Christian Skaug–”En åndelig krig pågår mot europeiske folks tanker om seg selv.”En kommentar som er vel verd å lese når frihet og sannhet er satt i spill i hele Vesten. Mer enn noensinne før.

En kommentar som er vel verd å lese når frihet og sannhet er satt i spill i hele Vesten. Mer enn noensinne før. Den sovjetrussiske diktatoren Josef Stalin skiftet ut ledere under seg ved plutselig å gi noen andre de samme rettigheter og plikter som dem som skulle skiftes ut hadde. Når så en ny leder hevdet sine rettigheter, undertrykket og kuppet han effektivt ut den som skulle bli den forrige. Den siste blir den første, og den første blir den siste med denne fremgangsmåten. Gjennom en dynamisk kontradiksjon med dette utfallet. Denne brutale formen for kommunistisk og overrumplende kupp mot mennesker går igjen på toppnivå i historien i mange land, blant annet i Norge. Hvor Kreml har hatt den fordekte makten i en dobbelstat siden mellomkrigstiden. Teknikken blir nå brukt i stor målestokk mot det etniske folket både i Norge og ellers i Vesten. Det blir importert store mengder mennesker fra den tredje verden, helst så inkompatible og konfliktskapende som mulig. Disse menneskene blir ikke bare gitt de samme rettigheter og plikter som de opprinnelige innbyggerne, men ofte langt bedre, og dermed er den uunngåelige konsekvensen at det etniske folket blir undertrykket og kuppet ut av eget land ettersom tiden går. Akkurat slik det kan skje med enkeltpersoner. Jeg har selv opplevd det som toppleder i Norge. Å bruke mennesker til å undertrykke og kuppe ut andre mennesker, er politisk kannibalisme som alltid overrasker den eller dem som blir utsatt for det. Dette er en godt planlagte handlinger fra hemmelige tjenester under kontroll fra Russland og de blir altså gjennomført etter en gammel kommunistisk oppskrift. Så hvilken brutal prosess som egentlig skjer i Europa for tiden er ikke vanskelig å se når du har avslørt de hemmeligste bedragmetodene med tvang til følge som Kreml har benyttet i hundre år. DOCUMENT.NOEn åndelig krig pågår mot europeiske folks tanker om seg selvChristian Skaug

En åndelig krig pågår mot europeiske folks tanker om seg selv

Legg igjen en kommentar