Avfolkning av jorden

BILL GATESKORONAVIRUSFRAFLYTTING

Farrakhan: Anthony Fauci Og Bill Gates Prøver Å ‘Avfolke Jorden' Med Vaksiner Mot Coronavirus

HAF10. Juli 2020

Når Big Pharma endelig avslører sine nyutviklede mot Wuhan coronavirus () allerede i høst, er sluttspillet å “avfolke Jorden.”

av Ethan Huff

Dette ifølge Nation of Islam-lederen Louis Farrakhan, som nylig erklærte at Bill Gates og Anthony Fauci i utgangspunktet er eugenikister som prøver å kvitte seg med alle de ”unyttige spiserne.”

En kontroversiell skikkelse, oppfordret Farrakhan afrikanske ledere under sin årlige 4. juli-adresse fra hovedkvarteret i Chicago for å fortelle sine svarte tilhengere om å unngå å få vaksinasjoner, eller medisiner, for den saks , utviklet av slike som Gates eller Fauci.

Louis Farrakhan Anthony Fauci og Bill Gates prøver å 'avfolke jorden' med vaksiner mot Coronavirus

“Jeg sier til mine brødre og søstre i , hvis de kommer med en , vær forsiktig,” proklamerte Farrakhan fra talerstolen. «Ikke la dem vaksinere deg med historien om forræderi gjennom vaksiner, gjennom medisiner. Ikke ta medisiner. ”

Den 87 år gamle religiøse aktivisten begynte raskt å “trende” på etter talen og tegnet både svarte og hvite som er skeptiske til den store regjeringens “medisin” for å stille spørsmål ved om å bli vaksinert for Wuhan coronavirus (COVID-19) en god idé.

Farrakhan har foreslått å danne et team av uavhengige virologer og epidemiologer for å se nærmere på hva som helst vaksiner som til slutt blir brått på markedet.

Dette, sier han, vil bidra til å avgjøre om de virkelig er sikre og effektive.

“De tjener penger nå, og planlegger å gi sju milliarder, fem hundre millioner mennesker vaksinasjon,” fortsatte Farrakhan til staten, og refererte til den globalistiske handlingen som ble presentert på den beryktede Georgia Guidestone for å redusere verdens befolkning til bare 500 millioner mennesker .

“Dr. Fauci, og Melinda – du vil avfolke jorden, ”la han til.

“Hva faen ga deg det rett? Hvem skal du sette deg ned med milliardene dine for å snakke om hvem som kan leve, og hvem som skal dø? ”

I ekko av hva mange “sannheter” har sagt i mange år nå, fortsatte Farrakhan med å forbanne disse globalistiske monstrene og erklærte offentlig at deres “arbeid snart kommer til en slutt, fordi du har dømt milliarder til døden.”

“Men Gud dømmer deg nå til døden som du dømmer til andre,” fortsatte Farrakhan.

“Konservativ” Daily Caller chides Farrakhan, likner ham med “anti-vaxxers” som gjør “ubegrunnede beskyldninger”

Som forventet har noen i de såkalte “konservative” mediene svart med antagonisme overfor Farrakhan, som tidligere har blitt anklaget for “antisemittisme” for å ha kalt ut jødiske spesialinteresser som han sier får et gratispass når det kommer til å styre politiske fortellinger.

Ben Shapiros The Daily Caller er også opprørt over at Farrakhan våget å stille spørsmål ved sikkerheten og effektiviteten til vaksiner, så vel som “ubegrunnede beskyldninger om Faucys håndtering av coronavirus-pandemien .”

Daily Caller ser ut til å Faucis agenda, basert på disse kommentarene, samt motsette seg den “populære konspirasjonsteorien… om at Fauci forlenger varigheten av coronavirus-pandemien ved å foreslå en rekke økonomiske lockdowns og sosiale distansepolitikker inntil en vaksine er utviklet.”

Denne typen globalistisk retorikk er ikke noe nytt for The Daily Caller, som allerede i begynnelsen av 2019 kom i seng med vaksinebransjen ved å klandre “anti-vaxxers” for påståtte meslingutbrudd som ble rapportert rundt den tiden.

Interessant nok ser det ut til at The Daily Caller har fjernet kommentarfeltet, i alle fall på denne artikkelen om Farrakhan, som forhindrer leserne i å finne på hva de synes om uttalelsene hans.

Kanskje anerkjenner dette nyhetsbrevet at dets holdninger til pandemi, massevaksinasjon og “antisemittisme” tross alt ikke er så populære?Amerika Trenger Å Slutte Å Reagere På Coronavirus Som En Mengde HysterikereForrige InnleggSå Lenge Mainstream Mediepropaganda Eksisterer, Er Demokrati En SkamNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Bill Gates Gavi

BILL GATESNYHETERVAKSINER

Uansett, Bill Gates Vinner: Mens Millioner Trekkes Fra WHO, Gir Trump Milliarder Til Gates-Grunnlagt GAVI

HAF11. Juli 2020

CD-en kan slutte å kalle Covid 19 En 'epidemi' på grunn av en bemerkelsesverdig lav dødsrate

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

CDC Kan Slutte Å Ringe COVID-19 En ‘Epidemi' På Grunn Av En Bemerkelsesverdig Lav Dødsrate

HAF11. Juli 2020

Stanford-professor om Covid 19 'for personer yngre enn 45 år, infeksjonsdødeligheten er nesten 0%'

STYREKORONAVIRUSFALSKE FLAGGHELSEVESEN

Stanford-Professor Om Covid-19: ‘For Personer Yngre Enn 45 Er Infeksjonsdødeligheten Nesten 0%'

HAF11. Juli 2020

Bekymring i Hong Kong etter hvert som Wuhan Coronavirus sprer seg

KORONAVIRUSINSPIRASJON

Amerika Trenger Å Slutte Å Reagere På Coronavirus Som En Mengde Hysterikere

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.