ERNA OG JONAS SITT SKUESPILL OVERFOR DET NORSKE FOLK FØR VALGET!

Kan være et bilde av Asbjørn Nilssen og tekst

summen av disse dvs en kommunist og en jesuitt er at disse SAMARBEIDER MOT EN VERDENSREGJERING NWO!

Begge har visst hele tiden RESULTATET av valget! Erna er sikret seg jobb i VERDENSREGJERINGEN og Jonas blir Norges nye statsminister. Dvs at Norge ikke lenger er et land men en vasallstat underlagt EU/FN og NWO. Det samme skjedde i USA med innsettingen av Trump….han ble en puppet i påvente av innsettelsen av sleepy Joe! I USA vokser nå sjansen for borgerkrig for hver dag som går. Det samme skjer i Frankrike. Det settes nå inn såkalte spesialstyrker som er etablert av EU US Military og er ikke lenger politi men militære som mer og mer kommer på banen etterhvert som folkemengder går til gatene.

HAHA DER KOM DET JEG SKREV FØRST I INNLEGGET HER!

DETTE SER UT TIL Å BLI ET BLODBAD AV DIMENSJONER!

GOD BLESS ALL!

Legg igjen en kommentar