NORSK PRESSEKORPS. ER NÅ AVSLØRTE. SOM POLITISKE AKTIVISTER. OG FAKE NEWS. «Og ekte møkkaspredere, som TV2s Græsvig».

Nå kommer det store showdown.Return to sender.Trump og republikanerne vil ha blod. Der er mye dritt under oppseiling. Korrupsjonen inn i Clinton Foundation, er en sak som kan felle både Erna Solberg og Jonas Gahr Støre. «Gaver på ca 800 mill kr. Bare 6% skal ha gått til formålet, jfr en revisjonsrapport.Pay for play. Betyr utvilsomt at det er korrupsjon. – Jens Stoltenberg fikk seg kjøpt en toppjobb?- Børge Brende like så?- Erna Solberg står for tur?Troverdigheten til norsk media har fallt like mye som lytterne til Fake News Network; CNN.Folk bør slutte å se på norske Fake News, slutte å kjøpe Aftenposten, Dagbladet og VG.NRK, TV2 m Græsvig, og heile det norske Fake Pressekorpset, som er blitt tatt med geipen på knærne, er nå avkledd for det de er:Politiske Aktivister med en Agenda basert på løgner og Fake News. De er ikke lenger journalister, men partiske radikale propaganda aktivister med altfor store mikrofonstativ.Saksa fra eminente Resett: med ekte journalist arbeid, og ikke Politisk Aktivisme fake news:˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚Den amerikanske riksadvokaten vil denne uken få oversendt 8 anbefalinger fra etterretningskomiteen om etterforskning av mulig kriminalitet i forbindelse med konspirasjonsteorien om Donald Trumps samrøre med russiske myndigheter.Det er i tillegg ventet at en spesialetterforsker skal se på hva som skjedde da Hillary-vennlige tjenestefolk i FBI innfiltrerte og spionerte på Donald Trumps valgkampanje i 2016. Obama innblandet?Det politikerne først vil ha svar på er om det var Hillary Clintons rapport som var grunnlaget for FBIs søknad om, og det amerikanske justisdepartementets godkjenning av overvåkning av Trumps presidentkampanje. Tatt i betraktning at informasjonen i Hillarys rapport er uverifisert og til tider ren diktning, (for eksempel løgnen om at Trumps advokat Michael Cohen skulle ha vært i Praha og møtt russiske agenter i 2016,) er en eventuell bruk av rapporten til dette formålet et brudd på amerikansk lovgivning som krever verifikasjon av opplysninger før tillatelse til overvåkning av amerikanske borgere blir gitt. Spørsmålet er også om justisdepartementet visste at rapporten var uverifisert, at den var betalt av Hillary, at russiske agenter var brukt i arbeidet med å innhente opplysninger, og hvorvidt Obama selv var informert om disse tingene.Hvis svaret er ja på det første kan Hillary og flere høytstående tjenestefolk i FBI bli satt under tiltale. Hvis svaret er ja, også på det siste, vil det samme kunne skje med Obama og folk i hans administrasjon.Hva etterretningskomiteen vil til bunns i?Etterretningskomiteen ved lederen, David Nunes, ber om at en rekke tjenestefolk skal etterforskes for lekking av statshemmeligheter, manipulering av etterretningsinformasjon, sammensvergelse, og for om mulig ha løyet til og misledet den amerikanske kongressen. Fem av anbefalingene som er oversendt riksadvokat Barr, inneholder navn på et antall mistenkte og opplysninger om kriminelle handlinger det er skjellig grunn til mistanke om at de kan ha begått. Det ser ut til at også et utvalg pressefolk står på listen over folk etterretningskomiteen vil ha etterforsket.Dette er bare startenOppryddingsarbeidet etter Hillary og Demokratenes bløff om Trump og russerne, har bare så vidt begynt. Lindsey Graham, lederen av justiskomiteen, har også varslet en granskning av hvordan det var mulig at Hillary ble frikjent for e-post skandalen, uten en gang å ha vært etterforsket. Senere kan det bli naturlig å se nærmere på korrupsjonsanklagene mot Clinton Foundation, spesielt i forbindelse med salget av 20 % av USAs uraniumreserver til Russland. Det kan også være at vi får svar på om det var mer enn Hillarys uforsiktige omgang med sikkerhetsinformasjon som gjorde terrorangrepet i Benghazi mulig.Les også: Putin hevder Mueller-rapporten viser at det ikke har vært russisk valginnblandingStørste møjliga tysnad fra Fredrik Græsvik og hovedstrømsmedieneBløffen om Russia collusion er den største skandalen i USAs politiske historie. Allikevel finner hovedstrømsmediene i Norge at det ikke er verdt å rapportere om lenger, nå når bløffen er avslørt. Årsaken er åpenbar: De har veltet seg i konspirasjonsteorien om Donald Trump og brukt tusenvis av spaltemetere i forsøket på å inkriminere og latterliggjøre han. Nå venter de på frigjøringen av Mueller-rapporten for å ta opp igjen heksejakten. Det er en skam at de kaller det journalistikk.https://resett.no/…/det-norske-medier-ikke-forteller…/

Kan være et bilde av 1 person og tekst som sier '"If that fuckin bastard wins, we're all going to hang from nooses! You better fix this shit!" Hillary Clinton email to Donna Brazile, DNC Chair, October 17, 2016 NOO NNGRIN'

Legg igjen en kommentar