World Economic Forum Gir Sensur Til Å ‘Takle Skadelig Innhold Og Oppførsel Online’

30. Juni 2021

En Big Tech-regjeringskoalisjon for å kontrollere hva folk ser på nettet.

av Tom Parker

verdens økonomiske forum lover sensur om å "takle skadelig innhold og oppførsel på nettet"

The World Economic Forum , et internasjonalt konsern som arbeider for å “forme globale, regionale og bransje agendaer,” har dannet en ny “global Coalition for Digital sikkerhet” som er laget av Big Tech ledere og offentlige tjenestemenn og har til hensikt å komme opp med nye “ innovasjoner ”til politiet” skadelig innhold og oppførsel på nettet. ”

Den omfanget av såkalte “skadelig” innhold som vil bli målrettet av denne globale koalisjonen for Digital Sikkerhet er vidtrekkende og omfatter både lovlig innhold (for eksempel “helse feilinformasjon” og “anti-vaksine innhold”) og ulovlig innhold (for eksempel som utnyttelse og overgrep mot barn og voldelig ekstremisme).

Big Tech- selskaper sensurerer allerede millioner av innlegg under deres vidtrekkende regler som forby skadelig innhold og feilinformasjon. De publiserer også detaljerte kvartalsrapporter om denne sensuren.

Men ifølge World Economic Forum er Big Techs nåværende beregninger, anbefalingssystemer og klagesystemer “mangelfulle”, og det er derfor “det er behov for mer bevisst koordinering mellom offentlig og privat sektor.”

World Economic Forum har til hensikt å levere denne “mer bevisste koordineringen” gjennom sin globale koalisjon for digital sikkerhet, som vil arbeide for å takle det den anser som skadelig innhold gjennom en rekke tiltak .

Disse tiltakene inkluderer utveksling av “beste praksis for nye sikkerhetsforskrifter på nettet”, “koordinert tiltak for å redusere risikoen for online skade” og oppretting av globale definisjoner av skadelig innhold “for å muliggjøre standardisert håndheving, rapportering og måling på tvers av områder.”

De medlemmer av denne globale Coalition for Digital Safety inkluderer representanter fra regjeringer eller statlige myndigheter i Australia, Storbritannia, Indonesia, Ukraina, Bangladesh, og Singapore, en executive fra tech giganten Microsoft, og grunnleggeren av kunstig intelligens (AI) drevet innholdsmoderering og banning filterplattform Two Hat Security.

“Global online sikkerhet er et kollektivt mål som må løses ved å jobbe på tvers av grenser så vel som av enkelte nasjoner,” sa Ofcom-sjef Dame Melanie Daws.

“Vi ser frem til å samarbeide med internasjonale koalisjonsmedlemmer for å redusere risikoen for online skade og bygge et tryggere liv på nettet for alle.”

Microsofts Chief Digital Safety Officer, Courtney Gregoire, la til:

“World Economic Forum er unikt posisjonert for å akselerere det offentlig-private samarbeidet som er nødvendig for å fremme digital sikkerhet globalt. Microsoft er ivrig etter å delta og bidra til å bygge helhetssamfunnsløsninger på dette hele samfunnsproblemet.”

Dannelsen av denne globale koalisjonen gjenspeiler teknologiselskapenes økte vilje til å samarbeide med globale regjeringer for å sensurere lovlig innhold som de anser for å være skadelig, og for å presse disse regjeringene til å innføre mer ekspansive taleforskrifter.

Bare noen få måneder før denne koalisjonen ble kunngjort, ba YouTube-sjef Susan Wojcicki om at globale koalisjoner skulle ta opp innhold som er “lovlig, men kan være skadelig” på World Economic Forum Global Technology Governance Summit 2021.

Og i fjor presset Facebook-sjef Mark Zuckerberg på for “mer veiledning og regulering” fra verdensledere om hva folk har lov til å si online.

Lignende globale koalisjoner som har forsøkt å lage globale sensurstandarder, som Global Internet Forum to Counter Terrorism (GIFCT) , har resultert i automatisk sensur av satire, mediarapporter og andre typer lovlig innhold.Patent Viser At DARPA Bygget Covid Ved Hjelp Av Bill Gates & WHOForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Amazon viser plott falske virus og globalt vaksineprogram for å sterilisere verdens befolkning

BIG TECHSAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSAVFOLKNING

Amazon Show Plot: Fake Virus Og Global Vaccine Program To Sterilize World Population

HAFHAF24. Juni 2021

satanister, planlagt foreldre 216 sprø amazonsmile veldedighetsorganisasjoner

BIG TECHPLANLAGT FORELDRESKAPSATANISME

AmazonSmile Veldedighetsorganisasjoner: 4 Satanisme- Og Trolldomsgrupper, 15 Abortgrupper, 21 Sorte Livsgrupper, 64 Planlagte Foreldreforeninger, 3 Marxistiske Grupper, 107 Tilknytning Til Scientology-Kirken, Etc.

HAFHAF24. Juni 2021

kanadisk politiker derek sloan bruker parlamentet bakke for å gi stemmer til sensurerte leger og forskere som blåser i fløyten på folkemord 19 og forbrytelser mot menneskeheten

SENSURKORONAVIRUS

Kanadisk Politiker Derek Sloan Bruker Parliament Hill For Å Gi Stemmer Til Sensurerte Leger Og Forskere Som Blåser I Fløyta På COVID-19 Folkemord Og Forbrytelser Mot Menneskeheten

HAFHAF19. Juni 2021

bidens epa sletter upraktiske data som viser ingen menneskeskapte klimaendringer

SENSURGLOBAL WARMING HOAX

Bidens EPA SLETTER Upraktiske Data Som Ikke Viser Noen Menneskeskapte Klimaendringer

HAFHAF18. Juni 2021

Legg igjen en kommentar