Laboratorier i USA finner ikke Covid-19 i en av 1500 positive tester

AV GREATREJECT · 11/04/2021

CDC saksøkte for massiv svindel: Tester ved 7 universiteter av ALLE mennesker som ble undersøkt, viste at de ikke hadde Covid, men bare influensa A eller B – EU-statistikk: ‘Corona’ forsvant nesten, selv under dødelighet.

En klinisk forsker og immunolog-virolog ved et laboratorium i Sør-California sier at han og kollegaer fra 7 universiteter saksøker CDC for massiv svindel. Årsaken: ikke en av 1500 prøver av mennesker som ble testet “positive” kunne finne Covid-19. ALLE mennesker ble ganske enkelt funnet å ha influensa A, og i mindre grad influensa B. Dette er i samsvar med tidligere funn fra andre forskere, som vi har rapportert om flere ganger.

Dr. Derek Knauss: “Da laboratorieteamet mitt og jeg utsatte de 1500 antatt positive Covid-19-prøvene til Kochs postulater og la dem under et SEM (elektronmikroskop), fant vi INGEN Covid i alle 1500 prøvene. Vi fant at alle 1500 prøvene primært var influensa A og noen influensa B, men ingen tilfeller av Covid. Vi brukte ikke PCR-testen for okser ***. ‘

Ved 7 universiteter ikke en gang COVID oppdaget

‘Da vi sendte resten av prøvene til Stanford, Cornell, og et par laboratorier ved University of California, kom de med det samme resultatet: INGEN COVID. De fant influensa A og B. Da ba vi alle CDC om levedyktige prøver av Covid. CDC sa at de ikke kan gi dem, fordi de ikke har disse prøvene. ‘

‘Så vi kom til den harde konklusjonen gjennom alt vårt forsknings- og laboratoriearbeid at Covid-19 var imaginær og fiktiv. Influensa ble bare kalt ‘Covid’, og de fleste av de 225 000 dødsfallene var fra sykdommer som hjertesykdommer, kreft, diabetes, lungeemfysem osv. De fikk influensa som svekket immunforsvaret ytterligere, og de døde. ‘

‘Dette viruset er fiktivt’

‘Jeg trenger fortsatt å finne en levedyktig prøve med Covid-19 å jobbe med. Vi som gjennomførte laboratorietesten med disse 1500 prøvene ved de 7 universitetene, saksøker nå CDC for Covid-19-svindel. CDC har fortsatt ikke sendt oss en levedyktig, isolert og renset prøve av Covid-19. Hvis de ikke kan eller ikke, så sier jeg at det ikke er noen Covid-19. Det er fiktivt. ‘

‘De fire forskningsartiklene som beskriver genomekstraktene til Covid-19-viruset, klarte aldri å isolere og rense prøvene. Alle fire papirene beskriver bare små biter av RNA som bare er 37 til 40 basepar. Det er IKKE VIRUS. Et viral genom har normalt 30 000 til 40 000 basepar. ‘

Nå som Covid-19 visstnok er så ille overalt, hvorfor kommer ikke ett laboratorium i verden til å isolere og rense dette viruset fullstendig? Det er fordi de aldri fant viruset. Alt de noen gang oppdaget var små biter av RNA som uansett ikke ble identifisert som viruset. Så det vi har å gjøre med er bare nok en influensastamme, akkurat som hvert år. Covid-19 eksisterer ikke og er fiktiv . ‘

‘Jeg tror at Kina og globalistene har satt opp dette Covid-hoaxet (influensa forkledd som et nytt virus) for å etablere et globalt tyranni og totalitær politistat. Denne intriger inkluderte (også) massiv valgfusk for å styrte Trump. ‘

CDC innrømmer selv å ikke ha noe identifiserbart virus

Dypt skjult i et offisielt dokument på Covid-19 , innrømmet CDC allerede tidlig sommeren 2020 at det ikke har et målbart virus : ‘Da ingen kvantifiserte (= målte) isolerte virusobjekter av 2019-nCoV er tilgjengelige på dette tidspunktet … ‘ (side 39 av’ CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel ‘(13. juli) Med andre ord, CDC, som en av de ledende medisinske myndighetene i verden, kunne ikke , og kan fremdeles ikke demonstrere et virus.

Om det for dette formålet vitenskapelig fullstendig avkreftet, men fortsatt skamløst misbrukt PCR-test, skrev CDC under overskriften ‘begrensninger’: ‘ Påvisning av viralt RNA kan ikke demonstrere tilstedeværelsen av et smittsomt virus, eller at 2019-nCoV er det forårsakende middel av kliniske symptomer . ‘ Og i tillegg: ‘Denne testen kan ikke utelukke andre sykdommer forårsaket av andre bakterielle eller virale patogener.’

Med andre ord, vi kan ikke bevise at menneskene som blir syke og er innlagt på sykehus, og veldig av og til dør, ble syk av et nytt coronavirus kalt SARS-CoV-2, og vi kan heller ikke bevise at det fikk dem til å utvikle en ny sykdom kalt ‘ Covid-19.’ Det kan like gjerne være et annet virus og en annen sykdom. (Og siden alle symptomene, inkludert alvorlig lungebetennelse, samsvarer sømløst med hva influensa historisk kan forårsake hos sårbare mennesker … “hvis det ser ut som en and og går som en and, er det en and”.

