Kopiert innlegg: Ektepar døde av vaksinen, media skriver døde av covid-19.

I dag kom jeg over følgende melding fra de etterlatte av det ekteparet media nå bruker som middel i sin skremselpropaganda ref , og beskriver dødsfallet som et resultat av covid-19, hvilket IKKE er tilfelle, for paret av organsvikt som følge av vaksinen! Her er meldingen;

“Tanten og Onkelen til *** sovnet inn i dag. De tok vaksinen for ca 4 uker siden, første dose av Astra. På samme dag ble begge dårlige og endte opp på sykehuset pga pustebesvær blant annet. Da de kom på sykehuset ble de testet for covid som viste positiv på begge. Det eskalerte seg raskt og de ble lagt i respirator begge to. I dag skrudde de av maskinen på begge og begge sovnet inn. De døde med covid i kroppen – men årsaken var organsvikt hos begge.”

Dette skriver media:

En av de nærmeste pårørende sier følgende; – HVORFOR UNNLATER PRESSEN Å NEVNE AT DE FIKK -INJEKSJONEN? Ekteparet som er nære familiemedlemmer, hadde ingen alvorlig dødelige sykdommer. Utenom litt forstørret hjertemuskel og en slitt hofte, var de spreke for alderen sin. De elsket livet, barnebarna sine og de så fram til å tilbringe uker på Gran Canaria som de alltid gjør. Kanskje det var motivasjonen til å ta Pfizerinjeksjonen, ikke vet jeg.

Det jeg vet, er at noen uker etter injeksjonen ble de begge brått syke, hvorav ektemannen selv ringte ambulansen og ble fraktet til sykehuset. Vi føler oss triste og sinna samtidig. Kunne de ikke få hvile i fred. Dødsfallet ble først omtalt av Sarpsborg Arbeiderblad og deretter formidlet gjennom NTB til alle andre nyhetskanaler. Er ikke slik formidling brudd på presseetikken på så mange måter? Noen som kan belyse dette for meg?

………………………..

Jeg har sendt følgende melding til samtlige redaktører; “Jeg regner med dere har hørt om Vær varsom plakaten. Dette ekteparet døde IKKE AV COVID. De var to friske mennesker som døde av vaksinen som begge mottok fire uker før dødsfallet. Begge responderte spontant etter vaksinen, de ble dårlig og fikk pusteproblemer og ble innlagt og lagt i respirator. Og deretter frakoblet respirator. 

De fleste av oss går rundt med covid- (døde og levende fragmenter) og liknende virus i kroppen til enhver tid. Testene plukker opp dette, de plukker derimot IKKE opp om en faktisk er smittet og syk. Les dere opp på smitte-testene som brukes, og slutt å fór oss med smitte-tall – det er uvesentlig!

Og hva tror dere vaksinen er laget av? Sukkervann? Selvsagt komponenter av virus – ellers ville den ikke ha virket. Så selvsagt finner en spor av covid også i dette avdøde ekteparet som begge døde av ORGANSVIKT grunnet vaksinen.

Og dere skriver at ekteparet døde av covid!?

Dette er ikke bare galskap, det er er regelrett løgn og bedrag! Et samlet medianorge bruker altså dette tragiske dobbeltdødsfallet som et middel i sin skremselspropaganda – hvilket er så groteskt at jeg ikke har ord.

Men heldigvis begynner folket å våkne, for er det én ting SOME er bra for, til tross for at folket også her blir forsøkt kneblet og sensurert – så er det at sannheten pipler frem over alt og sprer seg. Denne gangen fra de etterlatte selv som ikke finner seg i at ekteparets tragiske grunnet brukes som en brikke i et skittent mediespill.

Nevnte sak er publisert på FB av en av de pårørende, og har fått 136 delinger i løpet av et par timer. DEL GJERNE!

DET BØR VEL TILEGGES AT MAN VED Å TILFØRE FOR MYE SURSTOFF TIL LUNGENE KAN DE SPRENGES OG PASIENTEN DØR AV SPRENGTE LUNGER.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.