22 år gammel israelsk jente DEAD etter eksperimentell Pfizer mRNA COVID-injeksjon 07.04 2021

22 år gamle Shirel Hilel. Foto fra Facebook .

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

The Times of Israel rapporterer at en 22 år gammel jente har dødd av myokarditt, betennelse i hjertemuskelen, to uker etter at hun mottok sin andre dose av den eksperimentelle mRNA -injeksjonen. (Takk til COVID-bloggen for å dekke denne historien.)

Familien til Shirel Hilel (også noen ganger stavet Shirel Halal) saksøker sykehuset der hun , og hevdet at hun ikke fikk riktig behandling.

I følge Times of Israel har det vært andre tilfeller av myokarditt blant israelere som fikk begge vaksineskuddene, men alle hadde blitt behandlet, inkludert pasienter i mer alvorlig tilstand enn Hilel.

Familien til en ung israelsk kvinne som døde av hjertebetennelse etter å ha blitt vaksinert mot , har fått sykehuset der hun ble behandlet skylden for sin død.

Shirel Hilel, 22, mottok sin andre vaksinedose for to uker siden, fortalte søsteren Nofar Channel 13-nyheter, i et segment som ble sendt på torsdag kveld. Hun rapporterte senere at hun følte seg uvel og sa at hun opplevde muskelsmerter.

“Jeg sa til henne, ‘ta [en smertestillende]. Ingen hjelp? I morgen går du til legen, ”sa Nofar.

Hilels tilstand forverret seg imidlertid, og hun begynte å få pustevansker og smerter i brystet og ble ført til Safeds Ziv Medical Center.

På sykehuset fikk Hilel diagnosen myokarditt, betennelse i hjertemuskelen, som kjæresten Eyal sa legen sammenlignet med en hovent skulder.

“Jeg sa ok, tre, fire dager eller en uke. Jeg vil være med henne så mye som nødvendig, ”sa han.

I følge nettverket har det vært andre tilfeller av myokarditt blant israelere som fikk begge vaksineskuddene, men alle hadde blitt behandlet, inkludert pasienter i mer alvorlig tilstand enn Hilel.

Hilel ble til slutt brakt til hjerteomsorgsenheten, hvor familien hennes hevdet at hun ikke ble overvåket tilstrekkelig av sykehuspersonalet.

“Jeg så på skjermen, jeg så pusten. Monitoren piper og ingen nærmet seg, ”sa Nofar Hilel.

To dager senere, sa hun, falt søsteren sammen.

“Jeg gjorde meg klar så raskt og sa: ‘Jeg skal opp [til sykehuset] for å se hva vi kan redde.' Fem minutter senere ringte de for å si at hun døde, ”sa Nofar.

Hun la til: “Hun bare forverret seg for øynene deres, og ingen, bare ingen løftet en hånd og sa at hun ikke får omsorg.”

En advokat for familien sa at Hilels pårørende har til hensikt å ta rettslige skritt mot sykehuset.

Les hele artikkelen på Times of Israel .

Shirel Hilels søster Nofer og kjæresten Eyal ble intervjuet av Channel 13 i Israel. Det er på hebraisk, men du kan se det på Bitchute eller Channel 13s nyhetsside .

Som Health Impact News tidligere har rapportert, inngikk Israels Binyamin Netanyahu en avtale med Pfizer om å injisere så mange mennesker i den israelske befolkningen som mulig med de eksperimentelle Pfizer mRNA COVID-skuddene. Se:

Blir flere mennesker skadet av Pfizer eksperimentelle “vaksine” enn av COVID? Israelsk befolkning nå verdens labrotter utsolgt til Pfizer

Som et resultat injiserte Israel raskt en høyere prosentandel av befolkningen enn noe annet land i verden, og i de fleste aldersgrupper skyte i været som et resultat.

Dødstallene skyrocket i Israel etter Pfizer eksperimentelle COVID “vaksiner”

Israel var også den første nasjonen som håndhever et COVID vaksinepass som et krav for å gjøre visse ting i Israel.

De som nekter å få de eksperimentelle injeksjonene, appellerer til verden for å hjelpe deres sak.

Israelere roper ut til verden for å stoppe obligatoriske COVID-injeksjoner som søksmål er arkivert i den internasjonale straffedomstolen på grunn av brudd på Nürnberg

https://youtube.com/watch?v=WMsn0bj_P6o%3Ffeature%3Doembed%26enablejsapi%3D1

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.