Prins Charles Ber Om “Kampanje I Militær Stil” For Å Tvinge Frem “Fundamental Økonomisk Overgang” Og Bekjempe Klimaendringer

2. November 2021

Arvingen til den britiske tronen advarte publikum under sin tale på klimakonferansen COP26 om at verdens regjeringer ikke hadde noe annet valg enn å engasjere seg i en “militær-stil-kampanje” over en ellers dødsdømt planet.Prins Charles ber om "kampanje i militær stil" for å tvinge frem "fundamental økonomisk overgang" og bekjempe klimaendringer

Storbritannias prins Charles holder en tale under åpningsseremonien til FNs klimakonferanse (COP26) i Glasgow, Skottland, 1. november 2021. © Reuters / Yves Herman

Verdens land må sette seg «på krigslignende fot» for å møte den truende klimakrisen, sa prins Charles i sin åpningstale til klimakonferansen i Glasgow mandag. Han advarte de samlede tungene om at utgjorde «en enda større eksistensiell trussel» enn Covid-19-pandemien .https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1455164263836815369&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F11%2Fprince-charles-calls-for-military-style-campaign-to-force-fundamental-economic-transition-combat-climate-change.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Han erkjente at takling av klimaendringer «vil ta billioner, ikke milliarder av dollar», innrømmet at noen land, «hvorav mange er tynget av økende gjeldsnivå, rett og slett ikke har råd til å bli grønnere».

Prinsen foreslo deretter en løsning elsket av grønnsinnede milliardærer over hele verden: «å sette en verdi på karbon, og dermed gjøre karbonfangstløsninger mer økonomiske.»

Karbonkreditter – som effektivt lar selskaper kjøpe rettigheter til å slippe ut en viss mengde karbondioksid – har vært i fokus for jetsettere for klimaendringer i årevis, og låser opp “verdien” av naturens allmenninger uten å tvinge sjefsutslipperne til å faktisk slutte med sine miljøuvennlige aktiviteter.

Prinsen utstedte en bønn om at «land skal gå sammen for å skape et miljø som gjør det mulig for alle industrisektorer å iverksette handlingene som kreves», uten å spesifisere nøyaktig hva denne handlingen kan være – bare at den må innebære en «kampanje i militær stil» hvis den håper å oppnå suksess.

«Her trenger vi en omfattende militærkampanje for å samle styrken til den globale private sektoren. Med trillioner til rådighet, langt utover globalt BNP og med den største respekt utover selv regjeringene til verdens ledere, tilbyr den den eneste reelle utsikten til å oppnå grunnleggende økonomisk overgang.»

Han minnet deltakerne om at «verdens øyne og håp er over dere» fordi «tiden bokstavelig talt har gått ut», antagelig med henvisning til arrangementsarrangørenes insistering på at det ville være en av de siste sjansene til å få verdens regjeringer til å forplikte seg til karbonkuttingsmål som ville holde planetarisk oppvarming til 1,5 grader Celsius over “førindustrielle” nivåer.

Det var målet man ble enige om i Paris i 2015, og for dyptliggende miljøvernere som prinsen er det fortsatt et absolutt must for å «legge grunnlaget for en bærekraftig fremtid».

Konferansen var en høy nok prioritet til at ledere som prins Charles og USAs president Joe Biden fløy sine mindre enn bærekraftige private jetfly til Skottland for anledningen , arrangert av Storbritannias statsminister Boris Johnson.

Les også: Bezos og prins Charles flyr i private jetfly for å møtes for en “kopp te” og klage på at du slipper ut for mye CO2 .

Beslutningen om å holde en slik samling personlig under en global pandemi kan ha bidratt til flere beklagelser på konferansens invitasjonsliste, ettersom Kinas Xi Jinping og Russlands president Vladimir ikke reiste til arrangementet.

Prinsen anså søndag konferansen som “siste sjansesalongen” for å redde planeten etter å ha erklært i forrige uke at verdensledere står overfor et “farlig smalt” vindu for å bekjempe klimaendringer.

Å forutsi miljøkatastrofer har blitt noe av en hobby for kongen, som også var en tidlig talsmann for World Economic Forums ” Great Reset ” og dets nå allestedsnærværende ” Build Back Better “-slagord.

Kilde: RT.com7 Hollywood-Kjendiser Som NEKTER Covid-VaksineneForrige InnleggSlovensk Statsminister: Antifa Er En “Internasjonal Terrororganisasjon”Neste Innlegg

Relaterte Artikler

konstruert energimangel oss kullprodusenter har allerede solgt kulllageret for 2022

SAMMENSVERGELSEGLOBAL WARMING HOAX

Konstruert Energimangel: Amerikanske Kullprodusenter Har Allerede Solgt Kulllagrene Sine For 2022

HAF4. November 2021

bezos og prins charles flyr i private jetfly for å møtes for en "kopp te" og klager over at du slipper ut for mye co2

GLOBAL WARMING HOAX

Bezos Og Prins Charles Flyr I Private Jetfly For Å Møtes For En “Kopp Te” Og Klage Over At Du Slipper Ut For Mye CO2

HAF1. November 2021

28 103 dødsfall 2 637 525 skader etter covid-skudd i europeisk database over bivirkninger

KORONAVIRUSAVFOLKINGVAKSINER

28 103 Dødsfall 2 637 525 Skader Etter Covid-Skudd I Den Europeiske Databasen Over Bivirkninger

HAF1. November 2021

dr.  fauci utsatt for å ha torturert hundrevis av valper i årevis

KORONAVIRUSAVFOLKINGVAKSINER

DREPT Av Vaksiner: Den Tyske Byen Slutter Å Spore Dødsfall Fra Covid-Jab

HAF31. Oktober 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.