Wuhan Bio Lab Utførte Forsterket Funksjonsforskning På Monkeypox Virus

29. Mai 2022

Biolaboratoriet i Wuhan, som var sentrum for kontroversen rundt utvikling av funksjonsforskning på koronavirus, ser ut til å ha utført samme type forskning på apekopper , for å gjøre det mer dødelig for mennesker, ifølge en rapport som siterer det fagfellevurderte tidsskriftet Virologica Sinica som publiserte laboratoriets funn i februar.

Kina helsevirus

National Pulse melder:

Wuhan Institute of Virology satt sammen et apekoppevirusgenom, slik at viruset kunne identifiseres gjennom PCR-tester, ved å bruke en metode som forskere flagget for potensielt å skape et “smittsomt patogen.”

Rapporten fortsetter:

Studien ble først  publisert  i februar 2022, bare måneder før det siste internasjonale  utbruddet  av apekopper som nå ser ut til å ha nådd USA.

Forskere så ut til å identifisere en del av monkeypox -genomet, noe som muliggjorde PCR-tester for å identifisere viruset, i artikkelen: “Effektiv montering av et stort fragment av Monkeypox Virus Genome som en qPCR-mal ved bruk av dobbeltvalgsbasert transformasjonsassosiert rekombinasjon”.

Artikkelen erkjente at denne Transformation-Associated Recombination (TAR) “anvendt i virologisk forskning kan også reise potensielle sikkerhetsproblemer, spesielt når det sammensatte produktet inneholder et komplett sett med genetisk materiale som kan gjenvinnes til et smittsomt patogen.”

Hele papiret kan leses nedenfor:

Avsløringene følger på forslag fra en kilde innen European Centers For Disease Control  om at den nåværende stammen av apekopper som raskt sprer seg over hele kloden ser ut til å være «en tredje laboratoriestamme med ukjente egenskaper, og at det snakkes om at dette på en eller annen måte er relatert til Moskvas anklager mot amerikanske biologiske aktiviteter i

Denne informasjonen, sammen med flere andre rapporter som indikerer at øvelser og “krigsspill”-scenarier fra WHO og Gates Foundation som involverer apekopper igjen vil tjene til å vekke for at utbruddet kan ha sitt opphav fra et biolaboratorium.

Akkurat som nyheten om det første apekopper-tilfellet funnet i USA brøt ut, bestilte Biden-administrasjonen 13 millioner doser av en jjab som beskytter mot både apekopper og kopper.

Verdens helseorganisasjon advarer om at sommerfestivaler og massesamlinger kan fremskynde spredningen av apekopper , som den første indikasjonen på at helseteknokrater igjen kan forsøke å innføre restriksjoner i navnet for å stoppe spredningen av et virus.

“Når vi går inn i sommersesongen i den europeiske regionen, med massesamlinger, festivaler og fester, er jeg bekymret for at overføringen kan akselerere, ettersom tilfellene som for tiden oppdages er blant de som driver med seksuell aktivitet, og symptomene er ukjente for mange, ” sa Dr Hans Kluge, WHOs regiondirektør for .

Denne helgen ble Belgia det første landet som begynte å innføre karantenetiltak for viruset, ettersom Joe Biden også uttalte at utviklingen var “bekymrende”.

Sky News rapporterte at “Nøyaktig hva som driver Storbritannias største utbrudd er et mysterium,” spesielt ettersom helseeksperter tidligere har hevdet at apekopper ikke var særlig smittsomt blant mennesker, og noen spekulerte i at det har mutert.

Viruset sprer seg også samtidig som WHO forbereder å stemme over en internasjonal pandemiavtale og endringer i det internasjonale helseforskriften (2005).

Ifølge kritikere vil traktaten “gi den ikke-valgte WHO større kontroll over nasjonale nødhjelpsbeslutninger og nye fullmakter til å presse jjab-pass, global overvåking og “globale koordinerte handlinger” som adresserer “feilinformasjon” når den erklærer en “helsenød”. ”

Av Steve Watson , gjesteskribent

Davos Elites Advarer Om At “Smertefull Global Overgang” Ikke Bør MotståsForrige Innlegg

Relaterte Artikler

apekopper

SAMMENSVERGELSEHELSEVESEN

Den Ufortalte Historien Om Monkeypox

HAF29. Mai 2022

etterforskning lansert etter "mystisk" økning i dødsfall av nyfødte babyer

HELSEVESENNYHETER

Etterforskning Igangsatt Etter “Mystisk” Økning I Dødsfall Av Nyfødte Babyer

HAF18. Mai 2022

neste "store pandemi" som nå markedsføres

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSAVFOLKINGHELSEVESEN

Den Neste ‘Store Pandemien' Som Hevder Astronomiske Dødstall Blir Nå Markedsført For Publikum

HAF17. April 2022

75 åringens hvite hår blir svart etter akupunktur i hodebunnen

HELSEVESEN

75-Åringens Hvite Hår Blir Svart Etter Hodebunnakupunktur

HAF4. April 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.