Belønning på $ 265 000 for å demonstrere coronavirus

Tidligere i år lovet Samuel Eckerts tyske team og Isolate Truth Fund en belønning på minst 265 000 dollar til enhver forsker som kan gi et ubestridelig bevis på at SARS-CoV-2-viruset er isolert og derfor eksisterer. De pekte også på at ikke ett laboratorium i verden ennå har klart å isolere dette koronaviruset.

Ja, systemforskere hevder at de har det, men denne ‘isolasjonen’ består bare av en prøve fra menneskekroppen, som er en ‘suppe’ full av forskjellige typer celler, rester av virus, bakterier osv. Ved hjelp av (giftige) kjemikalier søker man deretter etter noen (gjenværende) partikler som kan indikere et virus som en gang eksisterte, eller som fortsatt kan eksistere, hvorpå dette betegnes som ‘bevis’.

Det kanadiske teamet mottok heller ingen bevis til tross for 40 anmodninger om offentlig tilgang

På slutten av desember 2020 var det et lignende initiativ som det i Tyskland. Et team rundt kanadiske journalisten Christine Massey levert ikke mindre enn 40 Public Access Law forespørsler til medisinske myndigheter over hele verden med enkel forespørsel om bevis på at SARS-CoV-2 viruset har blitt isolert og dens eksistens kan derfor objektivt bevist. Ingen av byråene og myndighetene som var skrevet til, var i stand til å fremlegge bevisene.

“Umulig å demonstrere at SARS-CoV-2 forårsaker en sykdom som heter Covid-19”

Dr. Tom Cowan, Dr. Andrew Kaufman og Sally Fallon Morell publiserte nylig en uttalelse om “den fortsatte kontroversen om SARS-CoV-2-viruset er isolert eller renset. Men basert på den offisielle Oxford-definisjonen av “isolasjon” (“det faktum eller tilstanden til å være isolert eller bortgjemt, et skille fra andre ting eller personer, stå alene”), tilsier sunn fornuft, logikkens lover og vitenskapens regler at enhver upartisk person må komme til den konklusjonen at SARS-CoV-2-viruset aldri har blitt isolert eller renset. Som et resultat kan ingen bekreftelse på eksistensen av viruset gis. ‘

‘De logiske og vitenskapelige implikasjonene av dette faktum er at strukturen og sammensetningen av noe som ikke kan bevises, ikke kan bevises, inkludert tilstedeværelsen, strukturen og funksjonen til hypotetisk pigg eller andre proteiner. Den genetiske sekvensen til noe som aldri har blitt funnet, kan ikke kjennes, og heller ikke “variantene” (mutasjoner) av noe hvis eksistens ikke er blitt demonstrert. Det er derfor umulig å vise at SARS-CoV-2 forårsaker en sykdom kalt Covid-19. ‘

Kombinert PCR-test for korona og influensa ‘fordi det nesten ikke er noen forskjell’

Ikke overraskende lanserte verdens største bioteknologiske selskap, Kinas BGI, nylig en ny PCR-test som samtidig kan teste for influensa A, B og corona. Bortsett fra det beviste faktum, erkjent gjennom forskjellige søksmål, at en PCR-test ikke kan bevise infeksjon med noe virus overhodet, sier BGIs forklaring at begge sykdommene er så vanskelige å skille fra hverandre, og at de derfor bare har gjort en test, sier mer enn nok . Kanskje det ER ingen forskjell i det hele tatt, ‘Covid’ er bare et annet navn for ‘gamle kjente’ influensavirus, og dette er bare nok et smart markedsføringstriks?

De fleste har blitt lurt av fryktpropaganda

Med verdensomspennende, regjeringskontrollert 24/7 fryktpropaganda fra massemediene, har de fleste trodd at det virkelig finnes et livstruende virus som gjør folk sykere mye raskere og strengere enn sesonginfluensa. Imidlertid er ikke sistnevnte beviselig ikke tilfelle. Influensa A har vært den viktigste dødsårsaken fra lungebetennelse i den utviklede verden i årevis.

Men send personer som er betegnet som alvorlige Covid-pasienter til noen få ICU-er, legg kamera på dem hele tiden, instruer noen få leger om at de bare skal diskutere de verste tilfellene, og du har din “TV-pandemi. Argumentet “vi gjør det fordi ellers blir forsiktighet overbelastet” ble undergravd av regjeringene selv for en tid tilbake, ved å avvise tilbud om ekstra ICU-senger eller ansatte, fordi “det er ikke nødvendig”. (Var dette kanskje første og eneste gang sannheten ble fortalt?)

Offisielle tall: ingenting å bekymre seg for (men det blir aldri tilbake til det normale)

Nå som også de offisielle tallene viser at ingenting er galt etter den normale tradisjonelle influensasesongen, og ifølge EU-statistikken (EuroMOMO) er det til og med en betydelig lavere dødelighet, burde samfunnet – hvis det virkelig dreide seg om et virus og folkehelse – umiddelbart gå tilbake til det normale for å begynne å reparere den enorme skaden forårsaket av myndighetene.

Som du vet, vil det imidlertid aldri bli gjort, og det er fordi denne nøye planlagte pandemisk hoax gjennomfører en ideologisk agenda, ‘Great Reset’, som har som mål å i stor grad rive samfunnet og økonomien i Vesten, og deretter underkaste det til et globalt teknokratisk kommunistisk klima-vaksine-diktatur, der alle våre friheter, sivile og selvbestemmelsesrettigheter vil bli fjernet en gang for alle.

I det minste var det planen deres.

Kilde

Legg igjen en kommentar