Østerrike Nærmer Seg Å Pålegge Uvaksinerte Lockdown

. November 2021

Østerrike har beveget seg nærmere å pålegge en full sperre for uvaksinerte etter at de som ikke har hatt stikk ble forbudt å gå inn på en lang liste med offentlige rom.

av Paul Joseph Watson

Østerrike nærmer seg å innføre lockdown for uvaksinerte

«Innreiseforbudet trer i kraft neste uke og vil gjelde kafeer, barer, restauranter, teatre, skihytter, hoteller, frisører og ethvert arrangement som involverer mer enn 25 personer,» melder RT .

Tiltakene vil påvirke de 36 prosent av innbyggerne som ikke er fullstendig vaksinert og har blitt introdusert som svar på økende COVID-tilfeller.

“Utviklingen er eksepsjonell og antall intensivsenger øker betydelig raskere enn vi hadde forventet,” sa kansler Alexander Schallenberg.

Etter å ha gitt en fire ukers bufferperiode for de som har fått én dose av vaksinen og kan gi en negativ PCR-, vil muligheten til å gi en negativ test bli fjernet.

Som vi fremhevet forrige måned, har regjeringen satt en grense for belegget av intensivavdelinger som, hvis de brytes, vil utløse låsetiltak som utelukkende blir pålagt uvaksinerte.

Når antallet når 600, eller en tredjedel av total kapasitet, vil de nye reglene utløses. Dette tallet er nå 352, men øker med 10 per dag.

Slike tiltak vil strekke seg utover vaksinepass, og pålegge at folk som er ujevne, blir hjemme og bare drar av “essensielle” grunner som å kjøpe mat.

Dette vil trolig bli håndhevet på en lignende måte som den første sperringen ble håndhevet, med politiet som utfører stikkprøver av folk som spør om de har tillatelse til å være ute.

Østerrike ville være det første store landet som utelukkende innførte “bli hjemme”-tiltak for uvaksinerte, men det kan til slutt bli replikert andre steder, til tross for den avtagende immuniteten som vaksinen i seg selv tilbyr.

Sånn ser tyranni ut. Vil folket stå for det?Storbritannia Ønsker Å Tilsette Fluor Til Drikkevann – Dr Vernon Coleman Forklarer Hvorfor Dette “Gjør Langt Mer Skade Enn Godt”Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

noe veldig rart som skjer i vestlige australia sykehus er overveldet og vaksinasjoner fortsetter, men de har ingen covid

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSVAKSINER

Noe Veldig Rart Som Skjer I Vest-Australia: Sykehus Overveldet Og Vaksinasjoner Fortsetter, Men DE HAR INGEN COVID

HAF6. November 2021

erkebiskop viganò slår ut mot paven for å ha dyttet stikk som inneholder materiale fra aborterte fostre

KORONAVIRUSPLANLAGT FORELDRESKAPRELIGIONVAKSINER

Erkebiskop Viganò Tilsier Pave For Å Skyve Stikk Som Inneholder Materiale Fra Aborterte Fostre

HAF6. November 2021

ozonbehandlinger reverserer blodpropp forårsaket av covid-skudd – her er visuelle bevis

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Gode ​​Nyheter: Ozonbehandlinger REVERSE Blodpropp Forårsaket Av Covid-Skudd – Her Er Visuelle Bevis

HAF6. November 2021

ron paul vaksine knyttet "sosial kreditt score"

SOSIAL KREDITTSCORETYRANNIVAKSINER

Ron Paul: Vaksinekoblet ‘Sosial Kredittscore' Allerede Her, Den Trenger Bare Finansiering

HAF5. November 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.