FORPLIKTELSE  til effekten av betingelsene at adgang til vertslandet ALDRI KAN BLI ENDRET. Hva dette betyr er at de land som har signert har umyndiggjort seg selv til ALDRI å omdefinere og dermed forsterke sin innv.politikk

Det er ikke bare at avtalen LEGALT ER BINDENDE, den har heller ikke muligheter til å omgjøres. Avtalen blokkerer signaturlandene fra noensinne å innsnevre vilkårene for innreise til deres lands.

Nå forstår vi bedre hvorfor land etter land har avslått å signere dette sinnsyke dokument…bla Bulgaria, Ungarn, Tjekkia, sveits, Kroatia, USA, Israel og Italia oa.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.